Sayfa 23 / 64 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
661 ile 690 arası toplam 1907 sonuç

Konu: Football Manager 2015 | 15.3.2

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    facebook sayfası oyunun çıktığını yazmış yarım saat önce ama bizde tıh yok
    edit dosyaları doğrula dedim şimdi doğruladı ardından bişiler iniyo dur bakalım
    Keşke daha önce görseymişim. Ne düşünerek yaptığımı bilmiyorum ama oyunu kaldırıp yeniden indiriyorum şu anda.

Quote Originally Posted by RodRiGOtELLo14 View Post
    Ne kadarlık bir dosya iniyor?
    1,4 GB indiriyor bende. ilk indirmeyi yapıyorum bu arada. daha önce beta yüklü değildi.

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Quote Originally Posted by Vatanarchy View Post
    1,4 GB indiriyor bende. ilk indirmeyi yapıyorum bu arada. daha önce beta yüklü değildi.
    BETA ve diğer güncellemeler ile bizde yaklaşık o kadar indirdik. O zaman şimdi daha az bir inme olacak güzel. Kariyerimde şampiyonlar ligi finalini oynayıp öyle güncelleme yapacam

bende de demo yüklüydü 1.4 iniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ReaList View Post
    Ben dün Steam ve FM dahil her şeyi kökten silmiştim, betadan tek parça bile kalmasın mümkünse, şuan sıfırdan iniyor her şey.
    FM TAMAM DA STEAMI NEDEN SİLİYOSUN AGA

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    FM TAMAM DA STEAMI NEDEN SİLİYOSUN AGA
    Geçenlerde format atmıştım makinaya steam bozuldu galiba, oyunu açmaya çalışırken sürekli FM'den dosya doğrulama istiyordu, tamamen kaldırdım makinadan tekrar kurdum.

Yüklensin bakalım, hoş maç motorundan pek umudum yok ama yanılırım umarım.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Kutulu oyun alanlar beklesin bizim gibi

Araldan alıp da full yapan var mı

ben d&r dan oyunu aldım steamden indiremezmiyim orjinalini en azından editoru indirsem oda olur

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Kutulu oyun alanlar beklesin bizim gibi

Araldan alıp da full yapan var mı
    125 kb dı sanırım oyle bir güncelleme yaptı hala oyun beta tık yok. kutuyumu beklicez yani

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Grafik paketleri ne zaman eklenir acaba siteye ya? logosuz ve yüz paketsiz oynanmıyor

Araldan alanlar beklesin kutunun gelmesini

kim bilir ne zaman gelir bu kutular keşke steamden alsaydım ucuz diye kutu aldım

şu an hazırlık maçlarındaki golleri seyrediyorum açılan ortalara yapılan vuruşlar mükemmel tek kelimeyle.

uzaktan gollerde de bariz bir artış gördüm.

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    Grafik paketleri ne zaman eklenir acaba siteye ya? logosuz ve yüz paketsiz oynanmıyor
    Dostum yüz ve logo paketi için konuşuyorum 14ün paketleri sorunsuz çalışıyo yükleyebilrisin

Nesil
    2013
    Yer
    İstanbul

Kutulu alanlar keriz gibi bekliyecezmi yani ?

ben aldığım siteye mail attım ürün kodunu yollasınlar steamden etkinleştireyim diye umarım yollarlar

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by gfblugano35 View Post
    Dostum yüz ve logo paketi için konuşuyorum 14ün paketleri sorunsuz çalışıyo yükleyebilrisin
    çok sağol emin olamamıştım bende

18. Default

Allah kahretsin daha ilk maçımda olanlari anlatiyorum

Markaji 19 , ilk kontrolü 16 olan defans oyuncum üzerine yavaşça üzerüne gelen topu ayağının altından kacirdi 0-1

Serbest vuruşta direkten döndü top, kalecinin 2-3 metre ilerine düştü 2 adım atsa alabileceği topa haraketlenmedi 3 saniye falan böyle haraketsiz durdu taa ceza sahası dışından gareth bale depari atarak gelen adam ( baktım hızı 10 hızlanması 8 ), hiçbir müdahale olmadan , vurdu gol atti 0-2

2014'te 15-20 saniyede save yaparken burda save yapmak 1 dakikakaya yakın sürüyor.

