Tamam para yok da bari kazandırdığıma bulaşmayın ya20 milyona satsam 2 milyon mu bırakacaksınz, yuh be
![]()
Tamam para yok da bari kazandırdığıma bulaşmayın ya20 milyona satsam 2 milyon mu bırakacaksınz, yuh be
![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Şu an sezon başındayım kadromda tam 8 sakat futbolcu var.
BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !
80 TL fazla bu oyuna, edecegi bence daha az. Alanlara hayirli olsun tabi ama heyecanla yanlis seyler yazmayalim. Her yeni oyun guzeldir ama elestirel bakmak lazim. Mac motoru ile ilgili detayli bir sey yazan yok mesela. Eminim cok hata vardir.
2014'te 1 senede aldığım toplam Crash Dumps hatasını 2015'te 2 günde aldım.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
valla az önce beşiktaş ile kariyer açtım, bir pozisyonda gol oldu kaleci topla içeri girdi oyun devam etti. şutlar ve oyuncu hareketleri çok saçma olmuş. görsele verecekleri önemi gerçekliğe verseler daha iyi olurdu. birde ilk lig maçına başlayacağım zaman oyuncular ısınıyor filan dedi sonra hata verdi attı oyundan.
Mac' de başka hata alan var mı ?
Oyuna update geldi
15.0.2 oldu sürüm bende
Fenerbahçe şampiyon olsa bile Avrupaya katılamıyor ilgili arkadaşlara,Fenerbahçe kariyeri yapan kişilere duyururum.![]()
15.0.2 çıktı![]()
Merhaba Arkadaşlar ;
Dürüst olmak gerekirse hayatımda ilk kez bir orjinal oyun aldım. Beta sürümün çıkmasıyla FB ile bir kariyere başladım. Başlıca gözüme çarpan Maç esnasındaki Stadyum olayı beni çok etkiledi. Spiker anlatımında Türkçe çeviride hala İngilizce kelimeler var tam sürümle birlikte bu sorunun ortadan kalkıcağını düşünüyorum.
Pclerimin özellikleri güzel olmasına rağmen maç motorunda ara ara donukluk var.
Ayrıca Ozan Tufan'a gelen talepleri sizlerinde görmesini isterim.
Pek araştırmadım açıkçası ama bu oyuncu özelliklerin de gelecek yıllarda oyuncu gelişimine göre gösterilen 2.özellik kısmını kaldırma var mı ? ( Bitiricilik 13-17 şeklinde)
Fm 2014 te dikine pas, yüksek tempo ve kanatlarda iki tane içe kat eden oyuncu kullanarak maç başına 4-5 tane mutlak gol şansı ortalaması yakalıyorduk ama bu oyunda biraz sıkıntılı olacak bu iş sanırım.
Oyunda "İş durumu" sayfasını göremiyorum. Yani boştaki takımları görmek istiyorum. Bulabilen var mı o sayfayı ?
steam : aytekin79
Maalesef 2 gündür fırsat bulup oynayamadım betayı..
Acaba maç motoru ne alemde?
Özellikle direkten dönen toplar, mutlak pozisyonların gole dönüşme oranı, savunma yapabilme ve beklerle kanatların ceza sahasına girince saçmalaması ne alemde
oyunu açarken oyuncu özelliklerini gizle dedim. Ne yapcam şimdi? Amma da zor olmuş böyle be![]()
turksportal...
Geçen yılki forma ve logoları atıp deneyen oldu mu?
maç motorunun göze çarpan hataları
bence oyuncuların hareketleri veya pas veriş tarzları falan hata değil görsellikle ilgili bir sıkıntı sadece..
fm 14'ten aşina olduğumuz direkten dönme veya tek pozisyon gelip gol atıp gitme gibi bir durumla karşılaşmadım..
ancak açılan ortaların bir şekilde kalecinin üzerine gitme durumu var..
topa sahip olmak son derece zor.. gerçi oynadığım takım hoffenheim ancak evimde nispeten güçsüz takımlara karşı bile topa sahip olmakta zorlanıyorum.. eski taktik mekanikleri pek sökmedi
bir diğer gözüme çarpan nokta ise sarı kartlı oyuncular eski serideki gibi zart diye atılmıyor.. bunda bir geliştirme yaptılarsa çok hoşuma gitti açıkçası.. Çünkü 2014'te 22 oyuncudan tek sarı kartı olan oyuncum %80 atılıyordu..
Penaltıyı üstten aut'a atan oyuncu gördüm..
stoperlerin arkasına top atılırken stoper mal gibi beklemiyor.. genel itibariyle ortadan top geçmiyor zaten..
Kendi kalesine gol sayısı acayip artmış durumda..
Oyundaki şut sayısı bana fazla geldi biraz..
Taç atışlarını 50 küsür metre atabiliyor bazı oyuncular bana göre saçma..
Dikine pas ile oynamayı görsel olarak izlemek çok güzel olmuş ki bence maç motorunun en başarılı yönü..
Ayrıca yine dikine pas ile alakalı kanattaki oyuncu topu aldığında daha boş olan veya yanında koşan bir oyuncu varsa pas atıyor.. Bu da çok güzel bir durum bence..
kabaca mutlak pozisyonların gole dönüşme oranı 5'te 1 veya 6'da 1 gibi eğer kaliteli bir forvetiniz yoksa..
Kısacası FM14'ün maç motoru 3 yıldız alsaydı FM15'in maç motoru 4 yıldız alırdı diyebilirim..
Ek olarak savunma yapmayı sormuşsun onu da cevaplayayım..
Pres seçeneklerinin 4'e çıkması ve kenardan seslenebilme sayesinde gayet güzel savunma yapılabiliyor.. En azından Hoffenheim ile Bayern karşısında 1 puanı böyle almıştım![]()
3 büyükler haricinde ligte sürpriz bir çıkış yapan takımlar var mı? Yoksa dengeli mi gidiyor lig? Mesela Akhisar nasıl oyunda
bu oyuncu temsilcilerini kovdurabiliyormuyuz ya bulamadım bılen varsa bı el atıversın
oyunun ana menü arayüzünün tema rengi iğrenç hiç beğenmedim , bir managerlik oyunu için böyle kötü bir taktik motoru olurmu yahu ne zaman geliştirmeyi düşünecekler bu taktik motorunu :/ maç motoru gayet güzel kenardan seslenmeler ve maç sonucundaki maç verileri kısmında yer alan toplam kaç pas yaptığımızı gösteren çizelgeyi koymaları iyi olmuş birde oyuncu arama kısmında bulunan filtreden oyuncunun hangi ayak kullandığını seçebiliyoruz artık betadaki tema düzenlenecek galiba bayağı bir sıkıntılar var ayrıca çokta karışık nasıl alışacağız buna :s pek bir reform niteliği taşıyacak yenilik yok oyunda geçen seriyi derleyip önümüze sunmuşlarimkanı olanlar 80 tl sine kıyıp alsınlar derim sonuçta bir emek var ortada değer yani
Topun fiziğini beğendim ama, topun kendisi hiç iyi olmamış özellikle top kale ağzında iken gol olup olmadığını yazılardan takip ediyorum. Kesinlikle bu soruna el atmaları gerek.
Maç motorunda görsel açıdan bazı sorunlar var ama pasların görüntüsü hoş olmuş. Mesela Melo'nun gerçekte sağa, sola attığı uzun pasları oyunda da görüyoruz gayet hoş.
Bazı golleri yukarıda arkadaşın dediği anlamakta zorluk çekiyoruz ama düzelecektir.
Her sene olduğu gibi bu oyununda ilk çıkış taktiği kanat+bekleri kullanma ve orta gol..
Gol kaçırma çok oluyor. Kaleci ile karşı karşıya taca giden vuruşlar oluyor. Bunlar sinir bozuyor..
Benim içim en önemli nokta maç oynanırken CapsLk+Alt tuşu ile başka sekmeye geçince maç devam etmiyor. Bu kötü olmuş ben bazı maçları nette gezinirken arka planda oynatmayı seviyordum şimdi hepsini mecbur izlemek zorundayız sanırım. Çözümü var mıdır?