-
Bugün dolmuşta gidiyorum. Arkada futbol muhabbeti yapıyorlar Arsenal-Galatasaray maçı hakkında. 40'lı yaşlarındaki adam "Kardeşim,cimbomda Burak'tan başka gol atacak adam yok" dedi. Herkesin yapabileceği,çok basit bir yorumdu. Ama bir o kadar da doğru bir yorumdu. Biraz kadroyu düşünelim. Sizce Burak'tan başka bir sezonda 10+ gol atacak kaç oyuncumuz var ? Ya da var mı ? Çok basit ama çok çok önemli bir istatistik bu. Şampiyonu belirleyecek şey bu.
Sneijder 10+ atabilir mi ? Şüpheli. Çok iyi oyuncu olsa da geçen sezonki istatistiğini yapabileceğini sanmıyorum ben. Ama büyük oyuncu. Uzaktan şutlar ve frikiklerden gol atma potansiyeli var. Yetenekli de olduğunu düşünürsek aralarında 10+ atma ihtimali en yüksek oyuncu kendisi.
Bruma. Çok yetenekli ama bitiricilik yok. 10+ değil 2-3 gol bile zor atar.
Olcan. Geçen sene 10+ attı ama bu sene bunu yapabileceğini sanmıyorum. Trabzonda tüm istatistik ona yüklenmişti ve muhteşem bir sezon geçirmişti ama bu sene o kadar atabileceğini sanmıyorum. 10+ atması çok zor.
Yasin. İmkansız.
Pandev. Fiziksel olarak yeterli değil. Fizik olarak otursa bile support bir oyuncu. Daha çok attıran bir oyuncu. 10+ belki.
Umut. Eski Umut değil. Artık kariyerinin sonunda. Zaten bitiricilik olarak da iyi değil. 10+ imkansız.
Selçuk ve Melo. İkisi toplam 10+ atarsa öpüp başımıza koyalım. 10+ zor.
Mesaj Yetkileri