1 ile 30 arası toplam 830 sonuç

Konu: San Marinoda Hedef 2034 Dünya Kupası/20.Sezon

Hybrid View

Ağlamak istiyorum.. Göz yaşlarım klavyeye damlıyor.. oksitlenecek diye korkuyorum..
    San Marino seni unutmayacak Ege Paşa ! kaç sene oldu 19 20? yıllardır oynarım, foruma yeni üye olsamda takip ederdm ben bu kadar uzun kariyer görmedim kardeşim efsanesin lan kerata

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Ağlamak istiyorum.. Göz yaşlarım klavyeye damlıyor.. oksitlenecek diye korkuyorum..
    San Marino seni unutmayacak Ege Paşa ! kaç sene oldu 19 20? yıllardır oynarım, foruma yeni üye olsamda takip ederdm ben bu kadar uzun kariyer görmedim kardeşim efsanesin lan kerata
    Daha uzunu var. Ben kariyerimi açtığımda hedefim 20 yılı geçmekti. Bir arkadaş herhalde FM13 te 20 yılı devirmişti.Ama başaramıyacağım gibi duruyor. Ege iki sezon daha kal sen geç.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Daha uzunu var. Ben kariyerimi açtığımda hedefim 20 yılı geçmekti. Bir arkadaş herhalde FM13 te 20 yılı devirmişti.Ama başaramıyacağım gibi duruyor. Ege iki sezon daha kal sen geç.
    Diaz'ın vardı sanki bayağı uzun sürmüştü ternenaylamı bi takımla bi kariyer vardı efsanelerde bulamadım

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Diaz'ın vardı sanki bayağı uzun sürmüştü ternenaylamı bi takımla bi kariyer vardı efsanelerde bulamadım
    Yok Sowkay ın Montova kariyeri idi. 2033-2034 sezonunu bitirip kariyeri kapatmış. İşte linki

http://forum.turksportal.net/vb/show...115955&page=65

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Yok Sowkay ın Montova kariyeri idi. 2033-2034 sezonunu bitirip kariyeri kapatmış. İşte linki

http://forum.turksportal.net/vb/show...115955&page=65
    Aynen abi buydu hatırladım şimdi. 66 sayfayı okumuştum tek tek c2 den şampiyonlar ligine, harbi efsane kariyermiş, ben 5. 6. sezonda sıkılıyorum ortalık regen doluyor diye adamlar 20 sezon oynamış

Mesaj Yetkileri