Sayfa 37 / 39 İlkİlk ... 273536373839 SonSon
1,081 ile 1,110 arası toplam 1148 sonuç

Konu: STSL Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hafta içi idmanlara da kendisi mi çıkacak ? Maçta yedek kulübesinde mi olacak ? Yoksa sadece kadro mu ayarlayacak ? eğer sadece kadro ayarlayacaksa zaten Türkiye'de uygulanan bir sistem yeni bir şey değil sadece aradan göstermelik teknik direktörü çekmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Şu ligden iyice tiksinmeye başladım yemin ediyorum hatta futboldan soğudum artık.

Aslında Fena Olmaz Cavcav'ı Oyuncu Bulmada Biliyorduk Bir de Bakalım Teknik Direktör Vaziyetlerini Görelim Başarılı Olursa Bence Devam Etsin

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    İlhan Cavcav: "Mustafa Kaplan'ı görevden aldım. Takımı haftaya ben çıkaracağım"

Hep bunlar Football Manager yüzünden.
    Yemin ediyorum tiksiniyorum artık ülkedeki futboldan. Devlet bir yandan, federasyon bir yandan, yönetimler bir yandan içine ettiler. Böyle rezillik olur mu? Maçın tamamını değil ama geniş özetini izledim. Bursa biraz daha şanslıymış bana kalırsa. Öyle rezil bir futbol filan yok ortada. Hoş olsa da daha kaçıncı maç oynanıyor sonuçta. Teknik adamların acilen sendikalaşması lazım. Herhalde bu tip durumları yaşamayan teknik adam sayısı bir elin parmağını geçmiyordur. Gerçi onlarda birbirinin kuyusunu kazıyor. Ne anlayacaklar sendika mendika.

Ankaralı olarak utanıyorum artık. Elde zaten bir takım kaldı, onuda iyi idare ediyor dediğimiz Cavcav yiyecek sonunda. Kusura bakmasın bunadı artık. Bir yandan da bu adam olmasa bu takım çoktan düşmüştü ligden onuda biliyoruz. İki ucu boklu değnek resmen. Kendi takımımın maçlarına gitmediğim kadar gençlerin maçlarına gitmeye çalışıyorum her sezon. Genelde üzülüyoruz tabii ama sonuçta şehrin biricik takımı. Sineye çekip çoğu zaman eve keyifsiz dönsek bile yinede gidiyoruz. Sanıyorum yakında başkentin bir takımı olmayacak ligde ve uzun bir zamanda böyle devam edecek.

Bu arada Prandelli'ye ilk ültimatomu vermiş GS yönetimi, hayırlı olsun. Yanlış görmediysem Tolunay Kafkas'da kendi taraftarıyla atıştı bugün, münferit olay gibi duruyor ama genelde bu olaylar istifaya sürükler. Bana kalırsa İsmail Kartal'ın da ömrü kısa olur. Bilic ve belki Halilhodzic dışında tüm teknik adamlar sezon sonunu göremezse hiç şaşırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ozaman arastirmacilar ne yapacak yeni fm oyunu icin ?

Cavcav kendi kendini isten atmaz, istifada etmez. Genclerin basinda hep Cavcav'mi olacak baska baskan gelmedigi surece.

Tactical knowledge - 0
    Judging player potential - 20

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Vay bu milletin haline rezilliğe kap arıyoruz resmen!

Fazla sevginin cıvkı çıkar diye bir laf var aynı o bu da. Bizim ülkemizde başkanlar kulüplere olan sevgilerini kontrol edemiyorlar olsa gerek ki bir süre sonra takıma büyük zararlar vermeye başlıyorlar.

Başkan mı yoksa teknik adam mı? bilemiyorum da bunun adı resmen rezillik!

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ligde 2/2 yapan cıkmadı. Ve bu hafta 7 maç berabere bitti.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Lider Galatasaray !!!!

O değilde ligin kalitesi git gide düşüyor 10 gol çıktı mı bu hafta ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Beşiktaş ve Trabzonspor kötü tezahürat nedeniyle PFDK'ya sevk edilmiş.

Bu haftanın süper lig PFDK sevk listesi şu şekilde;

1- TRABZONSPOR A.Ş. Kulübü'nün 14.09.2014 tarihinde oynanan TRABZONSPOR A.Ş.-FENERBAHÇE A.Ş Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi gereği "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK' ya sevkine karar verilmiştir.

2- MERSİN İDMANYURDU SPOR Kulübü Kaleci Antrenörü MUSTAFA CENGİZ BİRGEN'in 14.09.2014 tarihinde oynanan KASIMPAŞA A.Ş.- MERSİN İDMANYURDUSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 36. maddesi gereği "sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle 15.09.2014 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK' ya sevkine karar verilmiştir.

3- BEŞİKTAŞ A.Ş. Kulübü'nün 15.09.2014 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 53. maddesi gereği "çirkin ve kötü tezahüratı" nedeniyle PFDK' ya sevkine karar verilmiştir

4- ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Kulübü'nün 15.09.2014 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş.-ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında Futbol Disiplin Talimatının 40. maddesi gereği "6 futbolcusunun sarı kart görmesi suretiyle takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi" nedeniyle PFDK' ya sevkine karar verilmiştir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bugunde 2 gol atti , bence turkiyeye gelmis en iyi forvetlerden biri son 10 yilda

Teofanis Gekas Türkiye kariyerinde 53 maç oynadı. 37 gol atarken, 12 asist yaptı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Sezonun basında en hazır takım dedigimiz Karabükspor 3. haftayı son sırada tamamladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Bugunde 2 gol atti , bence turkiyeye gelmis en iyi forvetlerden biri son 10 yilda

Teofanis Gekas Türkiye kariyerinde 53 maç oynadı. 37 gol atarken, 12 asist yaptı.
    Bu Gekas'ın kalitesi kadar Türk takımlarının savunmalarının ne kadar beceriksiz olduğunun göstergesi. Olimpiyat Stadında -hangi takımın formasını giyiyiordu tam hatırlamıyorum- dönemin İBB'sine bir golü var sadece Türkiye'de atılır. Santra'dan oyunu başlattı, gerideki adama bıraktı ve el hareketiyle ileriyi gösterip hızlı bir şekilde savunma arkasına koştu. Kendisine atılan topu kontrol etti ve golü attı. Adam 5 yaş genç olsa, bu ligi bu savunmalara duman ettirir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

savunma oyuncularida etkili tabi ama , almanyadada bu adam cok iyiydi... keske 28-30"lu yaslarda gelseydi.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Konya 6 yabancıyla mı oynuyor şu anda?

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Fuchs'un Türk vatandaşlığı var.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Ha doğrudur. Twitter'da yazdı da bir iki kişi. Ben izlemiyorum zaten, ondan sordum.

Teşekkürler cevap için.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Torku Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Selçuk Aksoy, "Teknik direktör Aykut Kocaman ile prensipte anlaştık. Salı günü imza için Konya'ya gelecek" dedi.

Süper Ligde Haftanın ilk on biri.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Yanlış anlaşılma olabilir ama 4 yemiş takımın kötü oynayan stoperi hangi mantıkla haftanın 11'ine girebiliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Deniz Naki, Ankarada uğradığı faşist saldırılar yüzünden kulubüyle olan sözleşmesini feshetti ve ülkesine geri dönme kararı aldı.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Gerekli gereksiz herşey hakkında açıklama yapan Cavcav'ın sesi bu konuda niye cıkmadı ?

Çıkar iki gün sonra bahane etti bunları filan der mutlaka. İşine nasıl geliyorsa öyle konuşuyor hemen her mevkidaşı gibi.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Olay buymuş:

Deniz Naki, Kürt kimliği ile Facebook üzerinden IŞİD'i lanetledi.

Bunun üzerine küfürlü yorumlara maruz kalan ve saldırıya uğrayan Naki, "Ankara'da kendi başıma dışarıya çıkamıyorum. Takım arkadaşlarım için de endişeliyim. Onların da başına bir şey geleceğinden korkuyorum" dedi.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Ligde 10. hafta maçlarında görev alacak hakemler şöyle:

22 Kasım Cumartesi:
    13.30 Çaykur Rizespor-İstanbul Başakşehir: Deniz Çoban
    16.00 Akhisar Belediyespor-Mersin İdmanyurdu: Mustafa Kamil Abitoğlu
    19.00 Galatasaray-Trabzonspor: Mustafa İlker Coşkun

23 Kasım Pazar:
    13.30 Torku Konyaspor-Gaziantepspor: Tolga Özkalfa
    13.30 Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor: Cüneyt Çakır
    16.00 Eskişehirspor-Kayseri Erciyesspor: Hüseyin Göçek
    19.00 Beşiktaş-Kasımpaşa: Özgür Yankaya

24 Kasım Pazartesi:
    19.00 Balıkesirspor-Sivasspor: Deniz Ateş Bitnel
    20.00 Bursaspor-Fenerbahçe: Fırat Aydınus

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Fırat fifa kokartını kaptırmıştı bilmem ne testini geçemeyen adama niye maç veriliyor ?

Beşiktaş-Fenerbahçe maçı hakemi de kokartı kaptırdı diye biliyorum. Ama derbi verildi
    O maçta hakem şenliği bekliyorum bu hafta. Aydınus'u ve özellikle yardımcılarını hiç beğenmiyorum.

Yeni verilen maçı tatil etme yetkisi hakemlerin elinde patlar. Çözülemeyen sıkıntıları komple hakemlerin eline bırakarak resmen mesleği öldürdüler. Futbol ancak bu kadar idare edilemeyebilir bir ülkede. Lig tv aboneliğini iptal etmeyi düşünüyorum. Daha da izlemem. Özetlere bakar geçerim bundan sonra.

Çoğunluk böyle olsun bizde huzurla keyifle maçımızı izleyelim

Şota esprileri patlattı

Sayfa 37 / 39 İlkİlk ... 273536373839 SonSon

Mesaj Yetkileri