Sayfa 1187 / 1204 İlkİlk ... 187687108711371177118511861187118811891197 ... SonSon
35,581 ile 35,610 arası toplam 36115 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri | Ryan Donk

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mehmet Demirkol, Pandev için son gün transferi değil, gayet normal, iyi transfer dedi. İstatistikleri de onu söylüyor zaten. Dzemaili ise piyasası olan bir topcuydu yahu, ikisi toplam 2.3M € ya nasil gelir aklım almıyor gerçekten..

Edit: Tam olarak kaynak almak doğru değilse de, Dzemaili'nin transfermarkt te piyasa değeri 9.5 M €, Pandev 'in ise 8.5 M €.

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Tarık,Galatasaray'ın Gökhan Gönül'ü olur.. Hayırlı olsun

Nesil
    2007

İtalya'dan gelenlerin maliyeti çok çok iyi. Sözleşme yapma sorunumuz ortadayken iyi de sözleşmeler yapmışız. Tebrik ederim yönetimi, şaşırdım açıkçası.

Pandev Napoli'deki ücretinin aynısını kabul etti de Dzemaili 1 alıyordu 2 katını vericez bence makul bonservis olmasının sebebide budur adamın aklını celdik gibime geliyor.Hala 2.35 bonservise sasırıyorum cidden İtalya'dan adam alıyorsun adı sanı duyulmus adamlar bu paralar getirmek kolay değil.Oyuncular tırt cıksa bile kimse bisey demez.Salih'in bonservisine sırf 2.75 verdik siz düsünün

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Dzemaili transferi çok çok yerinde bir transfer oldu. Çünkü Selçuk berbat, Melo bu sezon kapalı kutu. Orta sahamız çoğu maçı kaybetmemize neden olabilirdi. Eğer Melo da bu sezon iyi oynarsa ligin tozunu atarız gibime geliyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Isin ilginc tarafida tarik'in bonservisi Napoli'den gelen iki oyuncunun toplamindan daha fazla olmasi.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Şu site iki hafta önce Dzemaili'nin Milan'a 3 milyon euroya gidecegini yazmış.

http://app.football-italia.net/?refe...llitalia-54736

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Mehmet Demirkol, Pandev için son gün transferi değil, gayet normal, iyi transfer dedi. İstatistikleri de onu söylüyor zaten. Dzemaili ise piyasası olan bir topcuydu yahu, ikisi toplam 2.3M € ya nasil gelir aklım almıyor gerçekten..

Edit: Tam olarak kaynak almak doğru değilse de, Dzemaili'nin transfermarkt te piyasa değeri 9.5 M €, Pandev 'in ise 8.5 M €.
    Bu iste bi is var. Ben de italyanlarla ticaret yapan biri olarak soyleyeyim kesin bir is var

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

DORIA 5m € bonservis bedeli karşılığında Marsilya'ya transfer olmuş, 10m € diyen kaynaklar da var. Hangisi doğru bilmiyorum ama eğer 5m € doğru ise çok büyük bir fırsatı kaçırmışız demektir (ilgilendiğimiz bir oyuncu olması dolayısıyla). Al 5'e 1-2 sene sonra sat 10-15'e... Biraz yatırım da yapmak lazım.

Ayrıca Agger de Liverpool'dan Brondby'e gene 5m € karşılığında transfer olmuş.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

@walter sakana
    doria için 10 m € okudum ama transfermarkta 5 yazıyor.
    agger içinse 3.5 m € diyerekten okudum transfermarkta 4 m yazıyor.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Belki Napoli yerine baska oyuncu düşünüyordur. Italya liginin eskiden cok yakindan takip ediyordum simdi eskisi kadar takip edemiyorum. Ama dzemaili iyi bir oyuncu. O konuda icim rahat.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    @walter sakana
    Agger bu kadar gözden düştü mü ya? Yaşı da bir savunma oyuncusu olarak en ideal düzeyde. Agger hala bildiğimiz Agger'se yazık olmuş. Çağ atlatırdı bizim savunmaya. Ama düşüşteyse bilemem, son 2 sezondur takip edemedim Avrupa liglerini.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Belki Napoli yerine baska oyuncu düşünüyordur. Italya liginin eskiden cok yakindan takip ediyordum simdi eskisi kadar takip edemiyorum. Ama dzemaili iyi bir oyuncu. O konuda icim rahat.
    Napoli sampiyonlar liginden eklenince elindeki yuksek maliyetli oyuncuları elden çıkarmak istemiş.

