1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Kura iyi ama City-Monaco can yapabilir dikkat etmek lazım

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by omer5941 View Post
    4te 4 niye olmasın hocam
    olsun hocam olsun , onun için mücadele ediyor takım.
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Olsun yinede ben şansımı denerim. Belki Figo ya sen bir şey yapmışsındır ondan böyle kura çekmiştir. Bir torpilde biz isterük
    Valla Dünya Kupası sonrasından sonra sevgili Figo kardeşimle oturup nazik(!) biçimde görüştük. Kendisini birkaç ABD'li ajanla tanıştırdım
    Quote Originally Posted by LongestNameEver View Post
    Kura iyi ama City-Monaco can yapabilir dikkat etmek lazım
    City ile Inter eşleşmesi çok iyi oldu. En azından biri gidecek. Monaco kapalı kutu , incelemem lazım takımı.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2018 Ocak - İskoçya

Spoiler: Detaylar 

Spoiler: Detaylar[IMG 

Seltik aşağıda havalar nasıl
    Seltiğin puan kaybı sayesinde farkı 8'e çıkardık. Şuanda maç fazlasıyla 11 puan öndeyiz.

Gomez, gomez, gomez.. Rogrigo Gomez... bu sezon ki başarımızın altında imzası bulunan en önemli oyunculardan biri. Bu başarısının karşılığını da bu naçizane ödülle aldı. Messi'yi bile geride bırakarak Arjantinli En İyi Oyuncu oldu. Bu adam şiir gibi top oynuyor. ( Allah nazardan saklasın.)

Taraftar coştu şampiyonluk istiyor. 50,000 kişik futbol mabedimiz Ibrox artık küçük gelmeye başladı. Bizde para bolken yönetimin kapısını çaldık. Sağolsun beni kırmadılar(sıkıysa kırsınlar) kapasiteyi 2 katından daha fazlasına çıkarmaya karar verdiler.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

2018 Ocak - Ara Transfer Dönemi

Kiralık forvetimiz Kaikai'den 18 maçta 16 gollük bir performans alınca bonservisi için klübüyle masaya oturduk. Yoğun pazarlıklar sonucu oyuncuyu satın aldık ve 3,5 yıllık sözleşme imzaladık.

Son dönemde sakatlığı ve ardından uzun süre milli takıma gitmesine rağmen. Humam Tariq, oynadığı maçlarda kalitesini ortaya koydu ve taraftarın beğenisini kazandı. Bizde yarım dönem olan kiralık süresini sezon sonuna kadar uzattık. Eğer daha yüksek verim alırsak sene sonu bonservisi için ManU ile masaya oturabiliriz.

Birçok as takım oyuncuma transfer teklifi geldi. Ancak teklifleri beğenmedim ve gayet iyi işleyen bir takımı 3-5 kuruş için bozmak istemedim. Bu yüzden tekliflerin hepsini geri çevirdim.

Rangers'ın başına geçtiğimden beri hiç İskoç oyuncu transfer etmemişim. Bu yüzden medya her fırsatta bana laf sokuyor. Şuanda takımda 3 tane iskoç var Takım Birleşmiş Milletler gibi

Mesaj Yetkileri