1 ile 30 arası toplam 5051 sonuç

Konu: İngiltere Premier Lig | 2015-16 Sezonu

Threaded View

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Arsenal - City maçını kaçırdığıma üzüldüm. Çok güzel maç olmuş harbiden.
    Chelsea maçını tv8 ermiş. 3 haftadır yayınlamıyorlar diye onuda kaçırdık Costa ve Fabregas koptu gidiyor. Sakatlık filan olmazsa yılın en iyi transferlerini yapmış olacak Jose.
    Liverpool maçını izledim. Bir şey demek istemiyorum, bir gol atamayıp 680 liradan ettiler beni
    Maçı ligtv'de görmeyince çok sinirlenmiştim, sonra internetten link bulup izledim . İnsan bir reklam falan yapar, hatta hafta içi ligtv de maç verilecek görünüyordu ama son anda iptal oldu. Boşuna berbat görüntüyle izledim.

Edit: Aynı şeyi yapmışlar, bugün 18:00'de Manu maçı vardı, şimdi yayın akışına göre 20:'00'de tekrarı verilecek. TV8'in yayın akışında da 18:00'de sadece Futbol yazıyor, büyük ihtimalle Manu maçını verecekler.

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Balotelli'nin ayak bastığı takım eskisi gibi olamaz. Bu adamda yemin ediyorum bir uğursuzluk var.

City de başına gelenler tesadüf değil. Liverpool'un da sonu hayırlı olmaz.
    Dün maçı izlerken aklıma sen geldin . Herhalde Liverpool maçlarından keyif alan bir tek sen olacaksın galiba bu sezon, nasıl kakaladık bu adamı diye. Ben de aynı şekilde düşünüyorum, Balotelli alındıktan sonra Liverpool bir daha geçen seneki gibi olamaz. Ayrıca geçen sene neredeyse şampiyon olacak takımdan sahada sadece 4 oyuncu vardı. Ve bildiğim kadarıyla bir tek Sturridge sakat. Aşırı değişim takıma yaramamış.
    Last edited by himone : 14.Eylül.2014 at 13:33

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri