Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Türkiye kazanır

9 26.47%
  • Berabere biter

8 23.53%
  • Çek Cumhuriyeti kazanır

17 50.00%
1 ile 30 arası toplam 189 sonuç

Konu: Türkiye 1 - 2 Çek Cumhuriyeti | Avrupa Şampiyonası El. - A Grubu

Hybrid View

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Umut iyidir bence. Ayrıca stoperde topal değil ozan tufan oynayabilir. Fakat selcuk 'u oynatmasina tepkiliyim. Mac 1-1 biter.
    Çekleri destekleyen arkadaşlar, Türkiye de futbol mu var? Profesyonel bir yapılanma turkiyenin neresinde var? Saha içi, saha dışı, kulüp, milli takim hepsi rant ve cikarla dolu. Biri gider biri gelir. Bu düzen elli sene değişmez. Siz en iyisi direk Almanya milli takımını veya arsenal i falan tutun. Daha mantıklı bence. Anlıyorum sizi
    Dostum derdimiz plan program degil. Eski Türkiye vs. Yeni Türkiye olayı. Yani anlamak bu kadar zor olmamali daha net yazamıyorum sonra ceza yiyorum. Bu takim biz turk halkinin milli takimi degil en azindan yuzde 50sinin olmadigi kesin. Umarım daha da konusmak zorunda kalmam bu konu üzerine.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Dostum derdimiz plan program degil. Eski Türkiye vs. Yeni Türkiye olayı. Yani anlamak bu kadar zor olmamali daha net yazamıyorum sonra ceza yiyorum. Bu takim biz turk halkinin milli takimi degil en azindan yuzde 50sinin olmadigi kesin. Umarım daha da konusmak zorunda kalmam bu konu üzerine.
    Yok abi ben seni anlıyorum, fakat bunun yeni Türkiye'yle eski Türkiye'yle alakası yok. Çok derin analizlere girmek istemiyorum şimdi ama bizim çapımız bu, bu kadarını söyleyeyim. Futbolsever isek şu SÜPER ligi bile izlemememiz gerekiyor aslında. Fenerbahçe, sivas vb. hala o ligde mesela, Aziz Yıldırım hala serbestçe konuşabiliyor, Yıldırım Demirören denilen adamın ne işe yaradığı belli değil, uzar gider... Kıyamete kadar da bu böyle gider, kişiler kurumlar özneler değişebilir. En iyisi kökten Almanya, Hollanda milli takımlarını desteklemek ve premier lig falan takip etmek

Mesaj Yetkileri