Hocam direk gözlemci, antrenör vs. hepsi kadın olsun
Senden öğreneceğimiz şeyler çok hocam
Gruplarda eleniriz
Avrupa Ligine kalırız
Çeyrek Final
Yarı Final
Final
Bir bardak su iç
Hocam direk gözlemci, antrenör vs. hepsi kadın olsun
Senden öğreneceğimiz şeyler çok hocam
ADANA DEMİRSPOR
...
Bir kulübün başına geçtiğim zaman yaptığım ilk şeylerden biri kaliteli ve yetenekli personelleri bulup kendi ekibimi oluşturmaktır. Çünkü bir kulüpte uzun süre kalmayı planlıyorsanız Antrenmanlardan, Sakatlık durumlarına, Gözlem yeteneklerinden maç dışında kalan tüm günleri hep beraber değerlendireceğiniz adamları iyi seçmeniz gerekiyor.
Koyu renkle belirttiklerim ekibe yeni dahil olanlar. Yeni ekiple beraber yeni antrenman programı ve gözlem çalışmalarına başlayalım.
...
Bu sezon mevcut kadro ile mücadele edeceğiz. Beta sürecinden kaynaklanan bir hatadan dolayı Fenerbahçe Şampiyon olsa dahi Şampiyonlar Ligine katılamayacak. Bu yüzden bu sezon ve gelecek sezon kupalarda yokuz.
Gözlemciler bana gelecek sezon için iskelet bir takım kurmam adına yardımcı olacak. Dünyanın farklı bölgelerine göndererek yeni oyuncularla tanışma ve onları takıma kazandırma fırsatı bulacağız.
1 gözlemci daha kadroya katmayı planlıyorum. Bu gözlemci Türk olacak ve bana Dünya'daki tüm Türk pasaportlu oyuncuları araştıracak. Malum ilk 11'deki 5 yabancı sınırını + Fenerbahçe'nin yaşlı kadrosunu göze aldığımızda yeni oyuncular gelecek seneler için şart.
...
(Oyuncuların İsminin Üzerine Tıklayarak Profilleri Görebilirsiniz)
Kaleciler
Volkan Demirel
Mert Günok
Savunma Oyuncuları
Serdar Kesimal
Egemen Zengin
Michael Kadlec
Egemen Korkmaz
Bekir İrtegün
Bruno Alves
Hakan Cimemre
Gökhan Gönül
Hasan Ali Kaldırım
Caner Erkin
Orta Alan Oyuncuları
Mehmet Topal
Selçuk Şahin
Mehmet Topuz
Raul Meireles
Emre Belözoğlu
Alper Potuk
Diego Ribas
Hücum Oyuncuları
Dirk Kuyt
Moussa Sow
Pierre Webo
Emmanuel Emenike
...
1 hafta 7 günden oluşur 1 maç 90 dakika...
O maçın oynayacağı günde mutlu olmak istiyorsanız kalan 6 günde ağlayacaksınız.
Bu yüzden antrenmanlar önemlidir. Hatta her şeydir. Yönettiğimiz takımda üzerinde dikkatle durmamız gereken konulardan biri. Sezon öncesindeyiz diye oyunculara fiziksel yüklenme verdim ve ağırlığı çalışmaya yönelttim ki hızlı bir şekilde gerekli fiziksel şartları edinsinler ve sezona yüklenerek başlasınlar. Şuan sakatlık durumları nasıl bilmiyorum ama umarım sakatlık sorunu fazla olmaz ve kayıp vermeyiz.
Oyunculara ise taktik üzerinde saha içinde edinecekleri rol üzerinden bireysel çalışma vermeyi doğru gördüm. Böylece sahada içinde bulacakları rollerin yeteneklerini antrenmanlarda çalışarak pozisyon ve rol becerisine daha haşır neşir olacaklar.
Ayrıca Diego, Meireles, Mehmet Topuz gibi isimlere de ekstra pozisyon çalıştırarak taktik varyasyonları için genişlik yaratıyoruz.
Ve antrenmanda son bölümüz olan Antrenörler kısmı. Antrenörlerin çalışma becerisi yüksek olan yere göre dağılımı sağladık ancak Güç-Aerobik antrenmanı kuvvetli bir antrenöre daha ihtiyacımız olacak. Böylece ben de kendimi Hücum antrenmanlarına yönlendirecem ki malum Aziz Başkanımız hücum eden takıma daha önem veriyor.
...
OYUNCU İNCELEMELERİ
Kaleciler
Volkan Demirel
Oynadığı maç: 17
Yediği gol: 21
Ortalama Puan: 6.97
Yorum
Oyunun hala beta olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Maalesef kaleciler şuan 2. hatta 3. planda. Hiçbir maçta bir kalecinin ön plana çıktığını veya maçı kurtardığını göremedim. Tamamen gol resitali üzerine bir maç motoru hakim. Full sürümle beraber bunun değişeceğini sanıyorum.
Volkan için bireysel söylenecek söz yok. TR pasaportlu kaleciler arasında önde gelen bir isim. 3 yıl rahatlıkla kalenizi koruyabilir.
Mert Günok
Oynadığı maç: 6
Yediği gol: 4
Ortalama Puan: 7.02
Yorum
Mevcut profilde rahatlıkla Volkan'ın ardından 2. kaleci olabilecek potansiyele sahip. Ancak 1. kaleci olabilmek için bana göre yetersiz ve yaşı geçmiş durumda. Mert yerine sezon sonunda takıma tekrardan katılacak Ertuğrul Taşkıran'ı mutlaka kadroda tutmaya bakın.
Savunma Oyuncuları
Serdar Kesimal
Oynadığı Maç:6
Gol:0
Asist:0
Ortalama Puan:6.84
Yorum
Mevcut potansiyeli ve yetenekleriyle bu takımın oyuncusu değil. Yine de Türk pasaportlu olması avantajlı. İlk sezon transfer bütçenizin de olmadığını varsayarsak, kaliteli bir Türk stoper almadıkça rotasyon olarak kalmasında sıkıntı yok.
Egemen Zengin
Oynadığı Maç:4
Ortalama Puan:7.20
Yorum
Kadro derinliği ve rotasyon açısından bu genç kardeşimizi Alves'le Kadlec'le Bekir'le özel idmanlar yaptırarak biraz daha geliştirebilir o şekilde oynatabilirsiniz. Oynadığı maçlarda üstün performans sergilemesi kumaşının orta düzeyde de olsa iyi olduğunu gösteriyor.
Michael Kadlec
Oynadığı Maç:16
Gol:4
Asist:3
Ortalama Puan:7.57
Yorum
Sanırım sezonun ilk yarısının en flaş oyuncularından biri oldu. Alves'in yaşını düşünecek olursak Kadlec birden çok pozisyonda oynama kabiliyetiyle beraber kadro için büyük şans.
Egemen Korkmaz
Oynadığı Maç:0
Ortalama Puan:0
Yorum
Devre arasına kadar sakat, bu durumu göze alıp bu bölgeye bonservisi elinde bir oyuncu transfer edebilirsiniz.
Bekir İrtegün
Oynadığı Maç:16
Gol:1
Ortalama Puan:6.96
Yorum
Gerçekte izlediğimizden pek bir farkı olmayan, vasat bir performansı olan ancak Türk pasaportlu oyuncu olduğu için kadroda rotasyon açısından bulunmasının zararı olmayacak bir oyuncu, Bekir.
Bruno Alves
Oynadığı Maç:13
Asist:2
Ortalama Puan:7.01
Yorum
Ligin ilk yarısında bende derin hayal kırıklığı bırakan oyunculardan biri Alves. Kart görme probleminin yanında maç içinde bireysel hataları da fazla olan bir oyuncu. Yaşını da düşünürsek uygun bir alıcı bulunduğu anda satılmalı.
Hakan Cimemre
Oynadığı Maç:5
Gol:
Ortalama Puan:7.16
Yorum
Türkiye Kupasında ve rotasyon uyguladığınız maçlarda işinize yarayabilecek bir oyuncu Hakan. Özellikle kupa maçlarında fazla sırıtmayacaktır.
Gökhan Gönül
Oynadığı Maç:15
Asist:5
Ortalama Puan:7.35
Yorum
Sağ kanadın değişilmez ismi. Sakatlığa meyili daha az olsaydı da daha istikrarlı performansların adamı olsaydı. Yine de sezonun ilk yarısında sağlıklı bir süreç yaşadı. Nazar değmesin.
Hasan Ali Kaldırım
Asist:1
Ortalama Puan:7.08
Yorum
Caner'in arkasında rahatlıkla durabilecek, yedek olarak daha iyisini kolayca bulamayacağınız bir oyuncu Hasan. Takımda kalması fayda sağlayacaktır.
