Quote Originally Posted by Pod View Post
Alma abicim keyif, destekleme de, kimse zorlayamaz seni. Rakibi destekleme yeter.

Aynı mantıkla kulüp takımlarını destekleyince de bir çıkarımız olmuyor, ülke kurtulmuyor. Ama destekliyoruz keyif almasak bile. Laf eden olduğunda kavga çıkarıyoruz hepimiz.
rakibi destekleme de diyemezsin ki o halde. kimse zorlayamaz beni. futbol bu yahu oyun.
türk milli takımından bazı nedenlerden dolayı hoşlanmıyorum ve kaybetmesini istiyorum, kaybetsin ki bu ülke o tiplere daha fazla katlanmasın istiyorum. kısacası milli takım olgusunun iyiliğini düşünüyorum aslında. sen destekleyerek bana sorarsan kötülük yapıyorsun. kimse desteklemese ne demirören orada kalır ne de diğer nemalananlar. bu iş destek işi. sizin gibiler desteklediği sürece de demirören'e mahkum oluruz. aynı pasolig muhabbeti gibi. neymiş takımını çok seviyormuş da vs. alma abi pasolig bir sezon maça gitmezsen ölmezsin. yap abi protestonu. ben protesto ediyorum ve grupta turkiye'nin rakibi kimse onu destekliyorum bu kadar basit.
ben bu sene lig tv de almadım mesela, galatasaray'ı sevmiyor muyum yani ? ama bizim sevgimizi sömürenleri daha fazla beslemek istemiyorum.
hem pasolig al hem digiturk al ntvspor'a bol bol reyting yaptır sonra neden türkiye ligi böyle premier lig şöyle. o premier ligler la ligalar kolay olmadı kardeşim.
la ligada bazı takımlarda futbolcuların maaşları ödenmediği için takımların hiçbiri sahaya çıkmadı. bunu yapan da futbolcu sendikası mesela.
italya'da bazı deplasmanlara bazı takımlar gidemiyor çünkü taraftarlar maçın adil olacağına inanmıyorlar takımlarını göndermiyorlar maçlara. işte taraftar bütünlüğü taraftar gücü. kimse milli takımı desteklemesin kimse maça gitmesin bakalım devran değişiyor mu değişmiyor mu?

ayrıca sen eğer memnunsan demirören federasyonu ve milli takımın durumundan bu sözlerim sana değil.