Şampiyonluk bekliyoruz hoca![]()
Dorin Rotariu büyük bir kulube gitmediyse alabiliyosan al. OSS orjinli olmasına rağmen ben sol bektede oynattım çoğu kez hiç sırıtmadı hatta güzelde verim aldım
Rapid in geçmiş transferlerine bir bak. Oralarda belki bulabilirsin.
Bence milli takımla biraz uğraşmalıyız Türk asıllı gurbetçilerden birkaçına bak bence şu anda aklıma sadece Nadir Çiftçi geldi adam diğer oyunlarımda fena gelişmişti bir bak istersen işine yarayabilir.![]()
Türkiye'yi yarı yolda bırakacaksan kapatalım hemen kariyeri ^^
Tüm türk takımlarını, almanya, belçika gibi türk çıkan ülkeleri araştır. Büyük takımlara bir bak özellikle psg ve lyona bak
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Milli takım çalıştırcaksan al afrikadan bi takım zaten fransadan sürüyleregen çıkıyor her sezon ne dert ediyon kendine![]()
Gayet iyi gidiyoruz, simdi sen ne yapacaksin hocam? Turk milli takimi mi yoksa San Marino Milli Takimi ile mi yola devam edeceksin?![]()
Benden daha başarılı olursun inşallah![]()
O nasıl bir kaleci yav , adama nükleer füze yollasan yine çıkarır bir yolunu bulup.
Tek San Marino milli takımını alırsan. Başarı ihtimalin çok zor. Egenin 20 yılda yaptığını bile yapamayabilirsin. Bu yüzden mutlaka yanında bir klup takımı daha almanı öneririm.