Sayfa 545 / 578 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555 ... SonSon
16,321 ile 16,350 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Ortasahada kosan basan adam ihtiyaci var. Duzgun bir santrafor da lazım. Isimiz su anki kadro yapısıyla cok zor

Quote Originally Posted by byariff View Post
    galatasaray yavas oynuyor , ve ortasahasi cok etkisiz selcuk-cemali ve melo 3"u ayni tip oyuncular ozellkle xemali v selcuk...

benim kadro gorusum soyle olur emre colak a2 de ve milli takimdaki maclarini izledim guzel oynuyor bence denebilir takimda selcuktan daha kotu oynamaz...

muslera

tarik-semih-chedjou-olcan
    melo
    furkan-emre

bruma-burak-sneijder

ortasaha hem boyle daha iyi olur mucadeleci sert ve hemde hizli oynanir
    Hangi Furkan? Özçalsa takımın düştüğü durum gerçekten üzücü

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    Ön yargın gerçekten üzücü.

Furkan'ı savunduğumdan değil ancak sahada görmeden yorum yapmak son derece hatalı bir şey olur.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Bu yavas futbolumuzla Dortmund'a karsi top falan oynayamayiz bence..

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Ronaldinho 10 View Post
    Bu yavas futbolumuzla Dortmund'a karsi top falan oynayamayiz bence..
    Bizi öpecekler hocam,Dortmund maçında nasıl kazanırız,berabere kalırız falan diye düşünen var mı ? Varsa düşünmesin

Dortmund maçı gerçekten çok zor geçecek ama ben nedense puan alırız diye düşünüyorum.

Bu sene bizim icin kayip bir sene. Umarım sezon sonu yine o 8.likleri falan gormeyiz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Bu sene bizim icin kayip bir sene. Umarım sezon sonu yine o 8.likleri falan gormeyiz
    Avrupa bu sene hayal. Ama ligde şampiyon olacağız. Sezon sonu alıntılarım bunu.

19.10.2014 23:33

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Avrupa bu sene hayal. Ama ligde şampiyon olacağız. Sezon sonu alıntılarım bunu.

19.10.2014 23:33
    İnşallah da seni böyle umutlandiran nedir merakimdan soruyorum

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ligde şampiyon olacağız diyorsunuz ama şu kadroya bakın pek inandırıcı değil.

Koca kadroda Muslera,Chedjou,Melo,Olcan,Sneijder ve Semih'ten başka belli bir seviyede oynayan oyuncu yok.

Birde şans bulamayan oyuncular var tabi onların durumu daha vahim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

İnşallah da seni böyle umutlandiran nedir merakimdan soruyorum
    Fizik kalitemizin geçen senekinden yüksek olması. Ve daha da iyiye gideceğine dair işaretler görüyorum. Fizik kalitesi Türkiye ligini kazanmak için en büyük etken.

Beklerin bu sene daha çok oyuna katılması ve ileri çıkması. Özellikle deplasmanlarda kazanabilmenin en büyük anahtarı bu bence.

Duran toplardan bu sene daha çok gol atmamız ve Prandelli'nin bu yönde çalışmalar yaptığını duymam. Duran toplar sayesinde şampiyon olmuştu geçen sene Fenerbahçe.

İlerideki pres gücü düşüklüğünden dolayı Prandelli'nin defansı çok çok öne çıkarmak istemesi sorunun çözümü için mantıklı bir düşünce. Takım rayına oturunca bu sistem çok işimize yarayacak. Ve Chedjou ile Semih ikilisi ikisi de hızlı stoperler(nispeten). H.Balta'yı da bu yüzden kullanmadığını düşünüyorum.

Ve biraz da şans yanımızda olursa bu sene şampiyon olacağız. Sadece biraz zaman. Ama bu sene Avrupa'yı harbiden unutun

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Devre arasi transferleri yapilmadan hic bisey belli olmaz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Fizik kalitemizin geçen senekinden yüksek olması. Ve daha da iyiye gideceğine dair işaretler görüyorum. Fizik kalitesi Türkiye ligini kazanmak için en büyük etken.

Beklerin bu sene daha çok oyuna katılması ve ileri çıkması. Özellikle deplasmanlarda kazanabilmenin en büyük anahtarı bu bence.

Duran toplardan bu sene daha çok gol atmamız ve Prandelli'nin bu yönde çalışmalar yaptığını duymam. Duran toplar sayesinde şampiyon olmuştu geçen sene Fenerbahçe.

İlerideki pres gücü düşüklüğünden dolayı Prandelli'nin defansı çok çok öne çıkarmak istemesi sorunun çözümü için mantıklı bir düşünce. Takım rayına oturunca bu sistem çok işimize yarayacak. Ve Chedjou ile Semih ikilisi ikisi de hızlı stoperler(nispeten). H.Balta'yı da bu yüzden kullanmadığını düşünüyorum.

Ve biraz da şans yanımızda olursa bu sene şampiyon olacağız. Sadece biraz zaman. Ama bu sene Avrupa'yı harbiden unutun
    Ben bunlarin sadece bazilarini görüyorum. İnşallah diyeyim ne diyeyim

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by lionelforlan View Post
    furkani kayseriden beri takip ederim iyi bir kumasi var karabuktedede cok iyiydi... suanki selcuktan kotumu oynar ? hayir.. daha iyi oynar bu cocuga yeterki sans verilsin...

Selcuk cemali emre furkan yekta umut kagit üzerinde hep ayni tarz futbolcular bana kalırsa kadro planlamasindaki fatal error

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla şu takımda olmaması gereken isimler şunlardır;

Eray İşcan,Gökhan Zan,Hakan Balta,Veysel Sarı,Aydın Yılmaz,Selçuk İnan,Umut Bulut ve Burak Yılmaz.

Onların yanında teknik direktörün seçimine göre;

Telles,Furkan,Yasin,Yekta ve Umut Gündoğan'da gönderilebilir.

Yani şu kadroda adam akıllı,genç ve gelecek vaad eden oyuncular şu kadar;

Muslera,Alperen Uysal,Sinan,Semih,Emre Can Coşkun,Tarık Çamdal,Aurelien Chedjou,Koray Günter,Melo,Hamit,Dzemaili,Sneijder,Bruma,Sinan Gümüş,Olcan Adın,Emre Çolak,Birhan Vatansever,Goran Pandev.

Kalınla belirttiğim oyuncularda ne olacağı belli olmayan,gelecek vaad eden diyebileceğimiz oyuncular.Yani bana göre takımda 13 tane doğru düzgün oyuncu var,kadromuz da ki oyuncu sayısı ise 32

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Sağ kanattan gelemiyoruz, göbekten hücum edemiyoruz, topu ileriye uzun oynayıp forvetin top saklamasıyla takımı hücuma taşıması söz konusu değil, adam eksiltemiyoruz.

Koskoca GS takımı Tarık'ın bindirmelerine, Melo-Ched'in topu ileriye taşımalarına, Olcan'ın içeri kat edişlerine ve Sneijder'in bireysel becerisine kalmış durumda. Oyun anlamında en son ne zaman bu kadar çaresiz kaldığımızı hatırlamıyorum.

Sol bek (Tarık sağda daha iyi oynar), orta saha ve forvet pozisyonlarından ciddi şekilde katkı almamız gerekiyor artık, bu transferle mi olur takım içi mi olur o bizim işimiz değil ama çözüm üretilmezse bu futbolu izlemeye devam.

Muslera-Telles-Ched-Semih-Tarık-Melo-Emre-Olcan-Wes-Hamit-Umut

veya

Muslera-Telles-Ched-Semih-Tarık-Melo-Selçuk-Olcan-Wes-Emre-Umut

Şu kadroyu bir denemiyor.
    Last edited by E.Cartman : 20.Ekim.2014 at 12:47

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umut iş yapamaz yahu anlamıyorsunuz,tek forvet olarak Umut Bulut Burak Yılmaz'ın yarısı bile olamaz.Yahu inanılır gibi değil neyine göre Umut'u yazıyorsunuz hala inanılır gibi değil.Gol mü atacak ? Bir bakın Ocak 2013'ten beri kaç gol atmış.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Matematiksel olarak herhangi birisinin, futbolcu olmasına bile gerek yok, Burak Yılmaz'In yarısı bile etmemesi mümkün değildir çünkü Burak tek forvet olarak 0, hatta eksilerde çünkü umut verici atakları bile ofsaytla, faulle bozuyor sağolsun.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bence ne Umut ne de Burak,bunları göndereceksin,Pandev'le de sözleşme uzatmayacaksın.Orada sözleşmesi biten bir Huntelaar var,al iki Hollandalı ligi sallasın.

pandev'i tek forvet koy. burak'tan da umut'dan da daha iyi santraforluk yapar.

gol mol atmaları geçtim bakın. santraforluk yapmak.

fener'de emenike'nin yapamadığı fakat kuyt geçince onun yaptığı şey.

santraforluk

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Telles gitsin diyenleri anlamıyorum bu adama biz öyle veya böyle 6 m € luk bi yatırım yaptık ki ilk senesinde bana göre çok çok iyiydi ofansif anlamda defansif anlamda da öyle berbat oynadığı maç yoktur bu sene evet kötü ama bu antranörle alakalı bi durum bence hem yatırım yaptığınız oyuncuyu 2-3 maç kötü oynadı diye gönderceksek işimiz var ben telleste büyük bi potansiyel olduğunu düşünüyorum bruma ve telles iyi bi antranörle iyi bi ligte (yabancı sınırının olmadığı , kendilerini geliştirebilcekleri bi lig ) oynasın eminim ikiside potansiyellerine tam anlamıyla ulaşamasalar bile türkiye ligi için çok üst düzey oyuncu olabilcek kapasitedeler

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Emenike Burak'tan bir tık daha iyi. Adamın en azından pozisyon bilgisi var, ofsayta kolay kolay yakalanmıyor, çok daha güçlü ve dayanıklı ve koşuları daha iyi, faul de yapmıyor, sayarken baktım da iki-üç gömlek üstünmüş aslında. Onun da karar verme problemleri var ama Emenike çok daha iyi santrfor, Kuyt şu haliyle yanına yaklaşamaz onun bakmayın siz.

Burak kötü futbolcu, gününde ve moralli olursa iyi bitirici, moralsiz olursa bitiriciliği de kötü, Furkan Aldemir'i tercih ederim çok açık konuşayım.

Daha takımın moralini aşağı çekmesini söylemiyorum bile.

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Emenike Burak'tan bir tık daha iyi. Adamın en azından pozisyon bilgisi var, ofsayta kolay kolay yakalanmıyor, çok daha güçlü ve dayanıklı ve koşuları daha iyi, faul de yapmıyor, sayarken baktım da iki-üç gömlek üstünmüş aslında. Onun da karar verme problemleri var ama Emenike çok daha iyi santrfor, Kuyt şu haliyle yanına yaklaşamaz onun bakmayın siz.

Burak kötü futbolcu, gününde ve moralli olursa iyi bitirici, moralsiz olursa bitiriciliği de kötü, Furkan Aldemir'i tercih ederim çok açık konuşayım.

Daha takımın moralini aşağı çekmesini söylemiyorum bile.
    abi olay iyi futbolcu kötü futbolcu değil.

santraforun takıma olan katkısı. emenike olsun burak olsun daha da çok var bu tarz adam bu adamlar set oyununda ortada takılırlar yapabilecekleri bir şey yok çünkü set oyunundaki santrafor popoyu dayıyacak stoperlere alacak verecek araya oynayacak gerekirse. bu teknik özellikler bu adamlarda yok. bunun yanı sıra takım cıkamadığı zaman havadan oynarsın iyi bir hedef santrafor bu topları sana indirir sağa sola indirir. işte bu saydıklarımın hepsini kuyt yapıyor. yemişim hızını gücünü. biz kontra atak takımı değiliz ki. fener de değil. o yüzdenki emenike'den daha kötü bir futbolcu olan webo oynadığı zaman fener takımı bir anda 2 gömlek atlıyor seviye olarak.,
    ama bizim bir webo'muz bile yok.

pandev var. bak samimi söylüyorum daha az gol atar belki ama en azından futbol zekası ve tekniği ile set hücumunu kıvırır. sneijder daha çok atar, olcan atar, bruma atar, hamit atar.
    ki zaten ideali bu. bir oyuncu 40 gol atacağına 4 oyuncu 10'ar gol attığı zaman şampiyon oluyorsun. çünkü her oyuncunun skora bir yerden katkısı oluyor. bir oyuncuna önlem alsalar öbürü çıkıyor.
    en basitinden bizde şu an semih şentürk olsa burak'ı da umut'u da hiç aramayız. bitik semih ya.
    en en en kötü. sneijder sahte dokuz oynar. gerçi sneijder bu takımda her yerde oynar, fener'de de her yerde oynar adam bizim ligin üzerinde bir topçu zaten.

