Sayfa 9 / 64 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon
241 ile 270 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tamam para yok da bari kazandırdığıma bulaşmayın ya 20 milyona satsam 2 milyon mu bırakacaksınz, yuh be

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Tamam para yok da bari kazandırdığıma bulaşmayın ya 20 milyona satsam 2 milyon mu bırakacaksınz, yuh be

Acaba her takımda oluyor mu bu,Denizlispor ile oynarken de başıma geldi.

Gerçekçi değil oyun. Denizlide bu oran %0.
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

3. Default

Şu an sezon başındayım kadromda tam 8 sakat futbolcu var.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

80 TL fazla bu oyuna, edecegi bence daha az. Alanlara hayirli olsun tabi ama heyecanla yanlis seyler yazmayalim. Her yeni oyun guzeldir ama elestirel bakmak lazim. Mac motoru ile ilgili detayli bir sey yazan yok mesela. Eminim cok hata vardir.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    80 TL fazla bu oyuna, edecegi bence daha az. Alanlara hayirli olsun tabi ama heyecanla yanlis seyler yazmayalim. Her yeni oyun guzeldir ama elestirel bakmak lazim. Mac motoru ile ilgili detayli bir sey yazan yok mesela. Eminim cok hata vardir.
    Ben de almadım..Demoyu deneyeceğim..Ama büyük ihtimalle şubatta alırım...

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Quote Originally Posted by DenizlispoR View Post
    Acaba her takımda oluyor mu bu,Denizlispor ile oynarken de başıma geldi.

Gerçekçi değil oyun. Denizlide bu oran %0.
    ben derby'nin bütün kaynaklarını kurutunca oranı %5'e düşürdüler.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

2014'te 1 senede aldığım toplam Crash Dumps hatasını 2015'te 2 günde aldım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by di canio View Post
    2014'te 1 senede aldığım toplam Crash Dumps hatasını 2015'te 2 günde aldım.
    Aynen abi,bende bende.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    ben derby'nin bütün kaynaklarını kurutunca oranı %5'e düşürdüler.
    Daha bütçeye dokunamamıştım bile.

Oyun biraz kolay sanki?
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Giresun / Bulancak

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Mac motoru ile ilgili detayli bir sey yazan yok mesela. Eminim cok hata vardir.
    valla az önce beşiktaş ile kariyer açtım, bir pozisyonda gol oldu kaleci topla içeri girdi oyun devam etti. şutlar ve oyuncu hareketleri çok saçma olmuş. görsele verecekleri önemi gerçekliğe verseler daha iyi olurdu. birde ilk lig maçına başlayacağım zaman oyuncular ısınıyor filan dedi sonra hata verdi attı oyundan.

Mac' de başka hata alan var mı ?

Oyuna update geldi

15.0.2 oldu sürüm bende

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Default Fenerbahçe'nin Avrupa Cezası

Fenerbahçe şampiyon olsa bile Avrupaya katılamıyor ilgili arkadaşlara,Fenerbahçe kariyeri yapan kişilere duyururum.

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

15.0.2 çıktı

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Nacizane Fm 2015 Değerlendirmem Ve Oyundan Görüntüler

Merhaba Arkadaşlar ;

Dürüst olmak gerekirse hayatımda ilk kez bir orjinal oyun aldım. Beta sürümün çıkmasıyla FB ile bir kariyere başladım. Başlıca gözüme çarpan Maç esnasındaki Stadyum olayı beni çok etkiledi. Spiker anlatımında Türkçe çeviride hala İngilizce kelimeler var tam sürümle birlikte bu sorunun ortadan kalkıcağını düşünüyorum.

Pclerimin özellikleri güzel olmasına rağmen maç motorunda ara ara donukluk var.

Ayrıca Ozan Tufan'a gelen talepleri sizlerinde görmesini isterim.

Pek araştırmadım açıkçası ama bu oyuncu özelliklerin de gelecek yıllarda oyuncu gelişimine göre gösterilen 2.özellik kısmını kaldırma var mı ? ( Bitiricilik 13-17 şeklinde)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Kerem-19 View Post
    Pek araştırmadım açıkçası ama bu oyuncu özelliklerin de gelecek yıllarda oyuncu gelişimine göre gösterilen 2.özellik kısmını kaldırma var mı ? ( Bitiricilik 13-17 şeklinde)
    O oyuncu gelişimine göre gösterilen özellik değil. Özelliğin tahmin aralığı. Gözlemciler tam izlemeden net sayı vermiyorlar artık. Sanırım oyunu kurarken "oyuncu özelliğini gizleme" seçeneğini aktifleştirirseniz kaldırabilirsiniz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

Fm 2014 te dikine pas, yüksek tempo ve kanatlarda iki tane içe kat eden oyuncu kullanarak maç başına 4-5 tane mutlak gol şansı ortalaması yakalıyorduk ama bu oyunda biraz sıkıntılı olacak bu iş sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Oyunda "İş durumu" sayfasını göremiyorum. Yani boştaki takımları görmek istiyorum. Bulabilen var mı o sayfayı ?

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Maalesef 2 gündür fırsat bulup oynayamadım betayı..
    Acaba maç motoru ne alemde?
    Özellikle direkten dönen toplar, mutlak pozisyonların gole dönüşme oranı, savunma yapabilme ve beklerle kanatların ceza sahasına girince saçmalaması ne alemde

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Oyunda "İş durumu" sayfasını göremiyorum. Yani boştaki takımları görmek istiyorum. Bulabilen var mı o sayfayı ?
    Sol menüdeki Kulüp Çalışanları sayfasında yer alıyor.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Kırıkkale

oyunu açarken oyuncu özelliklerini gizle dedim. Ne yapcam şimdi? Amma da zor olmuş böyle be
    turksportal...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Geçen yılki forma ve logoları atıp deneyen oldu mu?

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    O oyuncu gelişimine göre gösterilen özellik değil. Özelliğin tahmin aralığı. Gözlemciler tam izlemeden net sayı vermiyorlar artık. Sanırım oyunu kurarken "oyuncu özelliğini gizleme" seçeneğini aktifleştirirseniz kaldırabilirsiniz.
    Teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by serwan View Post
    Maalesef 2 gündür fırsat bulup oynayamadım betayı..
    Acaba maç motoru ne alemde?
    Özellikle direkten dönen toplar, mutlak pozisyonların gole dönüşme oranı, savunma yapabilme ve beklerle kanatların ceza sahasına girince saçmalaması ne alemde
    maç motorunun göze çarpan hataları

bence oyuncuların hareketleri veya pas veriş tarzları falan hata değil görsellikle ilgili bir sıkıntı sadece..

fm 14'ten aşina olduğumuz direkten dönme veya tek pozisyon gelip gol atıp gitme gibi bir durumla karşılaşmadım..

ancak açılan ortaların bir şekilde kalecinin üzerine gitme durumu var..

topa sahip olmak son derece zor.. gerçi oynadığım takım hoffenheim ancak evimde nispeten güçsüz takımlara karşı bile topa sahip olmakta zorlanıyorum.. eski taktik mekanikleri pek sökmedi

bir diğer gözüme çarpan nokta ise sarı kartlı oyuncular eski serideki gibi zart diye atılmıyor.. bunda bir geliştirme yaptılarsa çok hoşuma gitti açıkçası.. Çünkü 2014'te 22 oyuncudan tek sarı kartı olan oyuncum %80 atılıyordu..

Penaltıyı üstten aut'a atan oyuncu gördüm..

stoperlerin arkasına top atılırken stoper mal gibi beklemiyor.. genel itibariyle ortadan top geçmiyor zaten..

Kendi kalesine gol sayısı acayip artmış durumda..

Oyundaki şut sayısı bana fazla geldi biraz..

