Sayfa 129 / 130 İlkİlk ... 2979119127128129130 SonSon
3,841 ile 3,870 arası toplam 3872 sonuç

Konu: İspanya La Liga | 2015-16 Sezonu

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Barcelona bu sene benim favorim. Kupalara ara vermeleri iştahlarını tekrar kazanmalarına sebep olmuş. Messi de bence dünya kupası ile bir kademe daha yükseldi. Takıma Suarez de katılınca inanılmaz bir hücum hattı olacak. Bir de defansa Hummels gibi bir adam alırlarsa efsane olabilir. Real de şimdi iyi oynar, 2 ay sonra gider saçma sapan 2 maç kaybeder ve şampiyonluk gider. Atletico bu sene de çok iyi ama yetmez gibi duruyor.
    işte artık transfer yapamazlar yanılmıyosam 2 yada 3 transfer dönemi boyunca cezalılar cezaya itiraz ettikleri için bu sezon transfer yapabildiler ama onandı ceza

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Zaten 4-6 gol oluyor 7-9 gol olur mu maçlarda ısırgan gelince

Bu arada bu konunun anketi neden kapalı? Birde adayları çoğaltmak gerekiyor sanki..
    Olurmu olur.Geçen yıl Liverpool ile yaklaşık 60 gole doğrudan katkısı vardı.Bu sayı Barca'da o kadar olmaz ancak Messi ve Neymar ile ortalığı dağıtacağını garanti edebilirim.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Atletico bu sene şampiyonluk yarışına ortak olamaz gibi. Simeone de dedi zaten. Barcelona ve Real ortalığı dağıtır. Pellegrininin Realin başında olduğu sezon gibi bi sezon izleyebiliriz

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Facx View Post
    işte artık transfer yapamazlar yanılmıyosam 2 yada 3 transfer dönemi boyunca cezalılar cezaya itiraz ettikleri için bu sezon transfer yapabildiler ama onandı ceza
    Doğru, transfer yasağını unutmuşum. Valencia'dan aldıkları Mathieu'yu beğenmiyorum ben, Pique de 2 yıldır formsuz. Alves de seneye gideceğini açıkladı, seneye defans olarak sıkıntı yaşayabilirler. Ligde başarı gelir ama Avrupa'da 2 yıl daha işler zor gibi duruyor.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by himone View Post
    Doğru, transfer yasağını unutmuşum. Valencia'dan aldıkları Mathieu'yu beğenmiyorum ben, Pique de 2 yıldır formsuz. Alves de seneye gideceğini açıkladı, seneye defans olarak sıkıntı yaşayabilirler. Ligde başarı gelir ama Avrupa'da 2 yıl daha işler zor gibi duruyor.
    cuadrado yu almaları lazımdı bu sezon alamadılar muhtemelen alves i 1 sene daha ikna ederler ama durum dediğin gibi vahim stoper lazım gidip müzmin sakat vermaelen i (ki sakatlanmasaydı çok üst düzey bi oyuncuydu eskiden ) ve mathieu gibi 30 lu yaşlarına gelip bu seviye bi takımda oynamamış adamı alıyosun mascherano gibi bi oyuncuyu stoper oynatıp hala daha dmc olarak busquest i kullanıyosun

Ronaldo ayrılacak mı kalacak mı sorusu çok popülerdi son zamanlarda. Menajeri 40 yaşına kadar Madrid'te oynayıp emekli olacak diye açıklama yaptı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maç Programı

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

El classicoda Marcelo mükemmeldi.

Benzema da çok iyiydi

James midir cames midir nedir yazık verilen paralara di maria 10 kere cebinden çıkarır jamesi

Almeriayı devirmek güzel oldu. Çok düşüşteyiz hem ŞL de hem ligde.

+El clasicoda ne messi ne ronaldo görebildik adam akıllı.Normal performanslarını gösteremediler. Ayrıca real çok üzülecek 6-7 olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Messi'yi kendisinden daha çok severim ama doğruysa takdir ettim

"Uzun zamandan sonra Mesut beni aradı ve eğer maçta gol atarsam elimi böyle yapmamı istedi. Bende şaşırdım ve nedenini sordum. Mesut bana şöyle söyledi ; Bizim 29 Ekim 90.Cumhuriyet bayramımız. Sen de böyle bir şey yap dedi. bende gururla yaparım dedim ve yaptım. Bunun Platini'ye çarptırılmasından hoşnut değilim. Ben onu Türkler için yaptım" dedi.

Sevilla ve Barca mağlubiyetleri sonrasında Real liderliğe yükseldi. İnanılmaz formdalar, Ronaldo'yu olmasın tabi ama ancak sakatlık durduracak gibi görünüyor. Bu kadar çalışma azmi olup her hafta üstüne koyan bir oyuncu görmedim ben.

Barca için büyük yara oldu iç saha mağlubiyeti. İnsan soruyor tabi böyle olunca; arkadaş Neymar'a Suarez'e bayıldınız o kadar parayı da savunma orta saha ne olacak diye.

Atletico'da bu hafta çok iyiydi, yarıştan kopmaması son haftaya kadar içinde kalması lazım. Yine son haftalara kalır gibi görünüyor şampiyonluk. Arda'nın da sürekli 60larda oyundan çıkması can sıkıcı. Alışırsa sonu emre gibi olur

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Buraya yazıyorum,sırada ki maç Suarez'in patlama maçı.Zaten çok bir süre almadı toplamda ama Suarez için çok hatta baya çok bir süre.İçi içini yiyordur zombimin,insan yiyicisi seni

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Buraya yazıyorum,sırada ki maç Suarez'in patlama maçı.Zaten çok bir süre almadı toplamda ama Suarez için çok hatta baya çok bir süre.İçi içini yiyordur zombimin,insan yiyicisi seni
    2 asistle oynamış aslanım benim.

FB maçından sonra Ronaldo gol atamamış bakayım şu maça biraz dedim açtım gol attı bu adam daha neler yapacak!!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Bugün Ronaldo çok kötüydü sadece 1 gol atmış. Ronaldo 1 gol attıysa kötüdür beyler yapmayın.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

amrabat ruzgari devam ediyor... bugunde iyiydi deli oglan 1 de gol atti.

Aynen Amrabat hem iyi oyuna hemde gollere devam ediyor. Takıma iyiden iyiye yerleşti. Herhalde geri göndermez Malaga, ne kadara alabiliyor bilmiyorum ama almazsa taraftar yer yönetimi şu saatten sonra

Dünkü deplasman zordu Atletico için ama oldukça da kötü oynadılar. Geçen sezonda deplasman sıkıntısı vardı ama bu sezon hem kaleci hem forvet farkı can yakıyor. Kırmızı kartta etkili oldu tabi ama böyle zor deplasmanlar için hocanın mutlaka alternatif oyun bulması lazım. En azından bir puan almak için.

Barcelona maçını izleyememiştim. Dün özetlerini izledim. Çok kolay olmamış kazanmak. Savunma hattında ciddi sıkıntılar var. Bu teknik direktörle başarının geleceğine çok ihtimal vermiyorum.

Messi'den ilginç bir açıklama gelmiş. Eğer sezon sonunda ayrılırsa önemli bir denge değişimi olur tüm Avrupa için. İngiliz kulüplerine transferi daha akla yatkın görünse de Bayern'e gitme olasılığı da var. Tek problemin Almanya'daki yüksek vergiler olduğu, bir şekilde bu sorun çözülürse eski hocasıyla çalışmak istediği konuşuluyor. Yaptığı açıklama şu şekilde;

"Sezon sonrasını birlikte göreceğiz. Her ne kadar kulübümde sonsuza kadar kalacağımı önceden söylesem de bazen işler istediğiniz gibi gitmez. Futbolda her şey çok hızlı değişiyor ve bunun önüne geçilemiyor. Kulübümde yaşanan durumlar biraz karışık."

Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
    Messi'yi kendisinden daha çok severim ama doğruysa takdir ettim

"Uzun zamandan sonra Mesut beni aradı ve eğer maçta gol atarsam elimi böyle yapmamı istedi. Bende şaşırdım ve nedenini sordum. Mesut bana şöyle söyledi ; Bizim 29 Ekim 90.Cumhuriyet bayramımız. Sen de böyle bir şey yap dedi. bende gururla yaparım dedim ve yaptım. Bunun Platini'ye çarptırılmasından hoşnut değilim. Ben onu Türkler için yaptım" dedi.
    Bu detayı kaçırmışım. Gerçekten çok hoş. Mesut milli takımımızda oynamıyor ama her gün daha fazla takdir ediyorum ne yalan söyleyeyim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Evine döndü kaptan.Umarım kariyerinin son dönemlerine yaklaşırken iyi bir form yakalar.Bu arada anlaşma 1,5 yıllık,kiralık olarak döndü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Milan'da 2 yıllık kiralık değil miydi zaten? Kiralık adamı başka bir takıma (ki o da dünya piyasasında kendisini duyurduğu takım) kiralayabiliyorlarmış demek.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Zaten Milan kiraladı Torres'i,kendi kiralık hakkını Atletico'ya devrettiler,ona benzer bir şey yaptılar sanıyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Torres bitti eskisi gibi değil,Manzukicden formayı alamaz.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Godin ve Griezmann efsaneye hoşgeldin demişler.Umarım efsane,efsane olduğu yerde kestaneliğe devam etmez

Bu da Torres için düzenlenen tören,maç sırasında değil,sıradan bir gün.

https://vine.co/v/OdgevAgiD12

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

no comment

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ee tabi o kadar mac benide yedek oturtsaydi mourinho bende derdim ancelotti daha iyi hoca diye.
    Iker Casillas: "Ancelotti es mejor entrenador que Mourinho"

Pazar gunu barca atletico macindaydim. Inanilmazdi. Her futbolseverin bir gun tatmasi gereken bir olay. Hersey cok guzel. Soyle siralamak isterim:
    1-maca giriste kesinlikle polis aramasi falan yok elini kolunu sallaya sallaya giriyorsun sadece bilet kontrolu var. Onu da kontrol eden cogu bayan gorevliler. Ve kimse iceri soktugu herhangi biseyi sahaya atmadi.
    2. Maca 5dk gec girdik stadta 95bin kisi olmasina ragmen yüzlerce kisi icinde benim koltugum bombos beni bekliyordu.
    3.kale arkasinda 100kisi kadar bir grup var tezahürat eden onun dışında tum stad oturuyor arada gaza gelip barca ya da messi diye bagiriyorlar.
    4.oturdugum tribun sahaya cok yakındı fakat oyle bir sessizlik vardi ki arda doye bagirdim arda bakti ama kimse bakmadi. Kimse sizin kime ilgi duydugunuza kime ne soylediginize vs bakmıyor müthiş bir saygi var.
    5.oynanan futbol cok hizli hic tvde goruldugu gibi degil. Topu ayağına alan adam onundeki boslugu anında katediyor. Selcuk inan stili paslar asla yok. Oncelikli hedef topla katetmek her zaman.
    6.tum futbolcular topun oldugu noktada toplaniyorlar. O kadar kalabaliklasiyor ki kimin eli kimin cebinde anlayamiyorsun. Surekli alan daraltiyorlar. Dar alanda cabuk hareket etmek gerekiyor.
    7.mac bitisi 95bin kisi 10 dakikada dagildi cok az trafik oldu o kadar.

Ne yapip edip bir yolunu bulup gitmelisiniz muhtesem bir deneyim.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Your Nightmare Is Back Again !

Edit:

Şaka la şaka ama iyi oldu 2 tane attığı,morali yerine gelmiştir,az özgüven depolamıştır.
    Last edited by europeanconquer : 16.Ocak.2015 at 14:51

Mesaj Yetkileri