1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haha

Prandelli demiş ki: Dzemaili'yi Melo'nun alternatifi olarak değil, ilk 11 için aldım. Bir de sanırım defans 4lusunu yerlilerden kurabiliriz demiş.

Beyler yoksa selçuk kesiliyor mu? Ya Rabbim su selçuk kesilsin de gerekirse Muslera yerine sinan oynasin.
    Veysel, Semih, Hakan, Tarik
    Melo , Dzemaili
    Olcan Sneijder Bruma/Pandev
    Burak
    11 i denenmeli. Veya Olcan sol içte oynayıp Bursaspor maçı gibi bir taktikle de oynanabilir. Olcan 'ı sol içte oynatmam diyorsa Furkan Ozcal i falan oynatsin yeter ki Selçuk oynamasin
    Last edited by Redrum : 03.Eylül.2014 at 11:34

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Haha

Prandelli demiş ki: Dzemaili'yi Melo'nun alternatifi olarak değil, ilk 11 için aldım. Bir de sanırım defans 4lusunu yerlilerden kurabiliriz demiş.

Beyler yoksa selçuk kesiliyor mu? Ya Rabbim su selçuk kesilsin de gerekirse Muslera yerine sinan oynasin.
    Veysel, Semih, Hakan, Tarik
    Melo , Dzemaili
    Olcan Sneijder Bruma/Pandev
    Burak
    11 i denenmeli. Veya Olcan sol içte oynayıp Bursaspor maçı gibi bir taktikle de oynanabilir. Olcan 'ı sol içte oynatmak diyorsa Furkan Ozcal i falan oynatsin yeter ki Selçuk oynamasin
    Derinde Melo , Sol iç Dzemaili , Sağ iç Xelçuk ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Derinde Melo , Sol iç Dzemaili , Sağ iç Xelçuk ?
    Abi ne olur Selçuk deme bana artik kendi kalesine hat trick yapmadan kotu oynadığını kabul etmeyeceksiniz sanırım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Abi ne olur Selçuk deme bana artik kendi kalesine hat trick yapmadan kotu oynadığını kabul etmeyeceksiniz sanırım
    Yok ya o kadar değil Ben Selçuğun performansındaki düşüklüğü nedenlere bağlamaya çalışıyorum. Ve baktığımda en büyük nedeninin yanlış rolde oynaması olduğunu düşünüyorum. Bunu defalarca yazdım burada. Selçuk'tan Veli olmasını beklemek çok yanlış. Şimdi derinde Melo, sol iç Dzemaili, sağ iç Selçuk oynadığında gene kötü oynamaya devam ederse o zaman haklısınız derim. Ben yanlış değerlendirmişim derim. Prandelli de bunu görür ve değişiklik yapar. Mesela Selçuk'suz bir ortasaha şu şekilde verimli olabilir

Melo
    Dzemaili Olcan

Bu ortasaha pres konusunda çok başarılı olabilir. Ama bu şekilde de 3.bölgeye top taşımada sıkıntı olabilir. Dzemaili'nin performansı yüksek olursa tabi değişir. Ama ben hala Selçuk konusunda umutluyum. Hatta şöyle bir düşüncem var. Eğer Pandev, Kuyt gibi 3.bölge de top tutabilirse Selçuk ilk sezonundaki performansına ulaşır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Yok ya o kadar değil Ben Selçuğun performansındaki düşüklüğü nedenlere bağlamaya çalışıyorum. Ve baktığımda en büyük nedeninin yanlış rolde oynaması olduğunu düşünüyorum. Bunu defalarca yazdım burada. Selçuk'tan Veli olmasını beklemek çok yanlış. Şimdi derinde Melo, sol iç Dzemaili, sağ iç Selçuk oynadığında gene kötü oynamaya devam ederse o zaman haklısınız derim. Ben yanlış değerlendirmişim derim. Prandelli de bunu görür ve değişiklik yapar. Mesela Selçuk'suz bir ortasaha şu şekilde verimli olabilir

Melo
    Dzemaili Olcan

Bu ortasaha pres konusunda çok başarılı olabilir. Ama bu şekilde de 3.bölgeye top taşımada sıkıntı olabilir. Dzemaili'nin performansı yüksek olursa tabi değişir. Ama ben hala Selçuk konusunda umutluyum. Hatta şöyle bir düşüncem var. Eğer Pandev, Kuyt gibi 3.bölge de top tutabilirse Selçuk ilk sezonundaki performansına ulaşır.
    Senin gibi düşüncem, yektanin on libero oynamasıyla gecen bursa maçında değişti. Selcuk'un arkasına yaya toure, yanina da schweinsteiger'i koysak bile 5 metreye pas atamamak, hücumları yavaşlatmak ve durağan oynamak gibi sorunları devam edecek. Dzemaili, Selcuk'tan kotu olamaz. Selcuk'tan daha kotu oynayabilecek tek oyuncu Emre Colak'tir. Selçuk kesinlikle ama kesinlikle bir mac kesilmelidir. Bir görelim nasil oynayacak takim. Furkan oynasın hatta mümkünse.

Mesaj Yetkileri