Milner sol tarafa geçince canlandık resmen. Baştan sona biz oynadık berabere bitti ama rakip Chelsea olunca yadırgamıyor insan.
Milner sol tarafa geçince canlandık resmen. Baştan sona biz oynadık berabere bitti ama rakip Chelsea olunca yadırgamıyor insan.
Yalnız Lampard o golü atmasa döverlerdi orada onu.Harika bir organize yaptılar.
Herrara'da iş yok o kadar para çöpe diye o kadar bağırdık dinletemedik Van Gaal Reyize. Defans berbat. Kaleci çöp. Aşırı overrated. Forvetlerde bence bitmiş. RVP kesinlikle düşmüş. Bugün gol atsa bile eski halinden eser yoktu. Rooney'de keza öyle. Falcao daha yeni ona diyecek bişeyim yok. Ama gene söylüyorum bu Herrera çöpBu takım Moyes'u arayabilir ilerleyen zamanlarda.
Chelsea karşısında gördük ki muhteşem bir takımız bence. Ben futbolu beğendim. 10 kişi kalmasaydık maçı kesin alırdık bence. Bu takım bu sene geçen sene olduğu gibi şampiyon O-LA-CAK.
Ben de bunu anlamıyorum. Falcao, Van Persie, Di Maria, Rooney gibi adamlarla hücum yapıyorsun; ama defans hattın evlere şenlik. Devre arası, ön bölgeye yapılan harcama savunmaya da yapılmalı ve sağlam bir defans hattı oluşturulmalı. Aksi halde, böylesi bir hücum hattına rağmen geçen yılki duruma düşecek M.United.
United bu sene uefaya oynar. Seneye van gaal defans kasar takıma. Godin modin alır,başka çare yok. Bu sene forvet kastı önümüzdeki yaz defans kasması lazım van gaalin.
Bu takım vidic-ferdinand-evra reyizleree hasret
City müthiş oynadı darma duman etti chelseayi
Mangala ve kompany dünyanın en iyi ikili savunmacısı
Screw you guys, I'm goin' home
Muthis oynadi darma duman etti ama 1 puani zar zor kurtardi hem de kendi evinde.
Iste mourinho effect bu olsa gerek.
Geçen hafta da Chelsea - Swansea ve ManU - QPR vardı. Her hafta 2 maç yayınlanacak yani bi haftaya mahsus değil.
Evet, geçen hafta da 2 maç vermişlerdi. Büyük ihtimalle her hafta 2 maç yayınlanacak, bu maçlarda büyük ihtimalle Chelsea ve Manu maçları olacak. Galiba Digitürk Sporextra'dan beklediği geliri elde edemiyor maçları Acun'a satıyor, bu gidişle o paketi de kimse almaz. Basketbol maçlarını izlemesem ben kapatırdım.
Premier ligle alakalı değil.
Liverpool ile Middlesbrough maçı efsane olmuş kupa maçı.
90 dakikası 1-1 bitti. Uzatmaların son anında Middlesbrough eşitliği yakaladı ve 120 dakika 2-2 bitti. Tam 30 penaltı kullandı iki takımda ve Liverpoll güldü.
Liverpool erimeye devam ediyor. 1 puan için dua etmeleri lazım. Everton'da çok iyi değildi ama Jagielka'nın golü çok güzeldi, mutlaka izlenmeli.
Büyük takımların maçları 17'de oynandı Acun abi de Chelsea'yi almış yani bu hafta ki yayın tamamlandı. Haftaya 2 maç verir ama yine saat sıkıntısı oldu. Chelsea'yi banko verecekler gibi her hafta. United'de öyle görünüyor.
Suarez'in tek başına bir takım olduğunu açık açık görüyoruz.Balotelli tek başına takım değil,takım oyuncusu bile olamaz.Şov peşinde kendisi,başka işi yok.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Tottenham'la berabere kaldık. Bu senede 3. ve ya 4. olacağız
Arsenal
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Bana göre haftanın en önemli üç noktası;
1- Jagielka'nın beraberliği kurtaran nefis golü.
2- Rooney'nin anlamsız bir kasti tekme ile oyundan atılması.
3- Mangala'nın hem kendi kalesine attığı gol hemde yaptığı amatörce penaltı ile ben bu takımın oyuncusu değilim diye bas bağırması.
Mangala'nın yaptığı penaltıyı izlerkn ben Liverpool taraftarı olmama rağmen çıldırdım. Gerçekten amatör lig topçusu faulu.
Bugün Liverpool maçı saat 17:00'de TV8'de. 19:30'da Man. City maçı var ama yayın yok.
Yarın tv8 Chelsea-Arsenal maçını verir diyordum ama gitmiş Manu-Everton maçını almışlar..
- Man.United karşısında ilk yarının son dakikasında penaltı kaçıran Leighton Baines, lig kariyerinde ilk kez penaltı kaçırdı.
Goller farklı, sevinçler aynı.
Yalnız bir itiraf ve özeleştiride bulunayım. Bu sene Chelsea'ye pek şans vermiyor ve üçüncü olacağını düşünüyordum. Ve bu sene geçen seneden daha rahat şampiyon olacağımızı düşünüyordum. Ama yanılmışım. Chelsea çok iyi. Şuan şampiyonluğun en büyük adayı. Bu sene şampiyon olmamız çok zor. Yapılan transferler nokta transferler resmen.
Geçen sene çoğu kişi gibi seneye chelsea şampiyon olur diyodum sağolsunlar beni yanıltmıyolar şuana kadar gümbür gümbür geliyolar epl de böyle etkili başka sezon açılışı hatırlamıyorum ben şuan bence dünyanın en formda takımı
Wengerle Mourinho birbirine girmiş itişmeler falan. Çok cool bu adamlar ya.