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Agger bu kadar gözden düştü mü ya? Yaşı da bir savunma oyuncusu olarak en ideal düzeyde. Agger hala bildiğimiz Agger'se yazık olmuş. Çağ atlatırdı bizim savunmaya. Ama düşüşteyse bilemem, son 2 sezondur takip edemedim Avrupa liglerini.
    Agger'i ingiltereden de isteyen birçok kulüp varmış ancak Liverpool'a ihanet etmek istememiş ve Brondby de tuttuğu takim, yetistigi camiaymis. Ornegin Arda 30 yasında, talipleri var olmasina ragmen 5M euro ya Galatasaray'a geri dönmesi gibi.

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    @walter sakana
    Doria 5milyon bonservis +5m bonus karsiligi transfer oldu.Bonuslarin ne oldugunu bilmiyorum ama yar etmezler bonusdanda alirlar 5 eder toplam 10

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    agger i barcelona ve man city istedi ikisinede gitmedi liverpool teknik direktörüde agger 3. tercihim mi 4. tercihim mi ne demişti oda işte bunu kabul edemedi liverpool ve brondby dışında bi kulüpte oynamam diyip brondby e gitti

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Ocak ayında Ünal Aysal, Xherdan Shaqiri'yi getirecekmiş diyorlar. Blerim Dzemaili'yi de araya sokup Shaqiri'yi ikna etme niyetindeymişiz. Shaqiri için gerekli parayı da Alex Telles'in satışından gelen parayla kotarmaya çalışacaklarmış. Bence tamamen gösteriş için ve gereksiz bir transfer olur. Hele ki Telles'i kaybetmeye hiç değmez.

Takım ruhunu da getirecek mi aysal ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Takım ruhunu da getirecek mi aysal ?
    Johan Elmander !!!

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Johan Elmander !!!
    Bence Elfatiha

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Biz Prandelli ile anlaştığımız dönemde yani Mancini ile yollar ayrıldıktan sonra Marcelo Bielsa boştaydı değil mi ? Eğer yanlış hatırlamıyorsam boştaydı.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Evet boştaydı sanırım hatta Mancini zamanında da adı geçti bu adamın çok istemiştim ben olmadı Marsilya'da döktürüyor şimdi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Biz Prandelli ile anlaştığımız dönemde yani Mancini ile yollar ayrıldıktan sonra Marcelo Bielsa boştaydı değil mi ? Eğer yanlış hatırlamıyorsam boştaydı.

Aynen öyle. Burda çok dilendik Bielsa Bielsa diye hatta.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Marsilya'da döktürüyor olması Galatasaray'da da döktüreceği anlamına gelmez. Sadece Galatasaray da değil, ülkemizdeki fazlaca göz önünde olan, her gün didik didik edilen, türlü yalan ve uydurma haberlerle çalkalanan camialarında bulacağı çalışma ortamı ile Avrupa'nın ilk 6 liginden herhangi bir takımda bulacağı çalışma ortamı çok farklı olacaktır. Bunlar varsayım ama Prandelli yerine Bielsa gelseydi Galatasaray'ın başına ve Prandelli başka bir takıma gitseydi büyük ihtimalle o da o takımda döktürecekti. Dediğim gibi bunlar varsayım ve bunların üzerinden yorumlamak sağlıklı olmaz ama asıl sağlıksız olan büyük camialarımızdaki futbol ortamı.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Bielsa 2. veya 3. tercihdi diyorlar hep bu tercihler yuzunden kaybediyoruz.... bielsa gelseydi basarili olurmuydu ?...ilk 1 yil zordu cunki onun sisteminde oyun yapisinda "AÇ" oyuncular olacak ee galatasaraydada herkes doydu bence ilk yil basari gelmezdi ama sistemini oturtunca ki marsilyada 6-7 haftada oturttu bence lige ambargo koyardik tabi kalacagi sure icinde.. muthis bir adam bayiliyorum tek kelimeyle oyun yapisina falan nese bi bielsa pressing koyalim reims macindan

http://vimeo.com/107210151

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Wisla K rakow takımında forma giyen Emmanuel Sarki, Ocak ayında Galatasaray'a transfer olacağını açıkladı.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Chelsea ile bi alakası vardı galiba bu adamın FM'den yanlış hatırlamıyorsam. Ne alakaymış yahu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Neremize sokacağız ?

Yani bu yabancı sınırı varken takımın neresine sokacağız,yer açacağız ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Eboue devre arasında gider herhalde, pozisyonu ne bu adamın.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

yönetim belli değil hatta prandelli nin durumu bile belli değilken ne transferi çok net yalan haber oyuncunun piyasasını yapmak için çıkarıldığını düşünüyorum

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Fakir takım Walcott'u diyebilirim, video da gördüğüm kadarıyla.

Galatasaray'ın bu adamı alacağını kesinlikle zannetmiyorum. 26 yaşında yani bu adamı transfer etmenin tek bir mantıklı yönü yok.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri