1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Arma Uğruna Adanmış Hayatlar - Galatasaray SK [ 1.Sezon ]

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Vay kardeşim benim, seni TSC'den tanıyorum.. Buralardasın demek. Başarılar dilerim.

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Başarılar Elinde lig standartları üstünde bir kadro var. Ligde farklı şampiyonluk ve ŞL'de gruptan çıkmak en düşük hedef olmalı. Bunları başaramazsak hayal kırıklığı olur
    Teşekkürler kardeşim. Aynen öyle kadro güzel ama bazı göndereceğim isimler ve takviyeler olacak. İnşallah ŞL'yi ve Ligi domine edip kupaları tek tek kazanacağız.

Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar Dilerim.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by cmdnzbyz View Post
    Öncelikle başarılar. Bende şuan ki kariyerimde Galatasaray'ı çalıştırıyorum. Sana tavsiyem Almanya'ya dikkat et. Yabancı kontenjanına ilaç gibi gelecek Türk oyuncular var. Emre Can, Tolgay Arslan vs. Yedek takımından ise Koray'ı 11'de oynatmanı öneririm. Tecrübesizlikten dolayı arada minik hataları olsa da sürekli oynattığında çok başarılı bir stoper oluyor. Şuan ki kariyerimde Chedjou'yu yolladım, Koray'ı ilk 11'e aldım. Gökhan Zan'da yedeği. İsterse Real Madrid gelsin tereddüt etmem yine Koray kalır. O derece güveniyorum.

Eray İşcan'dan şuana kadar gram performans alamadım. Muslera tatildeyken hazırlık maçlarında mecburen oynuyor. Rahat 5-0 yeneceğim takımları 4-3 son saniye golüyle yeniyorum. Forvette Pandev ve Burak ne kadar güzel oynarsa oynasın üst üste yediği 2 gol takımı moralleri bitiriyor. Çoğu topu kendi kalesine doğru çeliyor. Ben şuan kırmızı alarmla yedek kaleci arıyorum. Sana da yedek kaleci aramanı tavsiye ederim. Muslera'nın sakatlandığını/ceza aldığını ŞL'de Eray'ın oynadığını düşünmek bile istemiyorum. Ki ben şansız bir insanım. Çektiğim kuralarda genellikle Real Madrid,PSG tarzı takımlar geliyor.

Avrupa için sana şunu söyleyeyim. PSG'yi daha önceki kariyerimde evimde 5-1 yenip deplasmanda 3-1 kaybetmiştim. Ev avantajını kullan evinde kralı gelse bile pes etmesin oyuncuların sonuna kadar oyna. Evde 1. kümeden gelen takımdan beraberlik alsan, 2. kümeden geleni yensen, 3. kümeden gelen takımı evde ve deplasmanda yensen 10 puan yapıyor bile zaten
    Teşekkürler kardeşim. Tavsiyelerini dikkate alacağım.

Quote Originally Posted by EmreDeliveli View Post
    Vay kardeşim benim, seni TSC'den tanıyorum.. Buralardasın demek. Başarılar dilerim.
    Tam tanıyamadım ama sağolasın aynen buralardayım. Teşekkür ederim kardeşim

# Galatasaray Hollanda Kampına Gidiyor #

Yeni sezon hazırlıklarına Florya Metin Oktay Tesislerinde başlayan sarı kırmızılı takım Sabiha Gökçen Havalimanından Hollanda'ya uçuşunu gerçekleştirdi. Galatasaray da kamp öncesi şok bir gelişme yaşandı.

# Galatasaray'da 7 İsim Kadro Dışı Bırakıldı #

Galatasaray Onur ALTUN'un teknik direktörlüğe gelmesi ile birlikte büyük bir değişim sürecine girdi. Onur ALTUN'un takımdaki futbolcularına gözdağı vererek "Çalışmayanın takımda işi yok !" diyerek rest çekti. Hollanda kampı öncesi Galatasaray da tam 7 isim kadro dışı bırakıldı. İşte o açıklama;

Dün gerçekleştirilen antremandan sonra Onur ALTUN bir sonraki etap için kadroda düşünmediği isimlerle tek tek görüşerek Florya kapısını kapattı. Onur ALTUN'un kadro dışı bıraktığı isimler; Furkan Özçal, Emmanuel Eboue, Engin Baytar, Emre Çolak, Yekta Kurtuluş, Adilli Endoğan, Umut Gündoğan...

Mesaj Yetkileri