Last edited by Serzenish : 14.Eylül.2014 at 01:28
Sanki barça maçını veren Serdar aziz gibi duruyor. Gollerin yenilmesi onun sayesindemi oldu?
Galatasaray 20 maçtada kaybetmemiş helal olsun! Kusk'u iyiki sattın gıcık olmuştum City maçındaki penaltı yüzündeniyi paraya gitmiş. Ligde ritim lazım fark azalmış ama daha iyisi olmalı
Guidetti iyi gidiyor baya maşallah
Trabzon yenilgisine rağmen 1 puan farkla lider bitirmişiz. Şampiyonluk için tebrik ederim.
Tebrik ederim hocam
Tebrik ederim , Barca karşısında da çok iyi mücadele etmişiz. Ligde de son haftalara kadar şampiyonluk yarışı devam etmiş. Ama ipi biz göğüslemişiz.
Barca maçı çok duygusal olmuş ligde de şampiyon olmuşuz tebrik ederim aceleye gerek yok önümüzde daha uzun seneler var Avrupa'da başarı için sabretmek gerekiyor ama seneye gençlerimizle beraber çok iyi yerlere geliriz inşallah.![]()
Hep son haftaya denk geliyor. Puan kaybıda oluyor. Teşekkürler.
Tamamen tecrübesizlikten turu atlayamadık. Teşekkürler.
Teşekkürler
Not:
Yorum Yapan Ve Ya Yapmayan Herkese Teşekkürler.
Durmak Yok Takibe Devam !!
2017 - 2018 SEZONU HEDEFLER VE YAPTIRIMLAR
5 SENE BOYUNCA NELER YAPTIK.
5. Sezona doğru ilerliyoruz. Göreve geldiğim günden beri 3 Süper Lig 5 Kupa şampiyonluğu gördük. Diyebilirsiniz ki 4 sezon bitti neden bir Avrupa Şampiyonluğu Yok ?
Takım kadrosunu her zaman uzun vaadeli yaptığım için hemen bir Avrupa'da başarı kazanamadık. Ama inanıyorum ki önümüzdeki 2 sezon'dan 1'inde Avrupada bir kupa kaldırabiliriz. !
Gelelim en sevdiğim bölüme TRANSFER
Henüz transfer dönemi bitmediği için net bir şey söyliyemeyeceğim . Fekat Kanatlar'da bir şişkinlik var. Bu sebeble Ewandro'yu mutsuz olmasından dolayı satmayı düşünüyorum. Diğer yandan aramıza genç oyuncular almaya devam ediyoruz.
OYUNCULARIN PROFİLLERİNİ TOPLU HALDE PAYLAŞACAM
Not: Ali Ekber Türk pasaportu taşıyor.
Not:
Last edited by Serzenish : 15.Eylül.2014 at 12:51
5.sezonda bir Avrupa kupası yakışır hocam![]()
Last edited by Serzenish : 15.Eylül.2014 at 14:47
Barça'yı elemeye çok yaklaşmışsın ama olmamış, sağlık olsun. Kadro güzel ama defansa da iyi bir yabancı almayı düşünebilirdin bence.
Şampiyonlar Ligi grubu zor, aman diyeyim Schalke'yi küçümseme inanılmaz oyuncular çıkartıyorlar.![]()
ŞL grubu çok sağlam ama güvenimiz tam sen o gruptan çıkarsın.
SPOR TOTO SÜPER LİG 4. HAFTA MAÇ SONUCU
Chelsea maçından önce zor bir maçtı galip geldik.
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 1. HAFTA MAÇ SONUCU
MESUT BÖYLE İSTEDİ!!
Dünya'nın en pahalı oyuncusu olan Eden Hazard'ın karşısında muazzam performans gösteren Mesut dünya'da büyük yankı uyandırdı.
SPOR TOTO SÜPER LİG 5. HAFTA MAÇ SONUCU
SPOR TOTO SÜPER LİG 6. HAFTA MAÇ SONUCU
SPOR TOTO SÜPER LİG 7. HAFTA MAÇ SONUCU
UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ 2. HAFTA MAÇ SONUCU
Not:
Last edited by Serzenish : 15.Eylül.2014 at 15:39 Reason: eklenti
ŞL'ye çok iyi başlamışız ligde ise zaten fırtına gibi esiyoruz geçen seneki şansızlıktan sonra bu sene artık ŞL'de de iyi yerlere gelmeliyiz.![]()
Schalke'ye fena ayar çekmişiz.
Ligde de bomba gibi gidiyoruz.
Tebrikler.
Chelsea büyük sürpriz yapmış.Vah, vah Beşiktaş'a bak.
Tebrikler dostum süper başlangıç yapmışsın.
Çelsiyi bu hallerde görmek bana büyük keyif veriyor.Bana her seferinde kıllık yapıyorlardı.
2015 YILINDA €2.1MN'ya takımımıza gelen Dominovic'i €19.25MN'ya Milan takımına transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Not: Oyuncu aslında hiç satmak istemiyordum ama sözleşmesinin 6 ay sonra biticek olması sebebiyle ve oyuncunun sözleşme imzalamamak istemesi sebebiyle satmak zorunda kaldım.
Ligde de Avrupa'da da çok iyi gidiyoruz, nazar değmesin.