Hayatımında gördüğüm en ballı adamsın be olum bırak![]()
Hayatımında gördüğüm en ballı adamsın be olum bırak![]()
HELAL OLSUN !![]()
YENİ SEZONDA TAKTİĞİMİZ VE OYUN ANLAYIŞIMIZ:
EVET YENİ SEZONA GİRİYORUZ
HAZIRLIK MAÇLARI;
ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ÖN ELEME TURU MAÇLARI;
Canım Başkanım bana sormadan stad yaptırmış![]()
O taktik riskli cankuş![]()
aynen taktik riskli gibi ama güveniyoruz sanahadi bre
![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG 1.HAFTA
ADANA DEMİRSPOR-ESKİŞEHİRSPOR
SPOR TOTO SÜPER LİG 2.HAFTA
ADANA DEMİRSPOR-AKHİSAR BLD.
ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAYOFF TURU
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUBUMUZ;
UEFA SÜPER KUPASI;
Tebrikler AL yi almışsın. Chelsea senide yenmiş. Bunun Adanalılara bir garezimi var
@Ragnar Dostum ben AL'yi iki yıl üst üste aldım. Aslında 3.yüde alırdımda as kadro ile çıkıp ŞL den devam ettim. Bakalım bunu başarabilecekmi![]()
Tam diyecektim dev geldi mi geçer üzerinden diye ama işte her maç yiyon golleri
![]()
Avrupa Ligi2ni almak süper olmuş , transfer muazzam. Ama yeni taktikte eksik bazı noktalar var. Özellikle o taktik benim kullandığım taktiğe çok benziyor. Bende savunmada çok sıkıntı çektim . Çözüm iyi stoperden geçiyor. Özellikle hızı yüksek olacak stoperlerin.
Edit: ayrıca her zaman hücumda oynama , güçlü rakiplere karşı kontra oynat. taktiğin zaten ofansif kontra oyantırsan en azından defansta sıkıntın azalır.
Akhisar maçındada oldu tam diyorum gol yemeden bitirdim yine 90'da attılar
Dediğin gibi büyük maçlarda ve ligdeki zor deplasmanlarda kontra oynuyorum zaten devre arasını bekliyorum taktik degişikliği için bi tane defansif orta saha alıcam.
Stoperin hızı yüksek olunca gol yemiyosun ki zaten be kardeşim, zaten hızlı stoperin az çok pozisyon bilgiside oluyor daha ne
Sen bırak bu iskoçyalıyı, kontra - çok akıcı yap, talimatlardanda sadece kanatlardan oyna, bekleri ileri çıkar, rakibi rahatsız et yüksek tempo, defanstan kısa pasla çıkışı seç bak keyfine. Bak foruma geldiğim günden beri ilk kez bu kadar iddalı konuştum yüzümü kara çıkarma![]()
Üstad Chelsea'den öcünü alıcam eğer eşleşirsek![]()
![]()
SPOR TOTO SÜPER LİG 3.HAFTA
ELAZIĞSPOR-ADANA DEMİRSPOR
SPOR TOTO SÜPER LİG 4.HAFTA
SİVASSPOR-ADANA DEMİRSPOR
SPOR TOTO SÜPER LİG 5.HAFTA
KAYSERİSPOR-ADANA DEMİRSPOR
SPOR TOTO SÜPER LİG 6.HAFTA
ADANA DEMİRSPOR-GAZİANTEPSPOR
SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU;
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇLARI;
Genel Değerlendirme;Lige 6da 6 ile başladık çok iyi oldu ama Şampiyonlar Liginde gol dahi atamamak bizi biraz yıprattı.En kötü ihtimalle 3.olamaya çalıcağız grupta.
Rakiplere çok pozisyon veriyoruz, ligde farketmiyor skor olarak üstün oluyoruz ama aynı oyunla şl de gözümüzün yaşına bakmıyorlar
Ragnar'ın dediği gibi ligte iyi gidiyoruz ama ŞL'de harcıyorlar bizi.
Dostum aşağıdaki taktiği bir denesene. Benim uzun zamandır kullandığım taktik.
http://s3.dosya.tc/server27/3dkOkQ/S...tweak.zip.html
LİG MAÇLARI;
,
SPOR TOTO SÜPER LİG PUAN DURUMU;
ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP MAÇLARI;
Genel Değerlendirme;Ligde biraz bocalamaya başladık ama hala Liderlik koltuğundan inmedik.Şampiyonlar Liginde ise toparlandık gibi görünüyor.Son maçtan en az 1 puan çıkartırsak Avrupa Liginde yolumuza devam edicez.
Tamam işine yarıyorsa Ragnar Hocamın taktiği ilede devam edersin.
Maçlar tanıdık geliyorNeyse Celtic maçınıda alır uefaya gideriz ama dediğim gibi kadro Türkiye için yeterli olmasına rağmen avrupa için çok geride
Bende Ragnar hocama katılıyorum. Kadro lig için yetiyor ama Avrupa'da beklentilerin altında kalıyor.