burak gibi emenike ile de oynayabileceğin tek oyun kontratak savunma arkasına uzun. başka yapabileceğin bir şey yok.
    fener emre çıkana kadar o kadar top cevirdi ama hep boşa çevirdi. webo olsaydı daha tehlikeli olurdu o top cevirmeler.

biz de öyle. fb 10 kişi kalınca top cevirdik. selcuk sneijder veysel chedjou ekseninde gitti geldi. tehlike yok. en sonunda sneijder dayanamadı vurdu yani olay bu.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

@cureshot david villa santroforluk derken duvar olmayi pas istasyonu olup top dağıtmayi kastediyor ki hakli da.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Ben Webo'ya girmedim zaten, Fener kadrosundaki en iyi santrfor tabii ki o.

Pandev'e de girmedim, oynasın oynasın da yabancı var işte.

Emenike-Burak-Kuyt'u değerlendirdim sadece. Sırf pas istasyonu olsun diye Emenike'nin yerine Kuyt'u oynatmam ben.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla Bruma'yı ne kadar sevsemde şu durumda 5. yabancı Pandev olmalı ki o sevdiğim Bruma bile 5 yabancı arasında değil.Son kararım şu olur benim;

Nando-Hamit,Semih,Chedjou,Tarık-Melo,Furkan-Olcan,Sneijder,Emre-Pandev

Yedekler: Sinan,Koray,Telles,Veysel,Burak,Bruma,Dzemaili

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    Ben Webo'ya girmedim zaten, Fener kadrosundaki en iyi santrfor tabii ki o.

Pandev'e de girmedim, oynasın oynasın da yabancı var işte.

Emenike-Burak-Kuyt'u değerlendirdim sadece. Sırf pas istasyonu olsun diye Emenike'nin yerine Kuyt'u oynatmam ben.
    valla abi tercih meselesi. belki de sen haklısındır.

ama ben olsam webo yoksa kuyt'ı oynatırım emenike'yi de sagda oynatırım açıkcası.

bizde de benzer şekilde burak'ı sag kanatta oynatırım sadece, asla santrafora koymam. pandev'i koyarım daha iyi.

bu yanılgıya düşmüştüm mancini burak'ı sag kanat oynatırken, ben de başlarda çok eleştirdim sonradan gördüm ki (özellikle stadta maç izlediğim zaman) mancini gerçekten formulu bulmuştu.

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

valla abi tercih meselesi. belki de sen haklısındır.

ama ben olsam webo yoksa kuyt'ı oynatırım emenike'yi de sagda oynatırım açıkcası.

bizde de benzer şekilde burak'ı sag kanatta oynatırım sadece, asla santrafora koymam. pandev'i koyarım daha iyi.

bu yanılgıya düşmüştüm mancini burak'ı sag kanat oynatırken, ben de başlarda çok eleştirdim sonradan gördüm ki (özellikle stadta maç izlediğim zaman) mancini gerçekten formulu bulmuştu.
    Adamın dribbling yeteneği olmadığından orada da çekilmiyordu bence. Bir de nazlı gelin olduğu için forvet oynamayınca küsüyor paşam. Ben Burak'ın kesinlikle oynatılmaması taraftarıyım.

Kuyt-Emenike'ye gelince iç sahada belki Kuyt takımı daha ileriye taşıyabilir bir iki maçta ama yaşı gereğince sürekli santrfor oynatılamaz bence. Taktiksel olarak belli maçlarda kullanabilirsin ama futbolcu özü olarak Kuyt'un santrforluğa Emenike'den daha yatkın olduğu bir gerçek.

@cureshot

abi konudan uzaklaşacağım ama yaşı gereği sürekli santrafor oynatılmaz cümlene takıldım açıkcası.

şu an avatar'ında bulunan arkadaş kaç yaşında ve şu an roma'da genelde hangi pozisyonda nasıl oynuyor ? roma nasıl oynuyor ?

ama o totti deme abi kuyt da oynar. drogba da oynardı, oynadı da. bence yaş bazı futbolcular için sadece boş bir istatistik.

Mesaj Yetkileri