Özellikle Galatasarayın şampiyonlar ligi maçındaki performansı ile dikkatimi çeken Tielemans, gerçekten faydalı olcağını ve gelişeceğini duşundugum bir transfer. İlk sezon bitimindeki transfer döneminde 12.5 MN'a gerçekleştirdim. (3 MN peşin 9,5 MN 48 ay vade ile)

Kadroda oyuncu bollugu var çogu kişi gitmeli hele bu seride belki şuan beta oldugu için bu kadar abartı ama oyuncuların istekleri arzuları vs. hiç bitmiyor. O nedenle tek tek ilgilenmek gerekiyor. Gidenlerin çogu ufacık ilgide sızlananlar. Burak da var o listede aslında 42 gol gibi bir istatistigide vardı. Ama aldıgı ucret çok yüksekti maaş tasarrufundan. Yönetimin verdigi bütçenin 2 katı kaynak sagladım. Ve hala kasada yönetimin verdigi bütçenin fazlası var. Maaşlara ödedigimiz rakamı çok aşağı çektim gelecek sezonlarda da bu ortalama çizgide yürür bir kaç sene daha

Bu seriyi daha çok sevdim. Gelen özellikler gerçekten kayda değer ve sızlanmanın mantığı yok. Türk futbolunda kalite düşük buda çogu kısımda yansıtılıyor. Benim merak ettigim menejer degerlerinin gelişimi.