1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Devre arasında bahsedilen yabancı sınırına ayar çekilirse bir umut takımda kalma ihtimali olabilir Nureddin'in ancak böyle devam ederse giremez takıma,hoş Bruma gibi bir yetenek bile oynayamıyor, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi kazmalar oynuyor.İstemiyorum arkadaş Trabzonspor menşeili oyuncuları artık istemiyorum,sözleşmelerini de yenilediler şimdi yan gelip yatıyor beyefendiler.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Devre arasında bahsedilen yabancı sınırına ayar çekilirse bir umut takımda kalma ihtimali olabilir Nureddin'in ancak böyle devam ederse giremez takıma,hoş Bruma gibi bir yetenek bile oynayamıyor, Burak Yılmaz ve Selçuk İnan gibi kazmalar oynuyor.İstemiyorum arkadaş Trabzonspor menşeili oyuncuları artık istemiyorum,sözleşmelerini de yenilediler şimdi yan gelip yatıyor beyefendiler.
    Trabzondan Mehmet Ekici'yi alalım Selçuk ve Burak ikilisini geri verelim bence

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Trabzondan Mehmet Ekici'yi alalım Selçuk ve Burak ikilisini geri verelim bence
    Veya ikisini verip Ozan Tufan'ı alalım hatta hic bir şey almasak da olur en azından Selçuk gibi kaptanliktan bihaber bir yetersizin her mac 11de ve kaptan olarak ciktigini ve Burak kazmasi yüzünden 10 kişi oynadığımızi görmek zorunda kalmayiz

Mesaj Yetkileri