1 ile 30 arası toplam 280 sonuç

Konu: Football Manager 2015 İndirim Haberleri - İlk Mesaj Sürekli Güncellenmektedir.

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

E.Cartman
    serwan
    İşin garantiye alınması için soruyorum. 1 tane aldık. Onu sırasıyla yükledik. Sonra 3 kişi oynarken birisi online diğer ikisi offline olacak değil mi? İnternet bağlantısını da kesmeli sanırım yoksa bağlanır steam'a. Peki bu yöntem garanti mi bi sıkıntı olur mu ki?
    turksportal...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    İşin garantiye alınması için soruyorum. 1 tane aldık. Onu sırasıyla yükledik. Sonra 3 kişi oynarken birisi online diğer ikisi offline olacak değil mi? İnternet bağlantısını da kesmeli sanırım yoksa bağlanır steam'a. Peki bu yöntem garanti mi bi sıkıntı olur mu ki?
    internet bağlantısını kesmesine gerek yok. steam'i çevrimdışı olarak başlatmaya ayarlamalı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Quote Originally Posted by wolfson View Post
    Aynen.. 3ünüz de offline ya da 1 kişi online 2 kişi offline..Sıkıntı olmaz. Bağlantıyı kesmenize de gerek yok. Offline olunması yeterli.. Zaten aynı anda 2. kişi istese de online olamıyor. Ötekini atıyor.. Bi riski de yok.

Mesaj Yetkileri