Sayfa 433 / 447 İlkİlk ... 333383423431432433434435443 ... SonSon
12,961 ile 12,990 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Ekim ayında takımla birlikte çalışmalara başlayacakmış, hazır olması da Kasım ayını bulur galiba. Üstüne maç eksiğini de düşünürsek bence 2. yarıdan önce düzgün bir Egemen beklemeyin. Hatta sakatlığının çok ciddi olması ve yaşını göz önüne alınca sanki artık Egemen takıma fazla katkı veremez gibi geliyor bana. Umarım yanılırım.

Durum vahim yani. Devre arasında takviye şart oraya. Aslında çoktan bir yerli stoper bakılması lazımdı. Umuyorum planlaması yapılıyordur.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

stoper bölgesi selçuk'a kalacak diye endişeleniyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

en kötü topal oynar stoperde. endişeye gerek yok.

kadlec'de var. lig için yeterli. çok çok zor durumda kalırsak serdar bile forma şansı bulabilir.

nedense endişelenmediğim tek mevkii stoper.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    çok çok zor durumda kalırsak serdar bile forma şansı bulabilir.
    Serdar'ı tamamen unutmuşuz, kaç ay oldu en son formayı giyeli
    Yinede bir sonraki sezon için yerli stoper bakılmalı derim.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Bence yerli değil tam tersi yabancı stoper almalıyız, tabi önce Alves ve Kadlec gönderilmeli. Alves geçen sene de yediğimiz gollerin çoğunda hatalıydı, çok basit pozisyon hataları yapıyor ve çok saçma kartlar görme ihtimali de yüksek. Kadlec ne kadar profesyonel olsa da olmuyor, 2 pozisyon için de yetersiz(adlığı paraya göre değerlendiriyorum). Bu 2 oyuncuyu gönderip 2 tane birden yabancı stoper almalıyız, Avrupa'da mevcut stoperlerimizle çok sıkıntı yaşarız. Yerli stoper olarak ben transfere karşıyım, Bekir bence olabilecek en iyi yedek stoper, Egemen de sağlıklı olursa çok iyi oynayabilir ve Topal gibi gerektiğinde görev verilebilecek bir oyuncumuz da var. Serdar'ı bence hiç düşünmeyin artık bizim yedeğimiz bile olamaz.

Seneye bir tane sağlam yabancı stoper ve hem Topal'ı hem de defansı yedekleyebilecek bir yabancı alınmalı. Ben kaliteli yerli olduğuna inanmıyorum, bir tek Ömer Toprak var o da alınabilecek bir oyuncu değil.
    Last edited by himone : 07.Eylül.2014 at 20:43

Yabancı benimde tercihim olur ama kısıtlama var sonuçta. Dediğin gibi Alves yada Kadlec ayrılmalı bir şekilde.

Gerçi Kuyt'da belki ayrılır bu sezonun sonunda ama o zamanda 3 yabancı stoper bulundurmak bana göre fazla lüks. Orta sahaya iyi bir yabancı gerektiğini düşünüyorum zaten Avrupa için.

İşin özü eninde sonunda Türk stoper şart diyorum. Yada Serdar'da Bekir seviyesine ulaşmalı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

caner trabzonspor maçında forma giyemeyecekmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kotu oldu, en iyi hucumcumuz solbekimiz Canerdi

Bruno Alves oynayacak mı? Ben onu çok merak ediyorum.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Alves de olmayacak büyük ihtimalle, savunmamız büyük sıkıntı olacak. Bununla birlikte hücum performansımız da düşecek. Bizim için büyük sınav, hocanın yerinde olsam kapanır direk kontraya oynarım, bu kadar eksikle beraberlik te çok iyi.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Bruno Alves oynayabilir istenirse.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Meireles de sakatlanmış 2 hafta yok. Neden şaşırmadım acaba.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

o zaman kadlec sola geçer. hasan ali oynamaz zannetmiyorum.

topal-bekir stoper, önlerinde selçuk oynar.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Solda Hasan Ali oynar. Fantaziye girmeyelim. Caner'in oynama ihtimali olabilirmiş. Kırık, çatlak yok. Maç gününü beklemek lazım.

Mert, Hasan Ali - Alves - Bekir - Gökhan, Topal, Emre - Diego, Sow - Emenike - Kuyt

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Caner ve Volkan'ın olmaması iyi, Emre de olmasaydı keşke. Bunlar kart potansiyeli yüksek oyuncular, diğer senelere nazaran daha fazla saha içi baskısı hissedeceğimiz bir maç olacak. Oyuncuların üzerinde yük daha fazla olacak. Saydığım üç adam da kart görme potansiyeli oldukça açık oyuncular.

Ben özellikle Diego'nun 11 başlayıp başlamayacağını merak ediyorum
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Hazır Meireles yokken başlar bence ilk 11de. Caner'in olmaması can sıkıcı. Hasan Ali en son ne zaman resmi maça çıktı onu bile hatırlamıyorum artık. Zor geçecek maç o kesin, ben yinede kazanacağımızı düşünüyorum. En azından kaybetmeyiz. Rakipte hazır değil, onlarında sakatları var. İsmail Kartal için esas sınavlardan biridir bu maç.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alper'e ne oldu? Adamın adı bile anılmıyor artık. Ben olsam Alves oynuyorsa eğer Kadlec'i solda oynatır, sow veya emenike'den birini kesip Alper'i de sola atardım.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Sow'un kiloları sorun olmasa bari. Hiç hoşuma gitmiyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sow'un kiloları sorun olmasa bari. Hiç hoşuma gitmiyor.
    Neyle besleniyor yeminle anlamıyorum..

155 bin forma satılmış

Bu hafta deplasmanda puan alması zor takımın. İsmail hoca için ciddi bir sınav olacak. Kaybetmesi muhtemel.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Benim gördüğüm Fenerbahçe,Akhisar'a yenilir gibi

Savunmayı toparlarsa Egemen toparlar. Diğer oyuncular ancak ona yardımcı olur bana göre. Hırsı yeter Egemen'in. O dönmedikçe çok sıkıntı olur savunmada.

Orta saha bu kurguda Emre formsuz yada eksik oldukça hiç bir şey yapamaz. Alper, Emre, Topal dışında hiç bir yerli oyuncu bu takımda olmayı hak etmiyor zaten. Selçuk, Topuz gibi isimlerle sezona başlayıp alternatif yerli oyuncu almayan yönetime helal olsun. Ne demişti Aziz amca; Erkan Zengin'i istedi Ersun, almadım. Aferin, böyle devam

Forvet hattında Kuyt artık çok yaşlandı, adam zaten DK yorgunu form tutsa bile geç tutacaktır. Sow fit değil, hazır değil ben olsam bu sezon başında satardım. Emenike bu takımın forveti değil ama elindeki tek forvet bence. Taraftar kavgası onunda ipini çekti. Webo sonradan girince iyi adam ama 11de başlayınca öyle oynayamıyor, bunu daha öncede gördük. Yerli bir forvet almayan yönetim otursun derdine yansın.

Yine söylüyorum İsmail Kartal iyi adam hoş adam düzgün adam ama oturduğu koltuk bu vasıflarla idare edilebilecek bir yer değil. Devreyi görürse büyük başarıdır.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Bizim acilen bu dizilişle oynamamız gerekiyor. Öndeki 3'lü yürüdüğü için takım resmen tek noktada birikiyor 4-4-2 ile daha geniş bi şekilde oynayabiliriz diye düşünüyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Mert
    Gökhan Egemen Alves Hasan Ali(garibim topun şeklini unutmuştur gerçi)
    Alper Emre
    Kuyt Diego Caner
    Sow

İlk 11'i ile oynatırım ben olsam ama Fenerbahçe o kadar değişik oynuyor ki yıllardır böyle bir 11 çıkartması imkansız herhangi bir menajerin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Mert
    Gökhan Egemen Alves Hasan Ali(garibim topun şeklini unutmuştur gerçi)
    Alper Emre
    Kuyt Diego Caner
    Sow

İlk 11'i ile oynatırım ben olsam ama Fenerbahçe o kadar değişik oynuyor ki yıllardır böyle bir 11 çıkartması imkansız herhangi bir menajerin.
    Mehmet Topal bu takımın en önemli oyuncusu en son kesik yiyecek adam bence.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Mehmet Topal bu takımın en önemli oyuncusu en son kesik yiyecek adam bence.
    Mehmet Topal 4-5-1 de oynayabilecek bir oyuncu 4-2-3-1 ona yaramaz,en fazla stoper oynar.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Topalsız olmaz takım. Mutlaka oynamalı.

Bu arada basın toplantısı yakındır. Başkan çıkıp veryasın edecektir. Herkes FB'yi kötülüyor, o formsuz bu formsuz diyorlar, İsmail hocayı karalıyorlar vb laflar edecektir. Bu takım şampiyon takım ve söylüyorum yine şampiyon olacağız diyecektir. Yıllardır desteklerim, pek çok konuda halen desteğime sahip ancak bu sefer takım konusunda fena yanılıyor.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Valla form durumuna göre kadro kurmak aslında en mantıklısı biraz önce verdiğim 4-4-2 diziliş gayet sağlıklı olabilir fakat uzun süredir 3'lü ortasaha ile oynadığımız için değişmez bu. 4-2-3-1 oynayıp kanatlarda Alper ve Kuyt kullanılmalı öndeki de Webo olmalı.

Mesaj Yetkileri