Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
Sven Shipplock diye bir forvet aldım. İlk defa duyduğum bir isim. Özellikleri iyi diye aldım. Burak Yılmaz'ın yanında 8.0 ortalama puan ile oynuyor. Fazla şans vermemiştim ama artık oynatacağım. Gayet memnunum. Pandev'i kadro dışı yapıp Gayle'i kiraladım, forvet hattım baya iyi oldu.

Hem pres yapıyor (work rate 16), hem sonuna kadar adam kovalıyor (aggression 18), hem tekmeye kafa sokuyor (bravery 17), coşkulu/azimli (determination 16), çabuk sayılır (acc 14) ama hızlı (pace 16), güçlü (strenght 15), kondüsyon azmanı/mr. duracell (stamina 17), iyi bir tek vuruş golcüsü (finishing 15), aynı zamanda iyi bir kafacı (heading 15), ortalama soğukkanlı/çok aceleci değil (composure 13), ortalama sezgiler/oyunu okumakta zorlanıyor (anticipation 13).

Kötü olan ise; yeterince top saklayamıyor (first touch 11), omuz attıklarında dağılıyor (balance 12), kötü pasör (passing 9), oyundan çok kopuyor/dalgın (concentration 12), çapraz koşular pek yapamıyor/doğru yer tutamıyor (off the ball 12), hantal (agility 11), adam geçemiyor (dribbling 9), ortalama bencil/defansa çok fazla yardım etmiyor (teamwork 10). defansif becerileri yok, pozisyon alamaz (positioning 9), temiz top kesemez/faul yapar (tackling 7).

Acil geliştirilmesi gerekenler. First touch, passing, off the ball, concentration.

Bu hali ile birlikte açık alan buldukça atar ama off the ball hemen gelişirse başabaş oynanan maçlarda rakip arkasına uzun oynayıp arkaya kaçırtabilirsin. Şu hali ile onu yapamaz. İlla birinin pozisyonun hazırlaması ya da defansı üzerine çekip alan açması lazım. Yalnız pres gücü muazzam. Defansif forvet olarak her türlü iş yapar. Tam Anadolu takımı yıldız golcüsü.