O zaman Avrupanın büyüklerinden hiçbiri profesyonel değil. Giggs'i 40 yaşına kadar oynatan Man Utd gibi mesela. Zanetti>Inter, Maldini>Milan vs... o kadar çok örnek var ki daha.
Bugün Fatih Terim profesyonel değil ama kılları ağarmış Rosicky'i oynatan Çek menajeri profesyonel bize göre.
@ReaList
Terim Avrupayı taklit ediyor. Bakıyor onlar böyle başarıya ulaşıyor kendi de onu yapmaya çalışıyor. Sorun orada. Bizim topçular belirli bir zaman sonra düşüşe geçiyor, elinde patlıyor. Giggs gibi 80 yaşına kadar üst düzey kalamıyorlar ki. O altyapı yok.
Bi de Arda konusu var. Dünyada hangi teknik direktörü getirirsen getir kadroya ismini ilk yazacağı oyuncu Arda'dır abi yapma gözünü seveyim.
Sorarım; Ronaldo Portekiz milli takımında torpille mi oynuyor? Değilse Ronaldo Portekiz milli takımında ne yapıyor? Milli takımına Arda'dan daha fazla bir katkısı var mıdır?
@di canio
Doğrudur değildir bilemem ama bence çok ağır bir itham bu Osman.
Şimdi öyle bir pozisyona düştüm ki sanki Terim'in teknik direktörlüğünü çok beğeniyormuş gibiHayır, pek beğenmiyorum ama Türkiye şartlarında kulüp takımları ve milli takım için malesef en mantıklı seçim o. Çünkü teknik, taktik bilgimiz yok (futbolcular ve antrenörler). %80-90 gazla çalışıyoruz. Bunu da en iyi yapan isim Terim. Gördük işte, Hiddink'ler, Mancini'ler, Del Bosque'ler, Rijkaard'lar kimler kimler yapamadı burada. Neden? Çünkü dediğim gibi teknik taktik bilgi sıfır. Yatırım, sabır sıfır. Anında başarı beklentisi, medya taraftar baskısı. Ne bekleniyor?

Hayır, pek beğenmiyorum ama Türkiye şartlarında kulüp takımları ve milli takım için malesef en mantıklı seçim o. Çünkü teknik, taktik bilgimiz yok (futbolcular ve antrenörler). %80-90 gazla çalışıyoruz. Bunu da en iyi yapan isim Terim. Gördük işte, Hiddink'ler, Mancini'ler, Del Bosque'ler, Rijkaard'lar kimler kimler yapamadı burada. Neden? Çünkü dediğim gibi teknik taktik bilgi sıfır. Yatırım, sabır sıfır. Anında başarı beklentisi, medya taraftar baskısı. Ne bekleniyor?