Kaç maçtır olduğu gibi kendi milli takımımızda taraftarcılık oynayan bir oyuncu hata yapınca, işte Galatasaraylı/Fenerbahçeli/Beşiktaşlı hata yapıyor, diyen çok taraftarımız(!) var. Bu kafayla devam edersek zaten bizden bir şey olmaz, boş verin. Çekleri destekleyenlerden daha tehlikeli bu arkadaşlar.

Kadroya gelirsek kale ve defans hattı ideal/ideale yakında ve gayet iyi isimlerden kurulu. Mehmet Topal stoper değil ama 2'li orta saha oynayacaksak zaten ona orta alanda ihtiyaç olmuyor, stoper olarak değerlendirilebilir. 3'lü orta saha oynarsak ilk ismini yazacağımız isim zaten. Orta saha için öyle diyemeyeceğim. Selçuk artık işin cılkını çıkardı. 19 yaşındaki Ozan kendisinden iyi oynuyorsa şapkayı önüne koyup düşünsün. Ronaldo, Bale bile kötü oynayınca eleştiriliyor, bizimkiler eleştirilince duygusal deniyor bir de. Ya sabır. Selçuk milli takımdan da Galatasaray'dan da silinmelidir. Bu yıl kötü oynayan adam 2 yıl daha yaşlandıktan sonra iyi mi oynayacak? Hedef 2016 ise ona göre kadro kurulsun. Zibilyon tane orta saha var oynayan yine Selçuk yine Selçuk.

Ofans hattımızı da beğenmiyorum ben. Arda hariç hiçbirini beğenmiyorum. Arda'yı yazsınlar sonra kim oynarsa oynasın, çok da bir şey farketmeyecek nasılsa. Hakan Çalhanoğlu nasıl oynuyor bilmiyorum ama belki o denenebilir.

Genel olarak da ilk yarıdaki oyun gayet iyiydi. O oyunu 90 dakikaya yayabildiğimiz takdirde her şey güzel olacak, o kadar da karalar bağlamaya gerek yok. Sadece bazı rötuşlar yapılması lazım. Kadro turnuvaya katılacak kadar kaliteli ama biraz daha kendilerine gelmeliler, takım oyununu oturtmalılar.