Sayfa 434 / 447 İlkİlk ... 334384424432433434435436444 ... SonSon
12,991 ile 13,020 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    2 kıtada birden olandan;)

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Sow'un kiloları sorun olmasa bari. Hiç hoşuma gitmiyor.

abi adam palazlanmış resmen iyi yakalamışsın

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Takımın her şeyi Emre olmuş. O olmadan olmuyor. Diego'yu dün beğenmeyenlere de şaşırıyorum. Adama ayak uyduran kimse yok. Hepsi alışmışlar ver Caner'e orta açsın takımda oyun kurucu olduğunun bile farkında değiller. Teknik direktör ne kadar kötü olursa olsun topal Emre(meireles) Diego üçlüsü bu ligi alt üst eder.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Alper çizgi oyuncusu çizgi. göbekte oynatarak hem çocuğa hem takıma zarar veriliyor. Sow ve böyle oynayacaksa Kuyt 18'e zor girmeliler ama her hafta 11'deler. Emenike'den Sow çok daha zararlı.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Takımın her şeyi Emre olmuş. O olmadan olmuyor. Diego'yu dün beğenmeyenlere de şaşırıyorum. Adama ayak uyduran kimse yok. Hepsi alışmışlar ver Caner'e orta açsın takımda oyun kurucu olduğunun bile farkında değiller. Teknik direktör ne kadar kötü olursa olsun topal Emre(meireles) Diego üçlüsü bu ligi alt üst eder.
    İsim olarak edebilirler ama futbol isimlerle oynanmıyor. Bu isimleri koordine edecek, iyi hazırlayacak, disipline edip, diri tutacak bir teknik heyet gerekiyor. Maalesef Fenerbahçe'de olmayan şey bu.

Disiplinsizlik, Vurdumduymazlık, Aşırı Amatörlük tavan seviyede. Yahu sen takımın başına teknik direktör getirip "Efendim teknik direktörün şampiyonlukta payı yoktur" dersen bırak taraftarı, kendi elinin altındaki oyuncu o adama saygı duyar mı? Kukla niyetine oraya dikilen adama hangi futbolcusu saygı duyar?

Ki duymuyorlar zaten. Bir tane Fenerbahçe futbolcunun kendi hocasına saygısı yoktur. Amatörde de olsa biz de futbolculuk yaptık senelerce. Takımı yöneten nice adam geldi. Kendimden bilirim, ciddiyeti olmayan adama lakayık tavır içinde olurdum rahat takılırdım ama ciddi bir hoca takımın başındaysa idmanda bile ayağım titrerdi. İşte bizde olmayan bu.

Son olarak 1-2 hafta sonra sözde disipline etme adına bir kaç yıldız ! oyuncu kadro dışı kalacak göreceksiniz.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tam izlemedim maçı ama bizim Sneijder'le yaşadığımız sorunun bi benzerini Fenerbahçe Diego'yla yaşıyor gibi geldi. Diego'ya ayak uyduramıyor takım böyle olunca da Diego da sıradanlaşıyor.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Tam izlemedim maçı ama bizim Sneijder'le yaşadığımız sorunun bi benzerini Fenerbahçe Diego'yla yaşıyor gibi geldi. Diego'ya ayak uyduramıyor takım böyle olunca da Diego da sıradanlaşıyor.
    Dediğin gibi ileri üçlü hücum hattı ayak uyduramadı Diego'ya. Yoksa ben memnunum dünkü oyunundan. Alper de dibinden ayrılmadı. Emre bile olsa çok farkederdi oyun. Sneijder'da savunmada alanı doldurmak, yardımlaşmak diye bir alışkanlık hiç yok ama Diego neredeyse Emre'nin doldurduğu alanın da gerisine gelip Topal'a yaklaştı sürekli. Emre ve Meireles'in katılması, Sow ve Emenike'nin fiziksel seviyelerinin yükselmesi ile takım geçen seneki ritmini bulur. Dünkü oyunda Fenerbahçe'deki problem, savunmanın orta sahaya çıkmasına rağmen ileri üçlü hücum hattının önde hiç pres yapamasından kaynaklı oyununu 2 ile 3. bölge arasındaki dar alana sıkıştırmasıydı. Öyle olunca üretkenlik de azalıyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Öndeki üçlünün bu tip formsuzluk durumları için alternatif oluşturulmaması çok stratejik bir hatadır. İster farklı bir oyun planına dönerek ister başka oyuncularla kadroyu güçlendirerek bu açık kapatılmalıydı.Dünkü maça üç ön oyuncuyla değil tek oyuncuyla çıkıp orta alanı kalabalık tutarak öncelikle 1 puanı garantilemeye bakardım ben olsam.

Büyük takım olmak iyi oynayan bir ekiple deplasmanda karşılaşırken ben oyun planımdan vazgeçmem deme özgürlüğünü vermez kimseye. Son bir kaç yıldır büyük takımların en büyük sorununun deplasmanlarda kaybedilen puanlar olduğu bir ligde içeride dışarıda aynı taktikle oynamaya devam etmek hiç doğru değil. Takımınız süper formda olsa bu duruma katlanırsınız ancak böyle formsuz dönemlerde katlanacağınız tek şey kendi takımınızın rezil oyunu olur.

Önemli bir nokta; dün Emenike'nin oyuna girmesi kocaman bir eksidir İsmail Kartal için. Bir hafta önce taraftar problemi nedeniyle oyundan aldığınız, bu hafta yedek çıkardığınız oyuncuyu takım sahada bir varlık gösteremeyince oyuna almak bütün ipleri oyuncuya vermek demektir. Size bir faydası da olmaz, uzun vadede ciddi sıkıntılara sebebiyet verir. Maalesef bunları ilerleyen zamanlarda göreceğiz gibi duruyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Ben dün Diego'yu oynadığı oyunla değil ama yansıttığı görüntüyle çok beğendim. Adam inanılmaz istekliydi ve sempatik birisi sadece futbolu düşünüyor. itiraz vs. hiç yok. Önündeki faydasız 3'lü yüzünden istatistik yapamadığını düşünüyorum.

bunun yanında ligimizle alakalı beni rahatsız eden bir durum var. dün zokora 10'dan fazla faul yapmıştır herhalde, bir kaç hafta önce Salih Dursun keza öyle. bu adamlar kartsız tamamladılar maçı. Hiç sert faul de yapmadılar evet ama sürekli faul yapıp oyunu bozdular. Bunun taktiksel bir kötü niyet olduğu çok açık. Hakemlerin 1-2-3 diye saymalarını özledim
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Bence dün Sow varken Emenikenin kesilmesi de hatalıydı. Emenike her ne kadar taraftarla tartışmış olsa da Sow varken Emenike'yi kesmek yanlıştı.

Bana kalırsa Merkezde Kuyt sağda Emenike oynamalı. Kuyt orta açan değil de orta açılan isim olmalı. Ceza sahası içinde ona ihtiyacımız var.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

edit......
    Last edited by Walter Sakana : 30.Eylül.2014 at 23:08
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by sui generis View Post
    Bence dün Sow varken Emenikenin kesilmesi de hatalıydı. Emenike her ne kadar taraftarla tartışmış olsa da Sow varken Emenike'yi kesmek yanlıştı.

Bana kalırsa Merkezde Kuyt sağda Emenike oynamalı. Kuyt orta açan değil de orta açılan isim olmalı. Ceza sahası içinde ona ihtiyacımız var.
    İmzamı atarım.

Kuyt'ın topla çok oynamaması gerekiyor. İlerde o presi, rakip stoperlere zorluklar çıkartır. Kuyt'ın ceza sahasında topla oyunu bana göre daha etkili.

Kafa olarak da Emenike ve Sow'dan çok daha iyi. Caner'in ortalarına bana göre Kuyt gerekiyor ama Webo - Sow - Emenike üçlüsünü denemekten başka bir şey yapmıyor hocamız.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Caner'in isabetsiz ortalarını kimsenin orta yapmamasına tercih ederim. Birde bu ortaların isabet oranını değerlendirirken forvet hattının mal gibi durup hiç hamle yapmamasını da hesaba katmak lazım. Gökhan'ın da kendini bir an önce toparlaması lazım. Bu haftaki açıklamaları sonrasında iyice hırslandığını düşünüyorum. Hızlı şekilde yükselecektir. Meireles'in iyileşmesi güzel haber, umarım aklı futbol oynamaktadır.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emre Belözoğlu'nun ırkçılık yaptığı mahkeme tarafından resmen kabul edildi.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

webo gs maçında yok beyler

annesini kaybetmiş allah rahmet eylesin

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sow da yokmus buyuk ihtimal. Milli macta sakatlanmis

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Takım çıkaracak adam kalmadı ama ben bol orta sahalı taktiğin daha iyi olacağına inanıyorum. Temennim Diego sola geçer ve Topal, Emre, Meireles(Alper) orta sahası ile oynarız.