Taç atışlarını 50 küsür metre atabiliyor bazı oyuncular bana göre saçma..

Dikine pas ile oynamayı görsel olarak izlemek çok güzel olmuş ki bence maç motorunun en başarılı yönü..

Ayrıca yine dikine pas ile alakalı kanattaki oyuncu topu aldığında daha boş olan veya yanında koşan bir oyuncu varsa pas atıyor.. Bu da çok güzel bir durum bence..

kabaca mutlak pozisyonların gole dönüşme oranı 5'te 1 veya 6'da 1 gibi eğer kaliteli bir forvetiniz yoksa..

Kısacası FM14'ün maç motoru 3 yıldız alsaydı FM15'in maç motoru 4 yıldız alırdı diyebilirim..

Ek olarak savunma yapmayı sormuşsun onu da cevaplayayım..

Pres seçeneklerinin 4'e çıkması ve kenardan seslenebilme sayesinde gayet güzel savunma yapılabiliyor.. En azından Hoffenheim ile Bayern karşısında 1 puanı böyle almıştım

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

3 büyükler haricinde ligte sürpriz bir çıkış yapan takımlar var mı? Yoksa dengeli mi gidiyor lig? Mesela Akhisar nasıl oyunda

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu oyuncu temsilcilerini kovdurabiliyormuyuz ya bulamadım bılen varsa bı el atıversın

Nesil
    2011
    Yer
    istanbul

oyunun ana menü arayüzünün tema rengi iğrenç hiç beğenmedim , bir managerlik oyunu için böyle kötü bir taktik motoru olurmu yahu ne zaman geliştirmeyi düşünecekler bu taktik motorunu :/ maç motoru gayet güzel kenardan seslenmeler ve maç sonucundaki maç verileri kısmında yer alan toplam kaç pas yaptığımızı gösteren çizelgeyi koymaları iyi olmuş birde oyuncu arama kısmında bulunan filtreden oyuncunun hangi ayak kullandığını seçebiliyoruz artık betadaki tema düzenlenecek galiba bayağı bir sıkıntılar var ayrıca çokta karışık nasıl alışacağız buna :s pek bir reform niteliği taşıyacak yenilik yok oyunda geçen seriyi derleyip önümüze sunmuşlar imkanı olanlar 80 tl sine kıyıp alsınlar derim sonuçta bir emek var ortada değer yani

Topun fiziğini beğendim ama, topun kendisi hiç iyi olmamış özellikle top kale ağzında iken gol olup olmadığını yazılardan takip ediyorum. Kesinlikle bu soruna el atmaları gerek.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by perasis View Post
    3 büyükler haricinde ligte sürpriz bir çıkış yapan takımlar var mı? Yoksa dengeli mi gidiyor lig? Mesela Akhisar nasıl oyunda
    deplasmanda akhisara fb ile 5 attım antepe deplasmanda yenildim sanırım bu durumda dengesizlik var ya da oyun bana kıyak geçti

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Maç motorunda görsel açıdan bazı sorunlar var ama pasların görüntüsü hoş olmuş. Mesela Melo'nun gerçekte sağa, sola attığı uzun pasları oyunda da görüyoruz gayet hoş.

Bazı golleri yukarıda arkadaşın dediği anlamakta zorluk çekiyoruz ama düzelecektir.

Her sene olduğu gibi bu oyununda ilk çıkış taktiği kanat+bekleri kullanma ve orta gol..

Gol kaçırma çok oluyor. Kaleci ile karşı karşıya taca giden vuruşlar oluyor. Bunlar sinir bozuyor..

Benim içim en önemli nokta maç oynanırken CapsLk+Alt tuşu ile başka sekmeye geçince maç devam etmiyor. Bu kötü olmuş ben bazı maçları nette gezinirken arka planda oynatmayı seviyordum şimdi hepsini mecbur izlemek zorundayız sanırım. Çözümü var mıdır?

Sayfa 9 / 64 İlkİlk ... 78910111959 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri