Kiralık Giden Oyuncular
Kiralık olarak takımdan ayrılan oyuncularımız mevcut. Bunlardan dikkat çeken 2 tanesini paylaşmak istiyorum sizlerle...
M'Baye Niang / Sampdoria
Aşağıya spoiler içine istatistiklerini de koyacağım. Gerçekten çok etkili bir performans sergiledi şuana kadar.
2 maçına gidip bizzat izledim arkadaşı takıma büyük güç kazandırıyor. Geri dönüşünü iple çektiğim oyuncu diyebilirim kendisi için.
Ofansif anlamda Menez'in yükünü çekmekten kurtaracak bizi. Menez'in hazır piyasası da varken bedavadan para kazanmak güzel olur.
Spoiler: İstatistikleri
Gianmarco Zigoni / Monza
Bu tarz oyuncuları her zaman çok sevmişimdir. Potansiyel olarak ne durumda bilmiyorum ama mevcut profili bana çok sempatik geldi.
Kiradan döndüğünde A takıma kazandırmaya çalışacağım isimlerden birisi. 3-4 tane genç oyuncu şuanda A takımda yer alıyor zaten bu arkadaşa da tıpkı Mastour gibi şans tanımak istiyorum.
Forvette goller attırabileceğimi düşünüyorum kendisine.
Spoiler: İstatistikler
İnter maçı öncesi Boas ile güzel diyaloglar yaşadık. Maç günü de umarım güzel bir galibiyet ile döneriz.
Takıma güveniyorum ofansif anlamda Torres ve Pazzini'den eksik olsak da Menez'in forvette goller atacağına inanıyorum.