Sayfa 540 / 578 İlkİlk ... 40440490530538539540541542550 ... SonSon
16,171 ile 16,200 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Helvacı sürekli aday oluyor denmiş üstte. Hangi amaçla, daha doğrusu benim düşündüğüm gibi düşünerek mi aday oluyor sürekli bilmiyorum ama yaptığı bence doğru. Tek adayla yapılan seçimler hiçbir zaman içime sinmemiştir. Demokrasiden, hatta epey ilerlemişinden sıklıkla bahsedilen bir ülkede tek adayla seçime gitme, önceki başkanın/liderin gösterdiği adayı seçme gibi şeyler demokrasi düşüncesinin ruhuna aykırı. Ben de lisedeyken sırf aday çok olsun diye sınıf başkanlığına, eğitici kol başkanlığına ve okul başkanlığına kazanıp kaybetmeyi önemsemeden aday olmuştum. Şimdi düşününce trollük gibi geliyor gerçi.
    Sen direk trollemişin seçimleri abi Helvacı'nın nedeni muhalefet falan değil baya kazanıcam diye giriyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Helvacı hocamdir severim kendisini ama Aysal yerine tercih etmem.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ünal Aysal acayip konuşuyor valla yarından itibaren büyük kıyamet kopacak.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ünal Aysal yine malum kişinin milli takıma gidişi konusunu açık açık söyledi. Hala malum şahısı savunan var mı acaba ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

23 milyonu çat diye vermiş adam ulan paraya bak be

Edit: Aday olmuyor başkan o zaman Faruk Süren aday olmadığı taktirde yeni başkanımız Alp Yalman olacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ünal Aysal yine malum kişinin milli takıma gidişi konusunu açık açık söyledi. Hala malum şahısı savunan var mı acaba ?
    Bahsetme bile abi bahsetme.

Yolu açık olsun başganın ve Alp Yalman hayırlı olsun.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Aha Ünal Başgan TFF'nin başına geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    2-3 yıllık başkan bu takıma 6 defa Lig zaferi yaşatmış Avrupa şampiyonluğu getirmiş adam karşısında lider ve doğrucu oluyorsa sıkıntı vardır. Hiçbir şey sebepsiz değil. Terim ile Aysal 2. şampiyonluk yolunda da sıkıntı içindeydi. Hatta şampiyonluğa giderken çoğu maçtan sonra "Kendi ayağımıza sıkıyoruz, kendimizi engellemeyi seviyoruz" gibi çoğu lafı kullanmıştı. Neyse mesele bu değil.

100 yıl sonra sadece Galatasaray için değil Türkiye için Fatih Terim hatırlanır, Ünal Aysal değil. Ben Fenerbahçeliyim ama Türkiye'de yönetici-teknik adam kıyasında her zaman teknik adamın yanındayımdır. Bu adamlar (Fatih Terim, Ersun Yanal vb) kulüplerine zarar gelmesin diye konuşmaz çoğu şeye de eyvallah çeker ama bir noktadan sonra ipler kopar. Çünkü her şeyi ben bilirim diyen ama futboldan zerre anlamayan yöneticiler cennetidir Türkiye.Başkanlar da konuşmayacaklarını bildikleri için her yöne çekerler.

2011'de futbol adına bitik bir Galatasaray için Diriliş Ünal Aysal'ın değil Fatih Terim'in gelmesiydi. Necatili takımı da şampiyon yaptı, Drogbalı takımı da. Mancini ve Prandelli gibi dünyaca iki teknik adam geldi, Sonuç, kolay mı bu işler?

Bu ülkede emekler çok çabuk harcanıyor, çok.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Tesekurler UNAL AYSAL hersey icin benim icin GS tarihinin gelmis gecmis en iyi baskanidir kimseye boyun egmedigi icin ve basarilari icin...

Ünal Aysal: "İlk sermaye artırımından sonra hükümete olan baskı sebebiyle 2. sermaye artırımı, haklı olmamıza rağmen reddedildi.

Malum kişinin hem milli takım hem gs teknik direktörü olmasını kabul etmeyen yönetim, sportif başarı konusunda ülke futbol tarihinin en hatalı kararını almıştır.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Kimi sevdiysek aldılar be elimizden. Sıra da Melo var herhalde. "Malum kişi" diyoruz artık efsanemize ne hale geldik be. Bazı kişiler elini futboldan çekmedikce bu ülkeden bi yol olmaz. Aysal çok bile direndi seni unutursak huyumuz kurusun her şey için eyvAllah Ünal Başgan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Malum kişinin hem milli takım hem gs teknik direktörü olmasını kabul etmeyen yönetim, sportif başarı konusunda ülke futbol tarihinin en hatalı kararını almıştır.
    Ünal Aysal: "Fatih Hoca bana ben Galatasaray'da devam etmek istiyorum demişti. Bende Federasyonu arayıp 4 maç için gelebilir dedim."

Ünal Aysal: Biz Fatih Terim'le 2 sene başarılı bir süreç geçirmişiz. Ben 3. senenin de başarılı olmasını neden istemeyeyim?

Ünal Aysal: "Fatih Terim'le takım içi konuları konuşmak için kendisine ulaşmaya çalıştık. CEO'muza 'Başkan asistanımla konuşabilir' dedi."

Fatih Terimi'i artık konuşmaya gerek yok.Lafa gelince en büyük Galatasaraylı ama kendi egosuna o çok sevdiği kulübü ve arkasındaki insanları arkasından salladığı şimdi ise can ciğer olduğu tüpçü tff'sine tercih etti. Bunun adı benim için hainliktir. Her efsane bir son bulur benim içimde terim efsanesi bitmiştir. Ünal aysal'a da yaşattıkları için teşekkürler kalan yaşantısında başarılar. İcraatleriyle son dönemlerdeki tartışmasız en iyi başkandı.

başkan yine iyi konuşmuş.
    zaten iyi konuşuyor her zaman. yine taraftarın gönlünü fethetmiş.
    elmander romantikliği falan...
    ama sadece konuşuyor yahu, sadece konuşuyor. pratikte, söyledikleri hiçbir bir anlam ifade etmiyor maalesef.
    yolu açık olsun ne diyeyim. adaylara da bakarsak aysal'dan farkı yok. kulübün işi çok zor.

not: bir izlanda taraftarı.
    not2: terimci değilim kısaca.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

dun aksam acik acik soyledi baskan disardakilerle ugrasirken yani medyaydi obur kluplerdi derken beni yikan içerdeki kisiler oldu... ben hala inaniyorum tekrar aday olacagina.

terim, süren ve dürüst ile görüşecekmiş bugun. papermoon'da.

şimdi bir küfür ederdim de hadi neyse.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Terim okadar basarisini su son yaptigi haraketle silip atmistir.

Emeklerini calmaya calisan adamin federasyonuna hizmet ediyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

#CemUzanBaskanOlsun

Ünal Aysal, master of puppets moduna da geçebilir.

Birini destekleyecem falan demişti

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    #CemUzanBaskanOlsun

Ali Sami Yen'i inşa eden UZAN, Jardel'i hediye eden UZAN, defalarca oyuncu taksitlerini ödeyen UZAN #ÇareCemUzan

baskanim gel taraftar arkanda

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Cem Uzan böyle kıyaklarda bulundu takıma evet fakat Galatasaray'a öyle herkes başkan olamaz. Defalarca gördük hataları, bu dolandırıcının takımda işi ne.. Zaten afaki konuşuyoruz tabi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Cem Uzan gibi bir isim Galatasaray'ın başkanlığına yakışmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Galatasaraylı arkadaşlar kızmasın ben de kendisini severim ama Abdurrahim Albayrak daha bir kaç hafta önce " Galatasaray yönetimi başkalarını aldı, beni takımın uçağına almadı." diye medyaya ağlayıp duruyorken, şimdi Ünal Aysal'ın başkan olacağı yeni yönetimde yer almak için lobi yapıyor. Gerek yok böyle şeylere.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Galatasaraylı arkadaşlar kızmasın ben de kendisini severim ama Abdurrahim Albayrak daha bir kaç hafta önce " Galatasaray yönetimi başkalarını aldı, beni takımın uçağına almadı." diye medyaya ağlayıp duruyorken, şimdi Ünal Aysal'ın başkan olacağı yeni yönetimde yer almak için lobi yapıyor. Gerek yok böyle şeylere.
    galatasaray karışık bir yer ya biz alıştık böyle şeylere.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

melo bitti aysal bitti selcuk burak bitti simdide sneijdere saldiriyorlar , gs ye her taraftan saldiri var diyince hadi yea....

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27278366.asp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Onur'un bahsetigi medya grubu

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Acaba?

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hee yardımcısı da Yılmaz Vural olacak.

Prandelli bu takımın teknik direktörüdür ve öyle olmaya devam etmelidir,ettirilmelidir.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

yav mizah iyi güzel de burak'ı beğenmemek büyük cahillik be...

Mesaj Yetkileri