Cok cok cok ağır söverek maç motorune ve miles denen herife kapattım oyunu, giden 60 lirama yanıyorum başka birşeye değil, bedava verseler giden dakikalarima üzülürdüm.

Cm fm rekabeti varken iyiydi , şimdi bu alın bizim size vereceğimiz bu beğeniyorsaniz oynayin tavrinda.

Yıl 2014 ya, 2014 teknolojisi ile bir tane düzgün işleyen maç motoru yapmak cok mu zor , sırf karışık, ayrıntılı diye fifa manager tutmadi, asıl menejerlik oyunu oydu onun üzerine gitseydik keşke ah ah.
    Last edited by ReaList : 07.Kasım.2014 at 03:47 Reason: Sakin

Beyler yeni kariyer oyunu açmak istedim ancak 15.0.0 gözüküyo sürüm ? sağ alt köşede 15.1.1 ama veritabanı seçiminde 15.0.0 ?

Ucuz bulduk diye kutulu aldık kargocunun keyfini bekliycez şimdi.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Ben de hala güncellemedi
    Bir buton var üstünde kuyruğa geç var?
    ADANA DEMİRSPOR

Sakatlıklar başladı yine..

Arkadaşlar ianis hagi gelmiş mi bi bakabilir misiniz. benim için çok mühim bir mesele

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Catenaccio View Post
    Arkadaşlar ianis hagi gelmiş mi bi bakabilir misiniz. benim için çok mühim bir mesele
    Editörden baktım, bu oyuncu yok.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

oyundaki saçmalıklardan bir tanesi takip listesi. Takip listesini seçiyorsunuz sizin takımızın tüm oyuncularını gösteriyor. Kendi takımındaki oyuncuları gösterme seçeneğini eklememişler. Sizde de böyle mi kontrol edermisiniz. Nasıl bunu unuturlar anlayamıyorum.

Bu oyun şimdiden yanıllttı bizi iyici saçmalamışlar nedir bu

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Veritabanı güncellemesi olmamış sanırım.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

di canio oyun 15.1.1 olarak gösteriyor. şimdi kontrol ettim betadaki kayıtlı oyunumda var gösteriyor. ama şimdi yeni güncellemeden sonra 15.1.1 de göstermiyro anlaamdım gitti. Yeni bir oyun açacağım şimdi bi daha kontrol edeceğim

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Şuanda steam üzerinden indiriyorum. Daha önce oyunu BETA olarak yüklemiştim ve 15.0.3'e getirmiştim. Bu nedenden dolayı sanırım şimdi sadece 66.2 MB iniyor..

Quote Originally Posted by berkay709 View Post
    Allah kahretsin daha ilk maçımda olanlari anlatiyorum

Markaji 19 , ilk kontrolü 16 olan defans oyuncum üzerine yavaşça üzerüne gelen topu ayağının altından kacirdi 0-1

Serbest vuruşta direkten döndü top, kalecinin 2-3 metre ilerine düştü 2 adım atsa alabileceği topa haraketlenmedi 3 saniye falan böyle haraketsiz durdu taa ceza sahası dışından gareth bale depari atarak gelen adam ( baktım hızı 10 hızlanması 8 ), hiçbir müdahale olmadan , vurdu gol atti 0-2

2014'te 15-20 saniyede save yaparken burda save yapmak 1 dakikakaya yakın sürüyor.

Cok cok cok ağır söverek maç motorune ve miles denen herife kapattım oyunu, giden 60 lirama yanıyorum başka birşeye değil, bedava verseler giden dakikalarima üzülürdüm.

Cm fm rekabeti varken iyiydi , şimdi bu alın bizim size vereceğimiz bu beğeniyorsaniz oynayin tavrinda.

Yıl 2014 ya, 2014 teknolojisi ile bir tane düzgün işleyen maç motoru yapmak cok mu zor , sırf karışık, ayrıntılı diye fifa manager tutmadi, asıl menejerlik oyunu oydu onun üzerine gitseydik keşke ah ah.
    Cm-Fm rekabeti hiç bir zaman olmadı ki CM 03-04 son oyundu sonrasında FM2005 ile Fm'ye rakipsizlik gibi bahanelerden kaçınalım artık..

Nesil
    2007
    Yer
    Şeref Bey'den

Yeni sezon için tüm transferleri yaptım, oyuncuları sattım her şeyi tamamladım. Crash dump hatası gitti her şey. Gel de kafayı yeme...

Sayfa 23 / 64 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri