Sayfa 547 / 578 İlkİlk ... 47447497537545546547548549557 ... SonSon
16,381 ile 16,410 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ah Engin ah. Kendi kendini bitirdin sen bu saatten sonra dönsen de yol olmaz senden artık.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasaray kisa zamanda Prandelli ile yollarini ayirip, bazi kesimlerden gelen tepkilere aldirmadanda Ersun Yanal ile anlasmali.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

34 yaşındaki sebastian kehl 12.27 km koşarken, Xelcuk 10.81 km koşuyor. Sanırım sorunu ve çözümü gördünüz.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Galatasaray kisa zamanda Prandelli ile yollarini ayirip, bazi kesimlerden gelen tepkilere aldirmadanda Ersun Yanal ile anlasmali.
    Muhteşem olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaraylılar bana kızmasın ama sizin acilen yeni bir başkan ve teknik direktöre ihtiyacınız var. Her ikiside birbirinden vizyonsuz. Ünal Aysal iş yapıyormuş gibi görünüp de aslında kulübü batağa götüren bir adam. Her şey para değil, her şey transfer değil. Bizim 2 seneki beter halimize dönecek GS'nin finansı. Hatta şimdiki halimizde iyi sayılmaz ya neyse.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Şu takımda net olarak Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın kesik yemesi gerekiyor.Hatta gönderilmeleri gerekiyor.

Forvete ihtiyaç mı var ? Hepsi çöp,Pandev yabancı sınırına takılmasa oynatırım ben ama o da fiziksel olarak kötü durumda,takıma alışamamış,yeteri kadar süre alamıyor.Eksisi çok yani.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Oooo 4-6-0
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Oooo 4-6-0
    Olum ne yapayım ya seçenek mi var ? Bana göre var gerçi ama Prandelli değil hiç bir teknik direktör Umut,Burak ve Pandev varken Sinan Gümüş'ü forvette oynatmaz.Pardon,Mancini hariç,onu da küstürüp kaçırmıştık.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ulan zaten Umut gayet Sneijder'in seveceği tarzda hem sürekli koşu yapan hem duvar olabilen, sırtı dönük oynayabilen ve top indirebilen forvet. Türkiye maçlarında gördük bunu. Burak bu kadar imtiyazlı ama Umut'u niye gören yok? Burak bu sene 35 maç oynasın penaltısız 10 gol atamaz. Umut Bulut hem 10 golden fazla atar, hem attırır, hem de takımın siğer oyuncularının da gol atmasını sağlar, Olcan ve Sneijder gibi.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Umut Bulut kafayla ve ayağıyla tiklemekten başka gol mol atamaz.Yıllardır izlediğimiz Umut'u başka bir futbolcuymuş gibi anlatıyorsunuz.

Umut pres yapar,hatalı pas yapar,son tercihleri hep hatalıdır.Şut çekebildi mi etkilidir ama sert ve dik gider vurduğu toplar.

umut mu sırtı dönük oynayabiliyor ?
    10 metre mesafede isabetli pas atamayan adam mı duvar olacak ?
    olmaz abi o iş yatar

Nesil
    2006
    Yer
    06

İtalyan bozuntusu 3-5-2 terk olduğundan boşuna yormayalım kendimizi ,bildiğini yapmaya devam eder

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    umut mu sırtı dönük oynayabiliyor ?
    10 metre mesafede isabetli pas atamayan adam mı duvar olacak ?
    olmaz abi o iş yatar
    Herhalde Drogba performansı beklemeyin sadece Burak'in takıma katkısı 10 üzerinden -10 ise Umut 4luk falan katkı sağlar.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Umut Bulut'u savunmayın artık bu adamın yapabildiği tek şey top rakipteyken pres yapmak başka hiç bir şeyi yok.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Oyuncuları bırakın yahu şu hoca 4. yıldızı alsak bile gitmeli. Bu kadar rezillik yeter. Dursun başkan gelirse iyi şeyler olabilir 2015'te Aysal dönebilir yeniden. O dönmese bile Ali Dürüst başkan olabilir diye düşünüyorum ben. Alp Yalman başkan olursa iyi şeyler beklemiyor bizleri onu da söylemeden geçmemek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Dursun Bey gelirse aynı şekilde devam edilir, Alp Bey gelirse hocayı kısa süre içinde gönderir ve riskli hamleler yapar gibi geliyor dışardan bakınca bana. O yüzden Dursun Bey kazansın.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Dursun kim yahu

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Dursun değil Duygun bu arada

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

La neden bozuyosunuz ?

