1 ile 30 arası toplam 35 sonuç

Konu: Türkiye 2. Ligi'nde Başarılı Olma Stratejileriniz?

Hybrid View

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Alt liglerden çıkma konusunda ben her zaman defansif oynamışımdır. Gol atınca da beşinci savunmayı ikinci ön liberoyu dayamış Çanakkale geçilmez'i oynamışımdır. Bende başarılı oluyordu

Tabii üst lige çıkma konusunda favori olan bir takımla tamamen defansif oynamak saçma olabilir. Ama bir kaç kez medya tahmini 12. 13. olan takımlarla bu şekilde üst lige çıktım. Tabii kulübün mali durumu iyi değilse üst ligde epey bir zorlanıyorsun, çok yetenekli ve sert takımlara karşı durulmuyor.
    İşte o yüzden her zaman savunmuşumdur ki, o çok yetenekli adamlara karşı sahaya 11 tane hürriyet güçerle çıkınca apışıp kalıyorlar, benim alt lig felsefem; tekniği sıfır olsun ama hayvan olsun

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    İşte o yüzden her zaman savunmuşumdur ki, o çok yetenekli adamlara karşı sahaya 11 tane hürriyet güçerle çıkınca apışıp kalıyorlar, benim alt lig felsefem; tekniği sıfır olsun ama hayvan olsun
    Fiziği güçlü oyuncular zaten pahalı olan oyuncular ama katılıyorum. İyi fizikli oyuncular daha iyi oynuyorlar. Hüseyin ÇİMŞİR mental anlamda iyi ama fizik yetersiz kalıyor. Eren GÖRÜR fiziği iyi olduğu için şu anda gol krallığında zirvede. Muhtemelen de gol kralı olacak. Ligden çıkarsak daha iyi olacak. Yarın lige devam edeceğim.

Mesaj Yetkileri