Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

9 26.47%
  • Berabere biter

8 23.53%
  • Çek Cumhuriyeti kazanır

17 50.00%
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: Türkiye 1 - 2 Çek Cumhuriyeti | Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Kimse alınmasın ama adamlardaki mütevaziliğe bakar mısınız ? Bizim Volkan'a yazsalar evinden aldırıcam derdi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post

Kimse alınmasın ama adamlardaki mütevaziliğe bakar mısınız ? Bizim Volkan'a yazsalar evinden aldırıcam derdi
    Yalnız hakikaten diyecek söz de yoktu o vuruşa great diyerek hakaret etmiş bile sayılabilir
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Börk View Post

İstanbul'un 'Asya tarafında' olup Avrupa elemesi maçı oynayacaklarını söyleyerek artistlenirse cevabını da alır

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    rakibi destekleme de diyemezsin ki o halde. kimse zorlayamaz beni. futbol bu yahu oyun.
    türk milli takımından bazı nedenlerden dolayı hoşlanmıyorum ve kaybetmesini istiyorum, kaybetsin ki bu ülke o tiplere daha fazla katlanmasın istiyorum. kısacası milli takım olgusunun iyiliğini düşünüyorum aslında. sen destekleyerek bana sorarsan kötülük yapıyorsun. kimse desteklemese ne demirören orada kalır ne de diğer nemalananlar. bu iş destek işi. sizin gibiler desteklediği sürece de demirören'e mahkum oluruz. aynı pasolig muhabbeti gibi. neymiş takımını çok seviyormuş da vs. alma abi pasolig bir sezon maça gitmezsen ölmezsin. yap abi protestonu. ben protesto ediyorum ve grupta turkiye'nin rakibi kimse onu destekliyorum bu kadar basit.
    ben bu sene lig tv de almadım mesela, galatasaray'ı sevmiyor muyum yani ? ama bizim sevgimizi sömürenleri daha fazla beslemek istemiyorum.
    hem pasolig al hem digiturk al ntvspor'a bol bol reyting yaptır sonra neden türkiye ligi böyle premier lig şöyle. o premier ligler la ligalar kolay olmadı kardeşim.
    la ligada bazı takımlarda futbolcuların maaşları ödenmediği için takımların hiçbiri sahaya çıkmadı. bunu yapan da futbolcu sendikası mesela.
    italya'da bazı deplasmanlara bazı takımlar gidemiyor çünkü taraftarlar maçın adil olacağına inanmıyorlar takımlarını göndermiyorlar maçlara. işte taraftar bütünlüğü taraftar gücü. kimse milli takımı desteklemesin kimse maça gitmesin bakalım devran değişiyor mu değişmiyor mu?

ayrıca sen eğer memnunsan demirören federasyonu ve milli takımın durumundan bu sözlerim sana değil.
    Demirören Federasyonu'ndan da Milli Takım'ın durumundan da memnun değilim öncelikle.

Bu sene Lig Tv almıyorsun ama ne olursa olsun Galatasaray kaybederse üzülürsün, rakibi kazansın istemezsin. Hocanızın gitmesini istesen de mağlubiyete üzülürsün, başkanı değişsin istesen de...Kendimden biliyorum.

Kulüp çıkarlarını, kulüp taraftarlığını, Milli Takım'ın üstünde tabii ki tutabilir insanlar, buna lafım yok; kaldı ki bana sorsalar Milli Takım'ın atıyorum 2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki maçlarında mı daha çok heyecanlandın yoksa Fenerbahçe'nin maçlarında mı deseler, Fenerbahçe'nin sıradan maçlarında bile daha fazla heyecan duyuyorum derim. Ancak uç noktaya, rakibin kazanmasını istemeye; gitmem.

Öte yandan, anlıyorum Galatasaray taraftarının ( bazısının ) derdini, 2 sene öncesine kadar imparator olan adamın şimdi adı anılmayan, yok sayılan, istenmeyen adam konumuna gelmesini de anlıyorum. Belki benim teknik direktörüm bunu yapsa ben de çok tepki verirdim, bilemem.

Sonuç olarak bir çözüm olarak görmüyorum Çek Cumhuriyeti'ni desteklemeyi. Böyle muhalefet olunmaz bence. Bir iki ismin değişmesiyle zihniyet değişmeyecek.
    Last edited by vivoperlei : 10.Ekim.2014 at 15:44

Mesaj Yetkileri