1 ile 30 arası toplam 40 sonuç

Konu: Yüksekleri Hedefleyen Bir Takım(The Hawk-Sezon 1)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Takım ismi futbolcu ismi gibi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Skrill South 1. Hafta

İlk maçımıza çıkarken gayet heyecanlıydım.Takımın sahada ne tarz bir oyun sergileyeceğini ve ikili defansın takım üzerinde nasıl bir etki yaratacağını görmek istiyordum.Dengeli giden oyunda eşitliği orta sahamız bozdu şık bir golle.Ardından gelen pozisyonda takımın gülü sakatlanınca dedim hayda ilk haftadan en iyi oyuncumuzda gitti ha?Neyseki ciddi bir sorunu yokmuş.Maça dönersek defansımızı yürüyerek geçen forvetlerinin golüyle karşılaşınca bir tehlike hissettim ama orta alan oyuncumuz yine olaya el koydu.Daha sonra defansım topları önde karşılayıp rakip tehlikeleri uzaklaştırırken biz bir gol daha bulup rahatladık.
    Eşe dosta sattığımız biletler ile kombine satışımızı tamamladık.
    Skrill South 2. Hafta

Sonuna kadar hakettiğimiz maçta son dakkalarda gelen penaltı golüyle neredeyse yıkılacaktık ki takımımızın göz bebeği olaya el koyup son dakka golüyle 1 puanı hanemize yazdırdı.

İşte o müthiş gol!!!

Ekran boyutumdan dolayı baya büyük oldu boyutu(10 mb) kusura bakmayın.Ama zaten her golü paylaşmayacağım.Umarım takip edenlere sıkıntı olmaz
    Transfer Dönemi

Malum çok aşağılarda olduğumuzdan asistan tavsiyesi yürüdük şimdilik.Gözüme bir oyuncu takılana kadar böyle ilerliyeceğiz.
    Blly Gibson

Kendisi ihtiyacımız olan defansif kanat oyuncusu olucak.Bu ligde sırıtmayacağını düşünüyorum.Ama kondisyon konusunda sıkıntı yaşayacağız gibi.

Tony Tucker
    Bu kısa boylu kaleciyi niye aldım bilmiyorum.Aslında yakın özellikte bir kalecim vardı ama bunuda alınca mecbur onu serbest bıraktım.Neyse zaten gelen giden çok olucak.Sıkıntı yok.Şimdilik gözümede girdi iyi oynuyor

Lee Peacock
    İleri hatta her zaman yaşlı bir reyizin zor zamanlarda iyi işler yapabileceğini düşünmüşümdür.Çeşitliliğimiz bol ama onuda şimdilik kadroda tutuyoruz

Skrill South 3. Hafta
    Takımımızın yüksek boy ortalaması sebebiyle duran top üstünlüğümüzü kullandığımız bir maç oldu.1.80 küsür boylu arkadaşlarımız farkı yarattı

Mesaj Yetkileri