Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
Bu suç mu yaw? Gelen teklifleri kabul etmek veya reddetmek en doğal hakkı değil mi oyuncunun? Kaldı ki kulüp beni bu şekilde silip atarsa, idmanlara bile almazsa ben de aynısını yaparım valla kimse kusura bakmasın.

Bu adam 2-3 sene sonra futbolu bırakacak belki. Tabi ki kendisi için maddi açıdan en iyi olanı düşünecek ona göre hareket edecek. Futbolu bırakan her futbolcu teknik direktör veya yorumcu vs olacak diye bir kural yok sonuçta. Bu adamın tek geliri bugüne kadar ki birikimi olacak belki. Ama biz istiyoruz ki her gelen futbolcu Galatasaray'a tapsın, gel denince gelsin git denince gitsin, alacağı varsa silsin vs vs... Bilmiyorum, bana bencilce geliyor.

Ayrıca Eboue önemli maçlarda genelde iyi oynamıştır. Hiçbir şey yapmadıysa en azından Semih, Emre gibi gençlere destek olmuş yerlilerin yapmadığı abiliği yapmıştır. Özgüven kazanmalarına yardımcı olmuştur.
Adrian, Paulo Henrique, ne bileyim Jimmy Durmaz a teklif gelen dünyada, eboue'ye hayli hayli teklif gelmiştir. Sorun su ki 2 kusur m euro verebilecek enayi kulüp dünyada tek Galatasaray dır. Tamam teklifi kabul edip etmemek en doğal hakki olabilir. Ben eboueyi severim de. Ama biliyor ki gözden çıkarılmış. Oynayamayacak. Maliyeti de yuksek. Bir kulup ile bir veya daha fazla yıllık sözleşme imzalayamaz miydi yıllık 750 m euro ya mesela? İmzalardı. Ama dedi ki gerekirse bir yıl top oynamam ama 3 yıllık para kazanirim. Bizimkiler de o zaman kardeşim bu son para kazanman olur sen idman da yapma biz paranın oderiz evinde otur diyerek oyleye boyle demiştir ve iyi yapmıştır. 3 yılda kazanacagı parayi bir senede hem de topa değmeden kazanacak daha ne olsun? Bizim yönetim basta bu sözleşmeyi oyuncuyu ikna etmek adına baya yuksek tutmuş. Mecbur. Ama su anda da göz gore gore somurulmeyi hak ediyor diyemeyiz. Ben valla kati bir adamım. En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.