Şu taktiğin artık 1980'lerde kaldığını söylemeli biri Prandelli'ye..Dünya'da 3-5-2 / 3-4-3 / 4-1-2-1-2 gibi Sistemleri kovalayan hocaları anlamıyorum halen..Dünkü kanatsız Galatasaray'dan anca bu kadar malzeme çıkardı..Prandelli bekleri Dani Alves - Alaba zannediyor herhalde o 80 Metrelik mesafeyi maç boyunca domine etmesini bekleyemesin Telles & Veysel'den...Önlerinde bir kanat oyuncu su olsaydı 40 Metrelik daha cok verimli olurdu..Rakip takım hucuma kalktı mı Selçuk (SOLA) - Dzemaili (SAĞA) Açıldı buda göbeği sadece Melo'ya bıraktı buda Anderlect için cok kolay oldu 2 topta tekli orta sahanı çok rahat geçti.. Bruma oyuna girdikten sonra oyuna hareket geldi..Olcan hamlesini bekledim..Görmeli dedim takımın hafif oynadığını olmadı yapmadı....Galatasaray bu sistemle işi biraz zor olacak..Ayrıca Sneijder- Selçuk - Pandev - Dzemaili Topu ne zaman ayağına alsa Burak'a top atmak istediklerinde bir adam İstisnasız hep "OFSAY"tamı olur ? 20 Pas aldıysa Sneijder "BURAK" hep ofsayt ilk anda..Bunu kendi takım arkadaşı görüyor o göremiyor...

Veysel ŞL'de ilk maçında cok kötü oynadı..Lig'de beğeniyorum doğru hamleler yapıyor Temiz oynuyor..ŞL'de ilk heyacan diye kötü olmuş olabilir..İleriki maçlara bakıcak..

Tarık son 10 dakika girmesine rağmen baya başaralı bir performans sergiledi..Yoksa bu Anderleth yorgulunğuna mı verilmeli bilemedim..

Kanatsız bir Galatasaray Lig'de ve ŞL'de işi zor olacaktır...