Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
Ben de regenlerle oynamayi seviyorum. O yuzden ilk sezonu hizli gecerim. O liglerde pek oynamadim, eskiden hep Italya Ligi oynardim simdi buyuk ligler kolay geliyor.
Hocam oynamanı şiddetle tavsiye ederim. Gerçekten çok ama çok zevkli. Bende bir aralar İngiltere,İspanya,İtalya,Almanya dışında hiç bir ligden zevk alamayacağımı aksine daha çok sıkılacağımı düşündüm. Fakat İsviçre den Basel ile bir kariyer yaptım. Zaten ligi rahat bir şekilde alıyorsun. Hedef avrupa oluyor. Kaliteli scout ekibi ile de gözlemcilik ağını geliştirip dünyanın çeşitli ülkelerinden genç ucuz futbolcular arıyorsun. Onları yetiştirip dünya devlerine pazarlamak işte o zaman anlıyorsun oyunun zevkine işte o anda varıyorsun.

İsviçre'de en fazla 10 adet AB dışı oyuncu kaydedebiliyorsun. Bunlardan 5'i nide ilk 11 de oynatıyorsun. Yani yabancı konusunda sıkıntı yok.

Eğer şu anki kariyerini bitirdikten sonra aklında takım yoksa İsviçre Ligi ile başlamanı tavsiye ederim.

Ayrıca avrupadan Herenveen, Salzburg, Lech, Partizan, Anderlecht, Braga, Zagreb,Rosenborg gibi takımlar ilede deneyebilirsin.