Sabahtan beri yarıldım burada belki birileri daha düşer tuzağa diye yazmıyorum.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Twitter'da ersun yanal dedikodusu iyice yayılmış. Hadi bakalım.

Hemen her yerde Ersun-GS ilişkisi konuşuluyor. Son açıklamasında bu sezon bir takım çalıştırmayacağım demişti ama GS'ı reddetmez teklif giderse. Belki sezon sonu beklenir bu değişiklik için.

Dünkü basın toplantısında çok büyütecek bir durum yok. Hocaya ne dendiyse onu söylemiş. Burada hesabı vermesi gereken hoca değil Aysal bana göre. Sezon başında 4. yıldız için törenler vs yaptırıp sonrasında olmazsa dünyanın sonu değil diyende kendisi. Kattığı her şeyi gider ayak aldı GS'dan, görünen durum bu. Çilekler havada uçuyordu bir dönem, şimdi eldeki çilekler çürümüş görünüyor. Paralarda uçtu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ersun Yanal'ın fanatik derece de Fenerabahçeli olduğunu düşünüyorum,o yüzden bizi çalıştırmayı kabul etmeyecektir ve açıkçası takıma iyi geleceğini bile bile o kadar laf söyledikten sonra gelip Galatasaray'ı çalıştırmasını istemem

Eğer gelirse ve başarılı olursa bütün bayanlar feda olsun ona Açık kapıda bırakalım değil mi ?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Duygun diye isim mi olur yahu vallahi o adamı bildim bileli Dursun diyorum kafa gitmiş. Bu arada Ersun Yanal gelirse şampiyon oluruz net. Güzel intikam alır Aziz Yıldırım'dan.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ersun yanal gelmesin mumkunse....

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ersun Yanal'ın fanatik derece de Fenerabahçeli olduğunu düşünüyorum,o yüzden bizi çalıştırmayı kabul etmeyecektir ve açıkçası takıma iyi geleceğini bile bile o kadar laf söyledikten sonra gelip Galatasaray'ı çalıştırmasını istemem

Eğer gelirse ve başarılı olursa bütün bayanlar feda olsun ona Açık kapıda bırakalım değil mi ?
    Cilek ayarlariz ona sıkıntı yapmasin

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Sinan Yılmaz @sinanyyilmaz · 4 sa. 4 saat önce
    Galatasaray'ın doymuş, yaşlanmış, hareketsiz bir kadrosu vardı. Genç ve dinamizm getirecek, açlık katacak hamleler lazımdı. Göremediler.
    Mancini bu eksiği görmüştü. Muhtemelen takımı gençleştirecek ve bazı oyuncuları kesecekti. Onu gönderip Selçuk'la 5 yıllık imzaladılar.
    Duyduğuma göre Mancini geçen sene Selçuk'u kesmek istemişti ama yönetim izin vermedi. Planlar böyle çakışınca da Mancini güle güle dedi

yazıklar olsun böyle bişey varsa manciniyi gelmeden önce istemiyodum evet ama gitmesinide asla istemiyodum ne yapıp edip gönderdiler lucescuda ortada bırakınca böle prandelli gibi köy ağalarına kaldık yazıklar olsun böyle planlamaya

Bruma portekiz basınına konuşmuş, galatasarayda mutsuz olduğunu ve gitmek istediğini söylemiş.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Ben kesinlikle ersun yanal'ı istemem. başarılı olacaksa bile istemem... Tugay Kerimoğlu ile 5 yıllık sözleşme imzalansın ve sabır gösterelim.Kendi camiamızdan ve hırs ile profesyonelliği bir arada bulundurabilecek tarzda bir teknik adam lazım.... Tugay'a 3 sene şans tanınsa bence başarılı olur... En azından ŞL'de 4 yedikten sonra çıkıp bizim amacımız lig şampiyonluğu demez!!!!
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Bruma portekiz basınına konuşmuş, galatasarayda mutsuz olduğunu ve gitmek istediğini söylemiş.
    Abi Bruma, mevcut Galatasaray kadrosunda nasıl oynayamaz. 10 milyona bonservisinin bir kısmı alınmış bir potansiyelden bahsediyoruz. Sakatlandığı dönem dışında sürekli oynamalıydı ama oynatmadılar. Değerini düşürüyorlar durduk yere. Gitmek istediğini söylemiş mi bilmiyorum da oynamam lazım diye bir demecini gördüm. Adam haklı.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sabahtan beri şu capse gülüyorum ya

Screw you guys, I'm goin' home

Mesaj Yetkileri