Kimse alınmasın ama adamlardaki mütevaziliğe bakar mısınız ? Bizim Volkan'a yazsalar evinden aldırıcam derdi![]()
Kimse alınmasın ama adamlardaki mütevaziliğe bakar mısınız ? Bizim Volkan'a yazsalar evinden aldırıcam derdi![]()
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
İstanbul'un 'Asya tarafında' olup Avrupa elemesi maçı oynayacaklarını söyleyerek artistlenirse cevabını da alır
Demirören Federasyonu'ndan da Milli Takım'ın durumundan da memnun değilim öncelikle.
Bu sene Lig Tv almıyorsun ama ne olursa olsun Galatasaray kaybederse üzülürsün, rakibi kazansın istemezsin. Hocanızın gitmesini istesen de mağlubiyete üzülürsün, başkanı değişsin istesen de...Kendimden biliyorum.
Kulüp çıkarlarını, kulüp taraftarlığını, Milli Takım'ın üstünde tabii ki tutabilir insanlar, buna lafım yok; kaldı ki bana sorsalar Milli Takım'ın atıyorum 2008 Avrupa Şampiyonası'ndaki maçlarında mı daha çok heyecanlandın yoksa Fenerbahçe'nin maçlarında mı deseler, Fenerbahçe'nin sıradan maçlarında bile daha fazla heyecan duyuyorum derim. Ancak uç noktaya, rakibin kazanmasını istemeye; gitmem.
Öte yandan, anlıyorum Galatasaray taraftarının ( bazısının ) derdini, 2 sene öncesine kadar imparator olan adamın şimdi adı anılmayan, yok sayılan, istenmeyen adam konumuna gelmesini de anlıyorum. Belki benim teknik direktörüm bunu yapsa ben de çok tepki verirdim, bilemem.
Sonuç olarak bir çözüm olarak görmüyorum Çek Cumhuriyeti'ni desteklemeyi. Böyle muhalefet olunmaz bence. Bir iki ismin değişmesiyle zihniyet değişmeyecek.
Last edited by vivoperlei : 10.Ekim.2014 at 15:44