1 ile 30 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İStanbul

Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
    olmazmı oyunun oynanıcak bir tarafı kalmadı takım hiroshimadan bile 2-3 yer hale geldi bu arada japon temilcisi tek kale oynuyor takımım fener
    Ben dün iki derbi maçı gol yemeden galibiyetle bitirdim Fenerbahçe ile. Bugün bikaç maç daha yaparım işin rengi ortaya çıkar. Senin aksine, takım savunması üstüne yıktığım taktiğim güncelleme ile azalan frikik, kaleci hatası gibi gollerden sonra daha bi kendine geldi gibi yorumladım. Memnun kaldım ama daha fazla maçla anlarız bu işi. 3 yenilgi üst üste alırsam ben de gemileri yakarım belki?

Bunu neden söylüyorum, bahsi geçen eleştiriler herkesin başına gelmiyorsa bu vahim bir maç motoru sorunu değildir, taktiksel bir farklılık vardır.
    Last edited by nessus : 04.Kasım.2014 at 17:53 Reason: imla

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nessus View Post
    Ben dün iki derbi maçı gol yemeden galibiyetle bitirdim Fenerbahçe ile. Bugün bikaç maç daha yaparım işin rengi ortaya çıkar. Senin aksine, takım savunması üstüne yıktığım taktiğim güncelleme ile azalan frikik, kaleci hatası gibi gollerden sonra daha bi kendine geldi gibi yorumladım. Memnun kaldım ama daha fazla maçla anlarız bu işi. 3 yenilgi üst üste alırsam ben gemileri yakarım belki?

Bunu neden söylüyorum, bahsi geçen eleştiriler herkesin başına gelmiyorsa bu vahim bir maç motoru sorunu değildir, taktiksel bir farklılık vardır.
    kontra atak oynuyorum dengeli şekilde yani tmm pozisyon vereyim de güncellemeden önce 8 ccc buluyordum şimdi kaleye 10 şut anca çekiyor bi bakayım biraz daha ilerleyim bakalım pendikspora ne yapıcaz

bu arada oyunda direct oyunun etkisi arttırılmış sanırım

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri