Helvacı hocamdir severim kendisini ama Aysal yerine tercih etmem.
Ünal Aysal acayip konuşuyor valla yarından itibaren büyük kıyamet kopacak.
Screw you guys, I'm goin' home
Ünal Aysal yine malum kişinin milli takıma gidişi konusunu açık açık söyledi. Hala malum şahısı savunan var mı acaba ?
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
23 milyonu çat diye vermiş adam ulan paraya bak be
Edit: Aday olmuyor başkan o zaman Faruk Süren aday olmadığı taktirde yeni başkanımız Alp Yalman olacaktır.
Aha Ünal Başgan TFF'nin başına geliyor![]()
2-3 yıllık başkan bu takıma 6 defa Lig zaferi yaşatmış Avrupa şampiyonluğu getirmiş adam karşısında lider ve doğrucu oluyorsa sıkıntı vardır. Hiçbir şey sebepsiz değil. Terim ile Aysal 2. şampiyonluk yolunda da sıkıntı içindeydi. Hatta şampiyonluğa giderken çoğu maçtan sonra "Kendi ayağımıza sıkıyoruz, kendimizi engellemeyi seviyoruz" gibi çoğu lafı kullanmıştı. Neyse mesele bu değil.
100 yıl sonra sadece Galatasaray için değil Türkiye için Fatih Terim hatırlanır, Ünal Aysal değil. Ben Fenerbahçeliyim ama Türkiye'de yönetici-teknik adam kıyasında her zaman teknik adamın yanındayımdır. Bu adamlar (Fatih Terim, Ersun Yanal vb) kulüplerine zarar gelmesin diye konuşmaz çoğu şeye de eyvallah çeker ama bir noktadan sonra ipler kopar. Çünkü her şeyi ben bilirim diyen ama futboldan zerre anlamayan yöneticiler cennetidir Türkiye.Başkanlar da konuşmayacaklarını bildikleri için her yöne çekerler.
2011'de futbol adına bitik bir Galatasaray için Diriliş Ünal Aysal'ın değil Fatih Terim'in gelmesiydi. Necatili takımı da şampiyon yaptı, Drogbalı takımı da. Mancini ve Prandelli gibi dünyaca iki teknik adam geldi, Sonuç, kolay mı bu işler?
Bu ülkede emekler çok çabuk harcanıyor, çok.
...
Tesekurler UNAL AYSAL hersey icin benim icin GS tarihinin gelmis gecmis en iyi baskanidir kimseye boyun egmedigi icin ve basarilari icin...
Ünal Aysal: "İlk sermaye artırımından sonra hükümete olan baskı sebebiyle 2. sermaye artırımı, haklı olmamıza rağmen reddedildi.
![]()
Malum kişinin hem milli takım hem gs teknik direktörü olmasını kabul etmeyen yönetim, sportif başarı konusunda ülke futbol tarihinin en hatalı kararını almıştır.
Kimi sevdiysek aldılar be elimizden. Sıra da Melo var herhalde."Malum kişi" diyoruz artık efsanemize ne hale geldik be. Bazı kişiler elini futboldan çekmedikce bu ülkeden bi yol olmaz. Aysal çok bile direndi seni unutursak huyumuz kurusun her şey için eyvAllah Ünal Başgan.
Ünal Aysal: "Fatih Hoca bana ben Galatasaray'da devam etmek istiyorum demişti. Bende Federasyonu arayıp 4 maç için gelebilir dedim."
Ünal Aysal: Biz Fatih Terim'le 2 sene başarılı bir süreç geçirmişiz. Ben 3. senenin de başarılı olmasını neden istemeyeyim?
Ünal Aysal: "Fatih Terim'le takım içi konuları konuşmak için kendisine ulaşmaya çalıştık. CEO'muza 'Başkan asistanımla konuşabilir' dedi."
Fatih Terimi'i artık konuşmaya gerek yok.Lafa gelince en büyük Galatasaraylı ama kendi egosuna o çok sevdiği kulübü ve arkasındaki insanları arkasından salladığı şimdi ise can ciğer olduğu tüpçü tff'sine tercih etti. Bunun adı benim için hainliktir. Her efsane bir son bulur benim içimde terim efsanesi bitmiştir. Ünal aysal'a da yaşattıkları için teşekkürler kalan yaşantısında başarılar. İcraatleriyle son dönemlerdeki tartışmasız en iyi başkandı.
başkan yine iyi konuşmuş.
zaten iyi konuşuyor her zaman. yine taraftarın gönlünü fethetmiş.
elmander romantikliği falan...
ama sadece konuşuyor yahu, sadece konuşuyor. pratikte, söyledikleri hiçbir bir anlam ifade etmiyor maalesef.
yolu açık olsun ne diyeyim. adaylara da bakarsak aysal'dan farkı yok. kulübün işi çok zor.
not: bir izlanda taraftarı.
not2: terimci değilim kısaca.
dun aksam acik acik soyledi baskan disardakilerle ugrasirken yani medyaydi obur kluplerdi derken beni yikan içerdeki kisiler oldu... ben hala inaniyorum tekrar aday olacagina.
terim, süren ve dürüst ile görüşecekmiş bugun. papermoon'da.
şimdi bir küfür ederdim de hadi neyse.
Terim okadar basarisini su son yaptigi haraketle silip atmistir.
Emeklerini calmaya calisan adamin federasyonuna hizmet ediyor.
#CemUzanBaskanOlsun
![]()
Ünal Aysal, master of puppets moduna da geçebilir.
Birini destekleyecem falan demişti
Cem Uzan böyle kıyaklarda bulundu takıma evet fakat Galatasaray'a öyle herkes başkan olamaz. Defalarca gördük hataları, bu dolandırıcının takımda işi ne.. Zaten afaki konuşuyoruz tabi
Cem Uzan gibi bir isim Galatasaray'ın başkanlığına yakışmaz.
Galatasaraylı arkadaşlar kızmasın ben de kendisini severim ama Abdurrahim Albayrak daha bir kaç hafta önce " Galatasaray yönetimi başkalarını aldı, beni takımın uçağına almadı." diye medyaya ağlayıp duruyorken, şimdi Ünal Aysal'ın başkan olacağı yeni yönetimde yer almak için lobi yapıyor. Gerek yok böyle şeylere.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
melo bitti aysal bitti selcuk burak bitti simdide sneijdere saldiriyorlar , gs ye her taraftan saldiri var diyince hadi yea....
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27278366.asp
Onur'un bahsetigi medya grubu![]()
Acaba?
![]()
Hee yardımcısı da Yılmaz Vural olacak.
Prandelli bu takımın teknik direktörüdür ve öyle olmaya devam etmelidir,ettirilmelidir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
yav mizah iyi güzel de burak'ı beğenmemek büyük cahillik be...