1 ile 30 arası toplam 105 sonuç

Konu: FM belgesel ve tanıtım (Türkçe İnceleme İlk Mesajda)

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Miles Jacobson: A negative attitude only breeds negativity. I'm declaring today "Be positive" day - people should try it & see their lives become better.
    Diyor ki; Negatif bir tutum sadece negatiflik üretir. Bugünü "Pozitif ol" günü ilan ediyorum - insanlar bunu denemeli ve bu sayede hayatlarının daha iyi hale geleceğini görmeli.

Oyun o kadar kötü mü olmuş acaba, Miles şimdiden ortam hazırlıyor gibi Pozitif olun arkadaşlar ne gerek var kötü şeyler düşünmeye
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Miles Jacobson: A negative attitude only breeds negativity. I'm declaring today "Be positive" day - people should try it & see their lives become better.
    Şunu bir yapımcı nasıl söyler ya, ayıp gerçekten. Bir "God bless SI" demediği kalmış.

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Diyor ki; Negatif bir tutum sadece negatiflik üretir. Bugünü "Pozitif ol" günü ilan ediyorum - insanlar bunu denemeli ve bu sayede hayatlarının daha iyi hale geleceğini görmeli.

Oyun o kadar kötü mü olmuş acaba, Miles şimdiden ortam hazırlıyor gibi Pozitif olun arkadaşlar ne gerek var kötü şeyler düşünmeye
    Abi bu adamın da özel hayatı olabilir,illa ki yazdığı her şey FM ile ilgili olacak değil ya.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Menünün sola geçmesi iyi olmuş.Umarım maç motorunda saçma sapan şeyler olmaz da keyifli bir oyun oynarız.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Abi bu adamın da özel hayatı olabilir,illa ki yazdığı her şey FM ile ilgili olacak değil ya.
    Bu dönemde özel hayatı falan olamaz onun

Aşağıdaki muhabbet senin yazdığını destekliyor gibi ama ben genede fm'i ön yargılı eleştirenlere laf çaktığını düşünüyorum yukarıda paylaştığım cümlesinde.

Takip edenlerden birinin yorumu:
    i'm gussing this is relating to haters of fm15. Ignore the ...'s Miles, we can't wait for the game - you ROCK
    Tahmin ediyorum bu fm15'ten nefret edenlerle ilgili. Onları umursama Miles, oyun için sabırsızlanıyoruz. Harikasın (You Rock'ın tam karşılığı bu değil ama neyse)

Miles'ın cevabı:
    Not really - the majority of feedback we've had is very positive, apart from a few individuals (and one forum) where we could promise a 24 carat diamond in each box & they'd complain it's not 26 carat
    Pek değil/sanmıyorum - her birine kutu içinde 24 karat elmas vaat etsek 26 karat değil diye şikayet edecek tek tük kişiler (ve bir forum) dışında aldığımız geri dönüşlerin çoğunluğu oldukça olumlu.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Mesaj Yetkileri