Senin burda yazdıklarını İstanbul medyası okumuyor onlara mail atabilirsin sesini duyurmak icin.Bizim gibi insanlar degil Onur'un yedigi goller bariz hatalı ancak bu genelde kötü bir kaleci oldugunu göstermez.İzlanda maçında kötüydü bu bir gercek.Bize savunma olarak hocasının acıklamasını koymussun.Ne diyecekti Onur berbat bir kaleci mi diyecekti.Senin yaptıgın acıklamalar ancak seni tatmin eder.Volkan'a sallayarak bir golün hatalı olmadıgını kanıtlayamazsın.Yok Volkan olsa bakarmıs Onur en azından ucmus.Ne biliyorsun Volkan'ın bakacagını ? Böyle savunma mı olur.Belki ucup alacaktı topu.
Ayrıca sen önce kendi mesajlarını sorgula.Ts-Fb maç konusunda büyük fontla ''hırsızlık'' filan yazıp insanları kıskırtıp olayı kahve muhabbetine cevirmeye calısan sensin.
Ben burada İstanbul medyasına cevap vermeye çalışmıyorum. İstanbul Medyasının oluşturduğu algıyı yıkmaya çalışıyorum. Ne kadar kişiye sesimi duyurursam kardır.
Benim Vahid Hoca'nın açıklamalarını savunma olarak koyduğumu nerden çıkardın?
Volkan gibi sıradan kaleciler öyle toplara uçamaz diyorum. Bu benim düşüncem.
Ben hiç bir kulübe hırsız demedim. [İstesem bazı kulüpler için bunu derdim. Ülkemizde hırsızlığı kanıtlanmış kulüpler var.] Sadece Trabzonspor taraftarının hırsızlığa, adaletsizliğe hazmedemediğini söyledim.