Ah Engin ah. Kendi kendini bitirdin sen bu saatten sonra dönsen de yol olmaz senden artık.
Ah Engin ah. Kendi kendini bitirdin sen bu saatten sonra dönsen de yol olmaz senden artık.
Galatasaray kisa zamanda Prandelli ile yollarini ayirip, bazi kesimlerden gelen tepkilere aldirmadanda Ersun Yanal ile anlasmali.
34 yaşındaki sebastian kehl 12.27 km koşarken, Xelcuk 10.81 km koşuyor. Sanırım sorunu ve çözümü gördünüz.
Galatasaraylılar bana kızmasın ama sizin acilen yeni bir başkan ve teknik direktöre ihtiyacınız var. Her ikiside birbirinden vizyonsuz. Ünal Aysal iş yapıyormuş gibi görünüp de aslında kulübü batağa götüren bir adam. Her şey para değil, her şey transfer değil. Bizim 2 seneki beter halimize dönecek GS'nin finansı. Hatta şimdiki halimizde iyi sayılmaz ya neyse.
FM Gazetesi
Şu takımda net olarak Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kesik yemesi gerekiyor.Hatta gönderilmeleri gerekiyor.
Forvete ihtiyaç mı var ? Hepsi çöp,Pandev yabancı sınırına takılmasa oynatırım ben ama o da fiziksel olarak kötü durumda,takıma alışamamış,yeteri kadar süre alamıyor.Eksisi çok yani.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Oooo 4-6-0![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Ulan zaten Umut gayet Sneijder'in seveceği tarzda hem sürekli koşu yapan hem duvar olabilen, sırtı dönük oynayabilen ve top indirebilen forvet. Türkiye maçlarında gördük bunu. Burak bu kadar imtiyazlı ama Umut'u niye gören yok? Burak bu sene 35 maç oynasın penaltısız 10 gol atamaz. Umut Bulut hem 10 golden fazla atar, hem attırır, hem de takımın siğer oyuncularının da gol atmasını sağlar, Olcan ve Sneijder gibi.
Umut Bulut kafayla ve ayağıyla tiklemekten başka gol mol atamaz.Yıllardır izlediğimiz Umut'u başka bir futbolcuymuş gibi anlatıyorsunuz.
Umut pres yapar,hatalı pas yapar,son tercihleri hep hatalıdır.Şut çekebildi mi etkilidir ama sert ve dik gider vurduğu toplar.
umut mu sırtı dönük oynayabiliyor ?
10 metre mesafede isabetli pas atamayan adam mı duvar olacak ?
olmaz abi o iş yatar![]()
İtalyan bozuntusu 3-5-2 terk olduğundan boşuna yormayalım kendimizi ,bildiğini yapmaya devam eder
steam : aytekin79
Umut Bulut'u savunmayın artık bu adamın yapabildiği tek şey top rakipteyken pres yapmak başka hiç bir şeyi yok.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Oyuncuları bırakın yahu şu hoca 4. yıldızı alsak bile gitmeli. Bu kadar rezillik yeter. Dursun başkan gelirse iyi şeyler olabilir 2015'te Aysal dönebilir yeniden. O dönmese bile Ali Dürüst başkan olabilir diye düşünüyorum ben. Alp Yalman başkan olursa iyi şeyler beklemiyor bizleri onu da söylemeden geçmemek lazım.
Dursun Bey gelirse aynı şekilde devam edilir, Alp Bey gelirse hocayı kısa süre içinde gönderir ve riskli hamleler yapar gibi geliyor dışardan bakınca bana. O yüzden Dursun Bey kazansın.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Dursun kim yahu![]()
Dursun değil Duygun bu arada![]()
La neden bozuyosunuz ?
Sabahtan beri yarıldım burada belki birileri daha düşer tuzağa diye yazmıyorum.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Twitter'da ersun yanal dedikodusu iyice yayılmış. Hadi bakalım.
Hemen her yerde Ersun-GS ilişkisi konuşuluyor. Son açıklamasında bu sezon bir takım çalıştırmayacağım demişti ama GS'ı reddetmez teklif giderse. Belki sezon sonu beklenir bu değişiklik için.
Dünkü basın toplantısında çok büyütecek bir durum yok. Hocaya ne dendiyse onu söylemiş. Burada hesabı vermesi gereken hoca değil Aysal bana göre. Sezon başında 4. yıldız için törenler vs yaptırıp sonrasında olmazsa dünyanın sonu değil diyende kendisi. Kattığı her şeyi gider ayak aldı GS'dan, görünen durum bu. Çilekler havada uçuyordu bir dönem, şimdi eldeki çilekler çürümüş görünüyor. Paralarda uçtu.
Ersun Yanal'ın fanatik derece de Fenerabahçeli olduğunu düşünüyorum,o yüzden bizi çalıştırmayı kabul etmeyecektir ve açıkçası takıma iyi geleceğini bile bile o kadar laf söyledikten sonra gelip Galatasaray'ı çalıştırmasını istemem
Eğer gelirse ve başarılı olursa bütün bayanlar feda olsun onaAçık kapıda bırakalım değil mi ?
![]()
Duygun diye isim mi olur yahu vallahi o adamı bildim bileli Dursun diyorum kafa gitmiş.Bu arada Ersun Yanal gelirse şampiyon oluruz net. Güzel intikam alır Aziz Yıldırım'dan.
![]()
ersun yanal gelmesin mumkunse....
Sinan Yılmaz @sinanyyilmaz · 4 sa. 4 saat önce
Galatasaray'ın doymuş, yaşlanmış, hareketsiz bir kadrosu vardı. Genç ve dinamizm getirecek, açlık katacak hamleler lazımdı. Göremediler.
Mancini bu eksiği görmüştü. Muhtemelen takımı gençleştirecek ve bazı oyuncuları kesecekti. Onu gönderip Selçuk'la 5 yıllık imzaladılar.
Duyduğuma göre Mancini geçen sene Selçuk'u kesmek istemişti ama yönetim izin vermedi. Planlar böyle çakışınca da Mancini güle güle dedi
yazıklar olsun böyle bişey varsa manciniyi gelmeden önce istemiyodum evet ama gitmesinide asla istemiyodum ne yapıp edip gönderdiler lucescuda ortada bırakınca böle prandelli gibi köy ağalarına kaldık yazıklar olsun böyle planlamaya
Bruma portekiz basınına konuşmuş, galatasarayda mutsuz olduğunu ve gitmek istediğini söylemiş.
Ben kesinlikle ersun yanal'ı istemem. başarılı olacaksa bile istemem... Tugay Kerimoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzalansın ve sabır gösterelim.Kendi camiamızdan ve hırs ile profesyonelliği bir arada bulundurabilecek tarzda bir teknik adam lazım.... Tugay'a 3 sene şans tanınsa bence başarılı olur... En azından ŞL'de 4 yedikten sonra çıkıp bizim amacımız lig şampiyonluğu demez!!!!
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Abi Bruma, mevcut Galatasaray kadrosunda nasıl oynayamaz. 10 milyona bonservisinin bir kısmı alınmış bir potansiyelden bahsediyoruz. Sakatlandığı dönem dışında sürekli oynamalıydı ama oynatmadılar. Değerini düşürüyorlar durduk yere. Gitmek istediğini söylemiş mi bilmiyorum da oynamam lazım diye bir demecini gördüm. Adam haklı.
Sabahtan beri şu capse gülüyorum ya
![]()
Screw you guys, I'm goin' home