Sayfa 544 / 578 İlkİlk ... 44444494534542543544545546554 ... SonSon
16,291 ile 16,320 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Umut Bulut'cu olarak ben de onlaynım. Umut savunma pozisyonu iyi alamıyor ama Burak'tan iyi olduğu yönlerini yazayım:
    - defanstan ziyade hücumda da çok hareketli bir oyuncu.
    - hava topu hakimiyeti daha iyi.
    - pres gücü daha yuksek.
    - tek paslari ve sırtı donuk oyunu çok daha iyi yapıyor.
    - hücumda buraktan daha doğru koşular yapıyor.
    Burak'in tek bir artısı var o da bitiricilik, veya gol yapabilme kabiliyeti ki aman aman ustun degil.
    -Burakin hızlanması veya hızı daha iyi diyen arkadaşlar 2-3 sene öncesinde kalmis. Burak'ta eski hız asla yok.
    -Fizik gücü yüksek değil. Fizik gücünü kullanarak top kaptigini veya hava topu veya yerdeki top mücadelesi kazandığını görmedim aksine foul yapıyor.
    -sürekli ofsaytta kalıyor. Bu biraz da oyun tarzıyla alakalı Burak'in. Ama sonuçta bizim işimize pek yaramıyor.

İsin açıkçası Burak+selcuk u verip ozan tufan + enes unal'i alsak cok mutlu olurdum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    - tek paslari ve sırtı donuk oyunu çok daha iyi yapıyor.
    .

ciddimisin ? geçen sene şampiyoluk yarışından erken kopma nedenimiz bu adamın gol atılcak pozisyonlarda en az 3-4 kez hatalı pas atıp kontrasında gol yememiz değilmiydi ? ne çabuk unutuyosunuz ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    ciddimisin ? geçen sene şampiyoluk yarışından erken kopma nedenimiz bu adamın gol atılcak pozisyonlarda en az 3-4 kez hatalı pas atıp kontrasında gol yememiz değilmiydi ? ne çabuk unutuyosunuz ya
    O Burak Yılmaz'dı bence yanlış hatırlıyorsun. Bütün takım hücumdayken öyle bir pas hatası yapıyor ki bunu her maç en az bir kere yapar mutlak gol şansı veren kontralar yiyoruz. Dünyada Umut Bulut'tan daha iyi tek top yapan yüzlerce futbolcu vardır ama Burak Yılmaz hiç yapamıyor, olumlu etkisi yok, nötr de değil olumsuz etkisi var.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ve yine başa döndük al birini vur ötekine işte ama Burak daha iyi
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Ve yine başa döndük al birini vur ötekine işte ama Burak daha iyi
    Özgür nesi daha iyi bir söyleyin abi ben de öğreneyim nesi daha iyi daha mı hızlı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ikisini topla 1 arif erdem etmez Ah ulan Hakan & Arif ! Bu ikiliden sonra biraz Necati-Elmaner ikilisi iyiydi. Bir de ilk geldiğinde Baros. Gerisini salla gitsin...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Bence hiç tartışmayalım ikisini birlikte oynatalım ligde. Umut az biraz form tutsa ah ah. Tek forvetle olmaz bu iş. Takımda gol atacak eleman yok. Bence Fenerbahçe maçında;
    Muslera-Tarık-Chedjyou-Semih-Alex Telles- Melo-Selçuk-Olcan-Wes-Umut-Burak çıkalım. Kazanırız.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hangisi daha golcü ?

Cevabı biliyorsunuz daha fazla tartışmaya gerek yok,çift forvet oynamayacağımıza göre takımın forveti belli.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Fenerbahçe maçında şu 11 etkili olacaktır.

Niye Sinan diyeceksiniz,sen Bruma aşığısın diyeceksiniz evet Bruma'yı çok seviyorum,her maç oynasın istiyorum ama Sinan ise yeni,yeniler her zaman iyidir.Yeni bilinmez,yeninin ne yapacağı belli olmaz,o yüzden Sinan bir sürpriz yaratabilir ve benim tercihim Sinan olurdu ama size Fenerbahçe maçı ilk onbirini hemen göstereyim.

Böyle bir kadro çıkartacak Prandelli,Arsenal kadar olmasa da Fenerbahçe folloş edecek bizi.

Dzemaili oynarsa cidden falloş oluruz ben türkiye liginden size en az 20 tane dzemaili ayarında futbolcu gösteririm isterseniz hele hele 3 lü savunma olursa maçı bile izlemem

Skor tahminim biraz iddialı olucak ama 3-1 veya 3-0 alıp ipi göğüsleriz bence
    Last edited by lionelforlan : 14.Ekim.2014 at 18:37 Reason: skor tahmini :D

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

https://vine.co/v/OqhVx9OAYFK

bizim beyblade' e bak sen

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu Emre hayırdır ya ? İkinci golü daha güzel.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Emre'ye hiç şaşırmadım. Zaten bu adamın yeteneklerinden şüphe etmek olmaz. Emre'nin sorunu mental. A2'de sorun yaratmıyor da asıl arenaya çıktığında saçmalıyor. Bir çözebilsek o sorunu süper olacak da çözemiyoruz işte.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Cidden bu adam ne yapıyor ben bilmiyorum,ikinci golden önce yaptığı o hareket pek akıl alır gibi değil.Saatlerce izleyebilirim o hareketi.

Süper solak Emre Çolak ama kafada sıkıntı olunca beyblade oluyor anca

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu golden sonra ilk 11 çıkar Fener maçında belki
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Hangisi daha golcü ?

Cevabı biliyorsunuz daha fazla tartışmaya gerek yok,çift forvet oynamayacağımıza göre takımın forveti belli.
    Burak Yılmaz 1 gol atiyorsa da hücum varyasyonunda (katılsa da hatalı paslarla kontraya sebep oluyor) ve takim savunmasında bir kişi eksik oldugumuz için 3 gol atamiyoruz. Burak gol atmasına atıyor ama takımın gol sayisi oldukça düşüyor. Gecen senelerin gol sayılarını inceleyebilirsiniz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Burak ' da , Umut ' da GS forveti değil hele hele Burak hiç değil Galatasaray forveti top kontrolü yapabilmeli ya profesyonel her forvet oyuncusu yapabilmeli.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emrenin obur golu

https://vine.co/v/OqhVY1EF3Ze

bugun a2 deki macta sinan cok iyi oynadi bence a takima alinmali akip gidiyor resmen... umut gundogani ise hoca sol acikta denedi vasat"i asamadi bence iyi degildi , koray gunterde iyi degildi..

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Cidden bu adam ne yapıyor ben bilmiyorum,ikinci golden önce yaptığı o hareket pek akıl alır gibi değil.Saatlerce izleyebilirim o hareketi.

Süper solak Emre Çolak ama kafada sıkıntı olunca beyblade oluyor anca
    Bir futbolcuya bir lakap bu kadar cuk oturur mu ya

Tam babylade

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Hayır!
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Mayisda aysal baskan aday olacak diyorlar turkiyedeki islerini birakip... veya keske bize sponsor olsa

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bu arada Prandelli'nin dönmesi gereken sistem aynen şudur ;

Veysel kaldıramıyor o tempoyu kesinlikle oynamamalı sağ bekte.

Bir başka seçenek ise şu bence;

Tamamen farklı bir kadro ise şu olabilir;

Kısacası ben burada bu kadar farklı opsiyon bulabiliyorsam,Prandelli'nin bundan 50 tane daha bulması gerekiyor.Kadro onun elinde olmayan bir sisteme bu kadar bağlı kalırsa bir maç gelir,Sneijder'in çektiği o şut direkte patlar,dönüşünde gol yeriz,bunun sorumlusu Prandelli olur.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Emre Çolak dün ki maçı almamızda önemli etkendi. Bu çocuk devamlı oynadığı taktirde yeni transfer etkisi yaratır gibi geliyor bana. Aynı şekilde Umut'da Burak'ın yerine ilk 11 başlamalı. Pandev'i saymadım bile çünkü ondan bir beklentim yok. Aynı şekilde Dzemaili de öyle. Napoli'ni bu 2 oyuncuyu sudan ucuza bize kakalamış olması da ayrı bir ironi.

