1 ile 30 arası toplam 48 sonuç

Konu: Onur Recep Kıvrak

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Uleyn İyi ki Adam Bir Hata Yaptı Adamı Resmen Yerlere Vurdunuz Daha Düne Kadar Herkes Onur Diyordu Şimdi Herkes Bir Açığını Arıyor.

Kalecilik Gerçekten Çok Nankör Bir Meslek Dünyanın En İyisinin Bile Açığını Arıyoruz Böyle Bir Şey Demek.
    Abi kimsenin yerden yere vurdugu yok.Konusu acılmasa tartısılmayacak bile.Ama maçın üstünden 3 gün gecmesine ragmen Falcao9 isimli üye her gün paylasım yapıyor konuyu gündemde tutuyor.Tamam arkadas hatalı filan gol yemedi Volkan olsa 6-0 yenilirdik amma uzattın ya.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Abi kimsenin yerden yere vurdugu yok.Konusu acılmasa tartısılmayacak bile.Ama maçın üstünden 3 gün gecmesine ragmen Falcao9 isimli üye her gün paylasım yapıyor konuyu gündemde tutuyor.Tamam arkadas hatalı filan gol yemedi Volkan olsa 6-0 yenilirdik amma uzattın ya.
    İstanbul medyası ve sizin gibi insanlar Onur hatalı gol yedi diye bir algı oluşturdu. Ben de yemediğini günlerdir anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorsunuz.

Terbiyeli mesajlar atıp, kahve ağzıyla konuşmazsanız sevinirim.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    İstanbul medyası ve sizin gibi insanlar Onur hatalı gol yedi diye bir algı oluşturdu. Ben de yemediğini günlerdir anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorsunuz.

Terbiyeli mesajlar atıp, kahve ağzıyla konuşmazsanız sevinirim.
    Senin burda yazdıklarını İstanbul medyası okumuyor onlara mail atabilirsin sesini duyurmak icin.Bizim gibi insanlar degil Onur'un yedigi goller bariz hatalı ancak bu genelde kötü bir kaleci oldugunu göstermez.İzlanda maçında kötüydü bu bir gercek.Bize savunma olarak hocasının acıklamasını koymussun.Ne diyecekti Onur berbat bir kaleci mi diyecekti.Senin yaptıgın acıklamalar ancak seni tatmin eder.Volkan'a sallayarak bir golün hatalı olmadıgını kanıtlayamazsın.Yok Volkan olsa bakarmıs Onur en azından ucmus.Ne biliyorsun Volkan'ın bakacagını ? Böyle savunma mı olur.Belki ucup alacaktı topu.

Ayrıca sen önce kendi mesajlarını sorgula.Ts-Fb maç konusunda büyük fontla ''hırsızlık'' filan yazıp insanları kıskırtıp olayı kahve muhabbetine cevirmeye calısan sensin.

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Senin burda yazdıklarını İstanbul medyası okumuyor onlara mail atabilirsin sesini duyurmak icin.Bizim gibi insanlar degil Onur'un yedigi goller bariz hatalı ancak bu genelde kötü bir kaleci oldugunu göstermez.İzlanda maçında kötüydü bu bir gercek.Bize savunma olarak hocasının acıklamasını koymussun.Ne diyecekti Onur berbat bir kaleci mi diyecekti.Senin yaptıgın acıklamalar ancak seni tatmin eder.Volkan'a sallayarak bir golün hatalı olmadıgını kanıtlayamazsın.Yok Volkan olsa bakarmıs Onur en azından ucmus.Ne biliyorsun Volkan'ın bakacagını ? Böyle savunma mı olur.Belki ucup alacaktı topu.

Ayrıca sen önce kendi mesajlarını sorgula.Ts-Fb maç konusunda büyük fontla ''hırsızlık'' filan yazıp insanları kıskırtıp olayı kahve muhabbetine cevirmeye calısan sensin.
    Ben burada İstanbul medyasına cevap vermeye çalışmıyorum. İstanbul Medyasının oluşturduğu algıyı yıkmaya çalışıyorum. Ne kadar kişiye sesimi duyurursam kardır.

Benim Vahid Hoca'nın açıklamalarını savunma olarak koyduğumu nerden çıkardın?

Volkan gibi sıradan kaleciler öyle toplara uçamaz diyorum. Bu benim düşüncem.

Ben hiç bir kulübe hırsız demedim. [İstesem bazı kulüpler için bunu derdim. Ülkemizde hırsızlığı kanıtlanmış kulüpler var.] Sadece Trabzonspor taraftarının hırsızlığa, adaletsizliğe hazmedemediğini söyledim.

Mesaj Yetkileri