Başarılar hocam![]()
Başarılar hocam![]()
Teşekkürler
Teşekkür ederim
Colman yerine Baroni'yi almıştım, istediğim katkıyı da veriyor sağolsun. Ama Colman'ı da alsam pek bir farkı olmazdı sanırsam. Para yok, defans anca sezon sonu gelir
4-4-1-1'i Fiorentina maçının bir kısmında denedim, öne geçtikten sonraki süreçte. Pek verim alamadım ama tabii 50 dakikalık maç içi taktiğiyle olmadı, beğenmedim demek olmaz. İkinci taktik olarak denemeyi düşünüyorum.
Akhisar'ı son dakika golüyle mağlup ettikten sonra oldukça morallenen takım Sivas maçında Gökhan Töre'nin tek kişilik şovuyla coştu. Sezon başından beri dile getirdiğimiz şut / aut oranı da ilk kez bu maçta bu kadar yüksekti. Zaten faydasını da görmüş olduk hemen.
Sivas maçı sonra Avrupa Ligi'nde çıtır çerez maçımız vardı. Nasıl çıktığını anlayamadığım Gürcü Dinamo Tiflis'i yenerken üst üste ikinci kez hattrick yapan Gökhan Töre başroldeydi.
Mükemmel giden form grafiğimiz az kalsın Rize'de tosluyordu. Maçın ilk 30 dakikasında 5 gol varken 3-2 öndeydik. Serdar Kurtuluş ki başımızın belası, 5 dakika içinde gördüğü iki gereksiz sarı kartla oyundan atıldı. Pektemek'i çıkardık, forvetsiz oyuna döndük. Sosa frikikten 4-2 yaptığında dakikalar denüz 50 idi. Rize son 20 dakikaya 3-4 girdi. O 20 dakika ömrümüzden ömür gitti ama kazanmasını bildik. Bu sezon oynadığım en zevkli maçtı.
Ligdeki ilk önemli maçımda rakip Trabzon'du. Yine ecel terleri döktüğümüz maçta kötü oynadığımız halde ev sahibi avantajıyla kazanmasını bildik, ligde güzel gidişe devam dedik. Yalnız sezon başından beri belki 1 maçta kötü oynayan Pektemek'e ayrı bir parantez açmak lazım. Demba Ba'dan umduğumuz verimi alamayınca kendisine sığındık ve yüzümüzü kara çıkarmadı, helal olsun.
Üst üste kazandığımız 6 maç ki bunlar hep son dakika golleri veya şans olsun iyi gidiyorduk. Fiorentina maçına kadar. Öne geçtik, koruyamadık. Korumamak demek 2-1 bitmiştir maç demek ama ne yaptıysak olmadı Gomez'i durduramadık. Hezimete uğradık. Feyenoord ve Fiorentina maçı gösterdi ki takım büyük maçları oynayamıyor. Bunun için biraz daha defansif bir taktik denemeliyim.
4 gollü İtalya deplasmanından sonra moralleri düzeltmek için tek hedef galibiyetti. Hucüm oyuncularının kötü gecesinde en fazla 60 dakika dayanabildim. Oğuzhan, Pektemek ve Cenk'i sürdüm oyuna. Oğuzhan'ın asistinde, Cenk 90.dakikada galibiyeti getirdi. Tek beraberlik 6 galibiyetle ligi domine ediyoruz.
Spor Toto Süper Lig Puan Durumu:
UEFA Avrupa Ligi Puan Durumu: