Sayfa 58 / 80 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
1,711 ile 1,740 arası toplam 2373 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

captain10 kaynak belirt.

Del Piero_10 Misafir

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yok yok gelir Oliviera . Hem Egowich menejerlerle konuşmamışmıydı kesin gelecek demişler.Yalan mı söyleyecek adamlar
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Forvete sürpriz isim!
    Brezilya'da yayınlanan gazeteler, Fenerbahçe'nin Corinthians'lı forvet oyuncusu Roger'i renklerine bağladığını duyurdu

Brezilya basını Fenerbahçe'nin Corinthians takımında forma giyen Roger Galera Flores'i transfer ettiğini duyurdu. Brezilya nin en ünlü spor gazetelerinden GloboEsporte, Fenerbahce Kulübü'nün iki gün önce süpriz bir sekilde Corinthinas kulübüne bir faks göndererek Roger'i resmen istedigini yazdi.

Gazeteye göre Corinthians Kulübü Fenerbahçe'nin teklifine evet cevabı verdi. GloboEsporte gazetesi Corinthians'ın 7 numaralı forvet oyuncusu Roger'in de Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettigini kaydederek bu futbolcunun Cuma gününe kadar İstanbul'a giderek resmi sozlesmeye imza atacağını savundu...

Brezilya'da yayınlanan diğer gazetelerde Roger'in Fenerbahçe'ye transfer olduğunu manşetlerine taşıdı. Gazete Esportivo ve Lancenet gazeteleri, Ricardinho'dan sonra diğer bir Corinthians'lı forvet Roger de Türkiye yolunda başlığında verdikleri haberlerinde bu futbolcunun Fenerbahçe'ye transfer oldugunu duyurdu.

Corinthians kulubunun Fenerbahçe'den gelen cazip teklife evet demek zorunda kaldığını ifade eden gazeteler Roger'in Alex ve Lugano gibi ünlü futbolcularla yanyana oynayacagini yazdı.

1978 dogumlu ve 1.70 m. boyunda olan Roger Galera Flores, 28 yaşında ve Corinthians kulübüne geçen sezon transfer oldu. Brezilya liginde gecen yıl 46 karşılasmada 12 kez fileleri havalandıran Roger'in ligdeki gol ortalaması 0,26. Brezilya basını oldurucu deparlara sahip olan Roger'in Brezilya liginin en hızlı oyuncularından biri olarak gösteriyor.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Fener'e güzel bir golcü lazım. Roger 46 maçta 12 gol atmış. İstatistikler kötü olduğunu gösteriyor.. Ricardo Oliveira gelse çok daha iyi olur ama;
    Quote Originally Posted by Ricardo Oliveira
    ''Beni zorla istemediğim bir kulübe kimse satamaz.''
    bu yorumdan anlaşılan Ricardo Oliveira 'nın gelmeyeceği..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

o takımdan rogeri alacagına tevezi alsınlar daha ii
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Basının uydurması Oliveira'nın gelmeyeceği. Gelecek. Zaten Aziz Yıldırım da "Oliveira gelecek" dediyse, kesin gelir. Menajerlerden aldığım bilgi de geleceği yönünde. Basında çıkan bu tip "Gelmeyeceğim" haberleri ile ilgili menajerlere danıştım, basının uydurmasıdır dediler. Bugün kendileriyle bir kez daha görüşüp size net bir bilgi aktaracağım bu konuda. Menajerler sağolsun, Lugano için imzaladı, pürüz yok demişti, hakkaten de Lugano kendi de söyledi : "1 ay önce imzaladım" diye, o yüzden menajere güveniyorum. Bu konuda da bilgi alıp buraya yazacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

inşallah gelir ve ligimiz ii oyuncularla daha kaliteli olur
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

aynı gun icinde, yani bugun "Fenere gelmeyeceğim" ve "Oliviera Fenerbahçe için sabırsızlanıyor" başlıklı iki haber geçti internet sitelerine, hangisine inanacağız?

Lugano İmzaladı

Fenerbahçemizin yeni transferi Diego Alfredo Lugano, bugün kendisini 3+1 yıllığına Fenerbahçeli yapan sözleşmeyi imzaladı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Fenerium Tribünü Basın Toplantı Odası’nda gerçekleştirilen imza töreninde Asbaşkanımız ve Amatör Şubelerden Sorumlu Yöneticimiz Mahmut Uslu ile Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ve İdari Menajerimiz Volkan Ballı hazır bulundu. Asbaşkanlarımızdan Mahmut Uslu, Lugano’nun transferi ile ilgili olarak, “Çok iyi bir futbolcu ile anlaştık. Takımımızda büyük işler başaracağına inanıyoruz. Hepimize hayırlı olsun” dedi. Genel Sekreterimiz Vedat Olcay ise Lugano gibi dünya çapında bir futbolcuyu Fenerbahçemizde yer almasından çok mutlu olduklarını ve takımımıza büyük hizmetlerde bulunacağına inandığını söyledi.

Fenerbahce.org'tan Oliveira ile ilgili yalanlama da gelmedi doğrulama da. Simic dediler, hemen Fenerbahce.org yalanladı. Hep yalanladı bugüne dek, ama Oliveira'yı yalanlamadı. Bu da gelme ihtimalini artıyor Oliveira'nın.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by e_mali
    aynı gun icinde, yani bugun "Fenere gelmeyeceğim" ve "Oliviera Fenerbahçe için sabırsızlanıyor" başlıklı iki haber geçti internet sitelerine, hangisine inanacağız?
    Haklısın aynen öyle oldu önce Türkiye ye gelmek için sabırsızlanıyor denildi ardından Oliveira dan soguk duş denildi. Bildigim tek sey ise şu Türkiyede adam imzayı atmadan hiçbir seye inanılmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

resmi açıklama gelmeden birşey belirtmek yanlıs

ama haberlerden cıkartılan: betis gondermek istiyor fakat oliviera gitmek istermiyor

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Haber sayfaları hep gelmeyeceği yönünde.. Egemen'i bekleyelim bakalım; o bize kesin haberi verir..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

gelicek oliveira bence aziz yıldırım alıcaz dediğine göre oliveirada gelcek

HANGİ OLİVEİRA ŞOKU?

Bugün öğle saatlerinden itibaren bazı haber ajansları ile internet sitelerinde yayınlanan haberlerde "Fenerbahçe’ye 2. R.Carlos Şoku" başlığı ile Oliviera’nın Fenerbahçe transferini doğrulamadığı yönünde asılsız bir haber yer almıştır.

Çünkü, Oliviera ve kulübü Real Betis takımı ile gerekli anlaşmalar yapılarak karşılıklı sözleşmeler imzalanmış, karşılıklı taahhütler yerine getirilmiştir.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

NOT: OYUNCUNUN TÜRKİYE’YE GELİŞ TARİHİ İLERLEYEN GÜNLERDE KAMUOYUNA DUYURULACAKTIR.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu sene bu moda oldu. Yalanlamayla transferi duyuruyorlar. Hayırlısı olsun bakalım. Anelka'nın gideceğini daha yalanlamadıklarına göre o da kesin gidici. Bakalım son yabancımız kim olacak....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben nie göremiyorum bunu sitede

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Evet ben de göremedim şimdi baktım da. Acaba nerede bu Egemen?
    "YÜCE ATATÜRK"

Bir sitede gördüm, onu aynen kopyaladım. Ben de göremedim sitede, şaşırdım baya.

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Arkadaşlar Şunu bi kenara yazın..
    Roger
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Roger'i hiç izlemedim, bilgim yok, ama gelmesini istemem, çünkü Ricardo Oliveira ondan çok daha iyidir.

Nesil
    2006

Roger hakkıında iki bilgim var geçen sezon 46 maçta 12 gol atmış ve Brezilya liginin en hızlı depar atan adamıymış.

24. Default

roger sol kanat oyuncusu

tümer in yerini alıcak tümerde alexin yedeği olıcak

siz bana sorun

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by eGowiCh
    HANGİ OLİVEİRA ŞOKU?

Bugün öğle saatlerinden itibaren bazı haber ajansları ile internet sitelerinde yayınlanan haberlerde "Fenerbahçe’ye 2. R.Carlos Şoku" başlığı ile Oliviera’nın Fenerbahçe transferini doğrulamadığı yönünde asılsız bir haber yer almıştır.

Çünkü, Oliviera ve kulübü Real Betis takımı ile gerekli anlaşmalar yapılarak karşılıklı sözleşmeler imzalanmış, karşılıklı taahhütler yerine getirilmiştir.

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

NOT: OYUNCUNUN TÜRKİYE’YE GELİŞ TARİHİ İLERLEYEN GÜNLERDE KAMUOYUNA DUYURULACAKTIR.
    abi nerden buldun sen bu haberi yaw

46 maç, 12 gol iyi bir istatistik değil.

Ricardo Oliveira konusunda aldığım bilgileri size aktarma gereği duydum.

Oliveira konusunda Betis ile bir pürüz varmış. Bu pürüzün giderileceği ve Oliveira'nın Fenerbahçe'ye geleceğini söylüyor menajer. Gelme oranı yüksekmiş. Ama pürüz olduğu da bir gerçek diyor.

Aldığım son bilgiye göre Fenerbahçe, Oliveira'da pürüz çıkması halinde Internacional'de forma giyen Rafael Sobis'i bitirecekmiş ve ciddi bir şekilde ilgileniyormuş.

Brezilyalı arkadaşıma Diego Lugano'yu sordum. Kendisi bana "Excellent player of football" dedi. Mükemmel, kusursuz futbolcu olduğunu söyledi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

sobisi alısak cok iyi bir transfer yapmıs oluruz ama adamın peşinde milan falan var bize gelmez bence

Lugano'nun da peşinde R.Madrid, Liverpool, Sevilla, Milan gibi dünya devleri vardı.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hiç sanmıyorum ama inş Sobis i alırız
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh
    HANGİ OLİVEİRA ŞOKU?

Spor Kamuoyuna Duyurulur

Fenerbahçe Spor Kulübü

egemen nereden buluyorsun böyle haberleri çok merak ediyorum

Sayfa 58 / 80 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Mesaj Yetkileri