1 ile 30 arası toplam 205 sonuç

Konu: İzlanda 3-0 Türkiye | Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu

Threaded View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Gayette Onur yüzünden kaybettik. O iki saçma sapan golü yemeseydik bir puanı alırdık. Hadi onu geçtim ikili averajı İzlanda'ya kaptırmazdık.

Volkan'ı şu dönemde en cok fenerbahçeliler sevmez ama istediğiniz kadar reddedin hala en iyi kalecimiz o.
    Katılmıyorum.

Maçı kaybetmemizin sebebini direk Onur'a yüklemek saçma. %70 Onur - %30 Takım demek çok daha doğru olur.

Savunmamız bu maç inanılmaz dengesiz bir oyun sergiledi. Ömer - Ersan ikilisini hiç beğenmedim ve Topal da üstüne düşeni bana göre adam gibi yapamadı.

Üst üste kontralar yedik. İzlanda inanılmaz hızlı düşünen ve uygulayan bir ekip olmuş. İşin garip tarafı da bizim oyuncularımızın %80'i bizim ligimizde oynuyor ama takım kurgusu sıfır. İzlanda takımında sahada kendi liglerinden adam yoktu ama tam bir takım gibi oynadılar.

Orta saha ilk yarı top yapamadı zaman zaman kanat boşluklarıyla gelmeye çalıştık. Hakan Çalhanoğlu gibi bir adam var elimizde biz halen ölmüş Emre - Selçuk ikilisinde diretiyoruz.

Olcan da çok kötüydü zaten ondan beklentim sıfır. Bana göre tamamen fos bir oyuncu, ben onun yerine Olcay'ı direk yazarım.
    Last edited by Kaka Leite : 10.Eylül.2014 at 08:21

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri