valla ben takımımızın vergi politikasını destekliyorum. bu da tarafımı belli ediyor.
ve diyorum ki keşke fener de ödemese valla helal olsun derim.
tarafım belli yani.
ayrıca bak kendin demişsin 2 sene önce diye. o dönemler rengimiz siyahtı şimdi beyaz.
benim amacım gs'ı yüceltmek değil. bu ülkede hiçbir futbol klubu anadan doğma delikanlı saf anadolu köylüsü değil.
hepsi çakal.
ama benim takıldığım nokta aynı anda hem siyah hem beyaz olabilmek.
aynı toplantıda hem ali ismail korkmaz diyip hem de hükümetin yanındayız diyebilmek.
aynı post'un içinde hem verginizi ödemiyorsunuz diye şikayet edip milliyet'i kaynak gösterip,üstüne başakşehir maşakşehir yazıp aynı zamanda da cumhuriyet'in son kalesi olmak.
anladın ? bak benim anlamadığım bu. şimdi çıkıp 20 milyon fenerli akp'ye oy vermiştir deseniz , yok ali ismail korkmaz yok son kale laflar etmeyip o atatürk portresini de stadtan kaldırabilirseniz o zaman helal olsun derim.
taraftar ve yönetim olarak kaşınızın gözünüzün ayrı oynaması yani benim takıldığım.
o yüzden hiç komik duruma düşüyor şeklinde konuşup klasik algı yönetimi kurbanı olma.
çünkü yukarıda yazdıklarım artık trajikomik. bir de buna inananlar var onlar için yorum bile yapmaya çalışmak komik.
bak o vergisini ödeyen kasımpaşa saf temiz kasımpaşa ;
http://t24.com.tr/haber/erdogan-sara...-kurban,271555
ayrıca sedat doğan gibi tiplerden hiç ama hiç hazzetmiyorum onu da söyleyeyim.
ama hem son kale olup hem de sen niye vergini vermiyorsun devletimize bakiym diye bık bık etmek net olarak kaypaklıktır.