Caner Erkin
Oynadığı Maç:15
Asist:7
Ortalama Puan:7.38
Yorum
Takımın kilit oyuncularından biri Caner. Ofansif katkısının yanında kart problemi biraz sıkıntı. Yine de bu takımda 4-5 sene rahatlıkla oynayabilecek kaliteye sahip yıldız bir oyuncu.
Orta Alan Oyuncuları
Mehmet Topal
Oynadığı Maç:18
Ortalama Puan:7.20
Yorum
Takımın bel kemiği örümcek adam. Orta alanı toparlaması ve savunmayı rahatlatmasıyla takım için değişilmez oyunculardan biri, ona iyi davranın.
Selçuk Şahin
Oynadığı Maç:5
Ortalama Puan:6.80
Yorum
11 senedir varlık sebebini çözemediğim, benim transfer politikam yüzünden yollamadığım sizin ise ilk göndereceğiniz oyuncuların başında gelmesi gereken oyunculardan biri Xelçuk
Mehmet Topuz
Asist:2
Ortalama Puan:7.17
Yorum
Sezon öncesi DR antrenmanlarıyla pozisyon bilgisini arttırdığım Gökhan'ın olası yokluğunda o bölgede kullanabileceğiniz bir oyuncu. Mutlaka deneyin.
Raul Meireles
Oynadığı Maç:11
Ortalama Puan:6.89
Yorum
Yabancı kontenjanı sıkıntısıyla fazla oynatamadığım ve aynı zamanda verim alamadığım oyunculardan biri oldu. Kötü oyuncu değil ama naparsınız kontenjan...
Emre Belözoğlu
Oynadığı Maç:17
Gol:3
Ortalama Puan:7.13
Yorum
Kaptan sezonun ilk yarısında kendisine yakışan bir performans ve kendisinden beklenilmeyen bir devamlılık ile götürdü. Helal olsun ne diyelim : )
Alper Potuk
Oynadığı Maç:20
Gol:10
Ortalama Puan:7.43
Yorum
Sezon öncesi AMR antrenmanında çalıştırdığım ve Sağ açıkta oynattığım, sezona fırtına gibi başlayan ancak zamanda bitkin hale düşüp yorgunluğuyla performansı düşen yine de en etkili oyunculardan biri Alper oldu. Mevcut yetenekleriyle ondan en iyi şekilde kanatlarda yararlanabilirsiniz mutlaka deneyin.
Diego Ribas
Oynadığı Maç:21
Gol:4
Ortalama Puan:7.33
Yorum
Yorulmaz, sakatlanmaz, sorun çıkarmaz çıkar sahaya topunu oynar. Devamlığı ve standart performansıyla büyük top oynadı. Bir Alex değil ama sağlam topçu.
Hücum Oyuncuları
Dirk Kuyt
Ortalama Puan:6.94
Yorum
Düşük çabukluğu yüzünden oynadığım sistemde performans gösteremeyen ve oyun içinde kaybolan yaşlı kurt vasatlar listesinde başı çekenlerden oldu.
Moussa Sow
Gol:12
Asist:10
Ortalama Puan:7.71
Yorum
Ligin ilk yarısının tartışmasız en iyi futbolcusu. Kanatta fırtınalar estiren Sow, en büyük gücünüz olacak.
Pierre Webo
Oynadığı Maç:17
Gol:10
Ortalama Puan:7.25
Yorum
En kötü 1 sezon rahatlıkla Emenike'nin rotasyonunda kullanılabilecek, yeri geldiğinde Emenike'den bile öne çıkan performansın adamı.
Emmanuel Emenike
Oynadığı Maç:11
Gol:12
Ortalama Puan:7.81
Yorum
O bir dinamo, o bir buldozer, o bir yıkıcı ama aynı zamanda sakatlık abidesi. Böyle bir kuvvetten bu kadar az maçta yararlanıp, maksimum seviyeyi almak bile başlı başına bir başarı oldu. Ah bir de sakatlık olmasa...
Last edited by ReaList : 27.Ekim.2014 at 03:35
...
YENİ SEZON KADROSU
Kaleciler
Ertuğrul Taşkıran
Mert Günok
Savunma Oyuncuları
Ozan Tufan
Ersan Adem Gülüm
Eder Alvarez Balanta
Can Değirmencioğlu
Efe Halil Özaslan
Koray Altınay
Ali Adnan
Gökhan Gönül