Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
Cenker'e katılıyorum bu sezon Liverpool için maalesef iyi geçmeyecek.Suarez gibi sadece işini yapan bir oyuncudan Balotelli gibi yetenekli ama aşırı megolaman birine kalınca sonuçları iyi olmaz.Sturridge,Borini ve Lambert'de iş yapacak isimler değil.

Bu yıl ilk 6 başarıdır bizim için.Suarez'i satmak,Ekim'de dönecek bile olsa dünyanın en aptalca işiydi,onun yerine Falcao varken !!!! gittik mahalle serserisi Balotelli'yi aldık.(Balotelli kötü demiyorum ama L'Pool seviyesinde değil)
Valla halen yetenekli demenize şaşıyorum. Saygı duyuyorum görüşüne o ayrı ama gerçekten büyük zevk duyuyorum onun bizden gittiğini görünce.

En basit örnek Milan hazırlık kampında, turnuvada dökülüyordu. Averaj takımı olmuştu he belki oynamadı ama takım fark yerken bile kenarda Niang, Muntari ile gülüşüyordu Balotelli.

Bu adam uğursuz çok net söylüyorum bunu. Yetenekli falan da değil bana göre ama yetenekten önce konuşulması gereken bir uğursuzluğu mevcut.

Milan'dan bir gitti takımın o laubali havası gitti. L'pool'un başına çok sorun açar bu adam ve bende kurulup televizyonun başına zevkle izlerim.