Dortmund maçında ise hangi taktikle çıkarsak çıkalım yenileceğimizi düşünüyorum. Çünkü her şey taktik değil maalesef. Bunu oyunlarda bile görebiliyoruz.

Şuanki şartlarda ŞL'de bir başarı beklemiyorum takımdan. Ligi alıp seneye yeniden yapılanmaya gidilmesi gerek.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Bence bu şekilde oynamalıyız devre arası yabancı sınırı kalkarsa ne yapıp edip sözleşmesinin son senesindeki Huntelaar ı almamız lazım

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Emre'yi mutlaka takıma monte etmek lazım. Eminim ki bu çocuk Almanya'da oynasa Hakan Çalhanoğlu'nu değil, Emre'yi konuşuyorduk.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Sene sonu şöyle olsa ne güzel olur demi ?

Emre girer girmez biri Umut biri Sneijder olmak üzere iki tane gollük pas verdi .Prandellinin önümüzdeki maçlarda Emre'ye ciddi süreler vereceğini düşünüyorum.
    Tabi birde şu var;Emre ayağında haddinden fazla top tutan bir oyuncu,bu sorununu halletmesi lazım kesinlikle.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

galatasaray yavas oynuyor , ve ortasahasi cok etkisiz selcuk-cemali ve melo 3"u ayni tip oyuncular ozellkle xemali v selcuk...

benim kadro gorusum soyle olur emre colak a2 de ve milli takimdaki maclarini izledim guzel oynuyor bence denebilir takimda selcuktan daha kotu oynamaz...

muslera

tarik-semih-chedjou-olcan
    melo
    furkan-emre

bruma-burak-sneijder

ortasaha hem boyle daha iyi olur mucadeleci sert ve hemde hizli oynanir

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kusura bakmayında Dortmund bizim ortasahayı ezer geçer. Adamlar geçen hafta yenildikleri maçta 122 km koşmuşlar. Ortalama koşu mesafeleri 120 km. Biz 110 km'yi geçemiyoruz. Fiziksel olarak bizden çok üstünler.

Orta saha Melo-Furkan-Emre ya da Melo-Emre-Hamit olarak kurulabilir. Ama Dortmund maçına eğer Melo-Cemali-Selçuk orta sahasıyla çıkarsak rezil oluruz.

Hatta bence Dormund maçında 5 ortasaha ile oynayalım. Yani kanatlarımız ortasahalaşabilen(nasıl bir terimse bu artık )kanatlar olsun. Derinde Sneijder,Ortada Melo-Furkan, Sol kanat Emre, Sağ kanat Hamit olsun. İleride de Burak ya da Umut. Gol atma ihtimalimiz düşük olur ama en azından ezilmeyiz. 0-0, 1-0 falan yapmaya çalışırız. Çünkü bizim bu Dortmund'la baş etmemiz neredeyse imkansız. Adamlar fizik olarak çok üstünler ve muhteşem pres yapıyorlar. O bizim yapamadığımız presin kralını yapıyorlar. İşte bundan dolayı bu takıma karşı beli kalın oyuncular(Selçuk-Cemali) asla oynayamaz. Oynamamalı.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Emre MC mevkisinde hem zayıf kalır hem de defansif yönüyle sıkıntı yaşarız. Sneijder için sol iç ya da AMC uygun. Olcan zaten sağ açıkta iyi. ön liberoda Melo tamam fakat ben orta alanda 3 tane defansif kullanacağımıza melo-hamit'li 2 mc ve solda emre,sağda olcan ve ortada snejder isterim. olcan hiç top takibi yapmadı yalnız fb maçınca.bunu geliştirmesi lazım.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri