Quote Originally Posted by ABOOO View Post
İlhan Cavcav: "Mustafa Kaplan'ı görevden aldım. Takımı haftaya ben çıkaracağım"

Hep bunlar Football Manager yüzünden.
Yemin ediyorum tiksiniyorum artık ülkedeki futboldan. Devlet bir yandan, federasyon bir yandan, yönetimler bir yandan içine ettiler. Böyle rezillik olur mu? Maçın tamamını değil ama geniş özetini izledim. Bursa biraz daha şanslıymış bana kalırsa. Öyle rezil bir futbol filan yok ortada. Hoş olsa da daha kaçıncı maç oynanıyor sonuçta. Teknik adamların acilen sendikalaşması lazım. Herhalde bu tip durumları yaşamayan teknik adam sayısı bir elin parmağını geçmiyordur. Gerçi onlarda birbirinin kuyusunu kazıyor. Ne anlayacaklar sendika mendika.

Ankaralı olarak utanıyorum artık. Elde zaten bir takım kaldı, onuda iyi idare ediyor dediğimiz Cavcav yiyecek sonunda. Kusura bakmasın bunadı artık. Bir yandan da bu adam olmasa bu takım çoktan düşmüştü ligden onuda biliyoruz. İki ucu boklu değnek resmen. Kendi takımımın maçlarına gitmediğim kadar gençlerin maçlarına gitmeye çalışıyorum her sezon. Genelde üzülüyoruz tabii ama sonuçta şehrin biricik takımı. Sineye çekip çoğu zaman eve keyifsiz dönsek bile yinede gidiyoruz. Sanıyorum yakında başkentin bir takımı olmayacak ligde ve uzun bir zamanda böyle devam edecek.