Son maçlarda biraz düşüş var sanki ama olur arada öyle kazalar. Yeni transferlerin uyumu ile birlikte her şey düzelecektir.![]()
Son maçlarda biraz düşüş var sanki ama olur arada öyle kazalar. Yeni transferlerin uyumu ile birlikte her şey düzelecektir.![]()
Emenike ile özel bir görüşme yapmanı öneririm. Bende de aynen senin Emenike gibi bir olay Olcan'da oldu. Takır takır atarken bir ara formu çok düştü. Hatta Fatih Terim onu milli takımdan çıkaracaktı. Gittim konuştum. Olumlu tepki verdi ve ertesi maç hat-trick yaptı. Bazen oluyor öyle form düşüklükleri ama konuşmak her zaman faydalıdır.![]()
Emenike kendi ülkesinde yılın futbolcusu seçilince yavaş yavaş formu düşmeye başlamıştı aslında.Düzelir diye hiçbir önlem almadım hata yaptım.Önerinizi uygulayacagım.Ayrıca birşey soracagım Türk forvet olarak Batuhan Karadeniz'i aldım fakat hiçbir şekilde verim alamıyorum.Herhangi bir özel idman yaptırmamı önerirmisiniz acaba ?
Geçen sene bir Trabzonspor kariyerim olmuştu. Hata alınca kapatmak zorunda kaldım. Batuhan gerçekten bu oyuna uygun bir oyuncu değil ama verim aldığım tek rol pivot santrafordu. Antrenmanda o rol üzerine çalıştırıp kanatlarınıza ortaları pivot santrafora yap komutu vermek belki de işe yarayabilir.