Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Arsenal Kazanır

19 55.88%
  • Berabere Biter

8 23.53%
  • Galatasaray Kazanır

7 20.59%
Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345
121 ile 122 arası toplam 122 sonuç

Konu: Arsenal 4-1 Galatasaray | Şampiyonlar Ligi D Grubu 2. Maç

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Sureyi falan da gectim, adam oyuna her girdiginde takimi hareketlendiriyor.Elbette hata yapacak top kaptiracak bunlar dogal seyler.Karsindaki takimda Arsenal.Bruma girdiginde oyunu hareketlendiriyor mu? Bitmistir.

Evet, mental yonden elestirmissiniz de, Allahinizi severseniz, bu takim mental yonden iyi mi sizce?

Sneijder ve Melo(Stopere cekilince o da ne yapacagini sasirdi gerci) disinda ust duzey zekaya sahip bir adam yok.Dun bunu net bir sekilde gorduk.Bir cok defa sahit oldum, Sneijder Burak`a nokta paslar atti bir suru, fakat Burak ya topu kontrol edemedi ya da yanlis yerde duruyordu.

Tabiki daha Bruma`nin almasi gereken cok yol var ama bu takimda kesinlikle kotu olan Bruma degil.

Bu arada Hamit`i de cok begendim ben, onun da oyun zekasi cok iyi.Bir de tam formuna kavussa.

Nesil
    2008
    Yer
    Antakya

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Altını çizdiğim kısım kadar saçma bir eleştiri görmedim.

2015'e girmemiz yakındır sanırım o sene forvet kavramını kaldırıyorlar? Çift forvet oynamanın senesi mi oluyormuş?

Galatasaray oynayamıyor diye bir dizilişi suçlamak ilginçmiş.
    O zaman ilk defa görmüş olacaksın bu eleştiriyi. Sen gidip iki Santrafor özellikli oyuncuyu aynı maçta oynatırsan orta sahan kısır kalır, kanat oynayamayan bir beki tek başına bırakırsan orada atak ve kontra atak yapamazsın.

Ronaldo Benzema Bale

Sana göre 3 forvet herhalde. Evet yıl olmuş 2014 tekrar diyorum çift santarof nedir ya Gider Burak'ın yanına çok yönlü oyuncu koyarsın ama yanına bir kazma daha koyarsan olacağı bu. Bana takım göster 2 ibrahimovic ile oynayan ? Ayrıca altını çiziyorum çift santrafor değil 4 2 4 yapabilirsin taktiğini, ama gidipte ilerideki 4 oyuncunun hepsi ibrahimovic olamaz !

Sayfa 5 / 5 İlkİlk ... 345

Mesaj Yetkileri