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    webo gs maçında yok beyler

annesini kaybetmiş allah rahmet eylesin
    Allah sabır versin, çok zor tabii. İnsan üzülüyor ama bugün pazartesi maç hafta sonu, izinli olacaksa doğru bulmuyorum. Tabii ki içerisinde bulunduğu hal ruh durumu önemli ama bu iş devam etmeyi gerektirir.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Derbi tam bir kör dövüsü olacak.Her sonuca acık.İki takımda güven vermiyor.3-0 yensekte sasırmam yenilsekte sasırmam.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Allah sabır versin, çok zor tabii. İnsan üzülüyor ama bugün pazartesi maç hafta sonu, izinli olacaksa doğru bulmuyorum. Tabii ki içerisinde bulunduğu hal ruh durumu önemli ama bu iş devam etmeyi gerektirir.
    bende gs maçında yok derken kafa olarak kendini veremeyeceğinden oynatmazlar diye düşünüyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Webo oynayamayacaksa Kuyt forvet Emenike sağda Alper solda oynasın.

Yanal-terim olsa super mac olurdu. Bu haliyle berbat bir mac olur

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Kadro eksiklere rağmen güzel ve dengeli hala. Ben GS maçından galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum

Mert/Volkan
    Gökhan
    Alves/Kadlec
    Bekir
    Caner
    Topal
    Meireles
    Emre/Diego
    Alper
    Kuyt
    Emenike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

gaztenin birinde orta saha Selçuk-Topal-Emre olacak yazıyordu. bu orta saha çıkma ihtimali de çok yüksek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Mehmet Topal bana göre Milli Maçlarda stoperde fena işler çıkarmadı. Zaten Galatasaray'da Topal'ı zorlayabilecek üst düzey bir Santrafor da yok. Bekir ve Egemen'in yokluğunda ve yabancı kontenjanını düşünürsek şöyle bir 11 tadından yenmez;

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Egemen oynayacaktır. Sakatlığı geçti. Sow'un da yetişme ihtimali var. Tam kadro çıkabiliriz.

Volkan
    Gökhan
    Alves
    Egemen
    Caner
    Topal
    Emre
    Diego
    Kuyt
    Sow
    Emenike
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Egemen oynayacaktır. Sakatlığı geçti. Sow'un da yetişme ihtimali var. Tam kadro çıkabiliriz.

Volkan
    Gökhan
    Alves
    Egemen
    Caner
    Topal
    Emre
    Diego
    Kuyt
    Sow
    Emenike
    Tabi ya, iyileşti diye 6 aydır top oynamayan adamı GS maçında ilk 11'e yazalım maç sonunda da eğleniriz.

Volkan
    Gökhan
    Alves
    Kadlec
    Caner
    Topal
    Emre
    Alper
    Diego
    Kuyt
    Emenike

Şeklinde çıkacağımızı düşünüyorum. Bekir cezalı olmasaydı Meireles kesin oynardı ama Bekir yamuk yaptı. Olur da (Allah korusun) Topal stoper oynarsa orada kesin Selçuk oynar, o yüzden Serdar Kesimal bile oynasa daha iyi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Topal'ın stoperde oynaması stoper bölgesinde olumsuz bir etki yaratmaz ama orta saha Topalsız olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

topal'sız orta saha olmaz. hele bir de galatasaray deplasmanında.

gökhan-alves-egemen(kadlec)-caner
    topal
    diego-emre
    kuyt-sow(alper)
    emenike

0-0, 1-1'lik bir sonuç çıkar bana göre bu derbiden tahminimce.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Sow düz koşu yapıyormuş, zaten formsuzdu bir de üstüne sakatlık geldi. İlk 11de olmayacağını düşünüyorum. Egemen ise çok uzun süredir sakat olduğundan aynı şekilde o da olmayacaktır.

Arzu ettiğim 11;
    ------------Volkan
    Gökhan Alves Kadlec H.Ali
    ------------Topal
    ------Meireles Emre
    Kuyt-----------------------Caner
    ------------Emenike

Tahmin ettiğim 11;
    ------------Volkan
    Gökhan Alves Kadlec Caner
    ------------Topal
    ---------Diego Emre
    Kuyt-----------------------Alper
    ------------Webo

4-2-3-1 in göbeğinde oynamayacaksa eğer Diegonun 4-3-3 ün göbeğinde gerçekten işlevi çok az, özellikle Galatasaray gibi bir deplasmanda..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

kadro değil ruh lazım bizim futbolcular bu sene farklı geldi bana pek ümitli değilim açıkçası

Mesaj Yetkileri