1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum. ki sike yok diyen bir adam. Unal aysalin destekledigi Duygun Yarsuvat ise dik basli kararli bir kisilik diyorlar yani aysal gibi. oy kullanamiyoruz ama adayim duygun bey. bu arada mayistaki secime aysal guclu bir ekiple tekrar katilabilirmis oyle diyorlar.

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum.
    Aziz Yıldırım ile ilgili kısıma çok güldüm. Yanlış anlaşılmasın ama çok saçma geldi

Faruk Süren ntvsporda önemli açıklamalarda bulunmuş seçim süreci hakkında. Özellikle röportajın son kısmında yer alan basketbol şubesi hakkındaki yorumlarını çok doğru buluyorum.

Faruk Süren ntvspor röportajı

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Aziz Yıldırım ile ilgili kısıma çok güldüm. Yanlış anlaşılmasın ama çok saçma geldi

Faruk Süren ntvsporda önemli açıklamalarda bulunmuş seçim süreci hakkında. Özellikle röportajın son kısmında yer alan basketbol şubesi hakkındaki yorumlarını çok doğru buluyorum.

Faruk Süren ntvspor röportajı
    arastirirsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz sike konusunda vs.. eski dostluklari vardir 90-96 arasinda baskanken alp yalman. + gsnin hakki yenildiginde sesini cikartamaz bir unal aysal tarzi degil. Duygun Yarsuvat secilirse ne demek istedigim anlasiri acik ve net sekilde.

arastirirsaniz ne demek istedigimi anlarsiniz sike konusunda vs.. eski dostluklari vardir 90-96 arasinda baskanken alp yalman. + gsnin hakki yenildiginde sesini cikartamaz bir unal aysal tarzi degil. Duygun Yarsuvat secilirse ne demek istedigim anlasiri acik ve net sekilde.
    Aziz Yıldırım ile ahbaplar diye desteklememeniz garip geldi bana. Neticede bu adamların hemen hepsi iş adamı ve bir yerden bir bağlantıları vardır mutlaka. İmkan olsa araştırabilsek eminim Aysal'la da bir bağı çıkar Aziz Yıldırım'ın. Ama siz dersiniz ki bu adam Gs'ın haklarını savunamaz ona bir şey diyemem.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu medya Galatasaray düşmanlığı yapıyor. Sürekli Sneijder'in yeni mevkisinden herkesin şikayetçi olduğunu söyleyip duruyorlar. Yahu herif şahane oynuyor. Forvet arkasında oynayıp mac boyu topla maksimum 10 kere bulusacağına her mac daha geride oynayıp 90 kez topla buluşmasi takimin oyun kalitesini müthiş artırıyor. Hala konuşuyorlar bikbik. Bu Galatasaray'un isi çok zor.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Alp yalman aziz yildirim ve adnan polatin 1 numarali adamidir o yuzden desteklemiyorum. ki sike yok diyen bir adam.
    Ünal Aysal da ilk geldiğinde şike konusunda ılımlı bir yaklaşım sergiliyordu. Otorite sağlamak için ve yönetimde olmayan, ama yönetime etkisi olan kişilerce eleştirilince topa girdi "bu ateş üfleyerek sönmez" diyerek.

Alp Yalman da seçilirse başkanlığın getirdiği tavrı alır.

Mesaj Yetkileri